Jump to content

Featured Replies

Posted

Imam jedan problem sa NokAirom, pa da pitam i ovde za savet kako postupiti.

Elem, kupovah neke karte preko njih za BKK-Ranong, booking prosao OK, ali na kraju samog bookinga, izbaci mi : Your request cant be processed at this time.

Naravno, kesh sa kartice skinut odmah. Napisah im mail, oni mi odgovorise da ne vide da sam bookirao, niti da su im prebacena sredstva. Ok ajd razmisljam, mozda su rezervisana sredstva. Kako je bilo kasno, odlucim da zovem Intesu sutra dan da ih pitam sta i kako. Okrenem ih, kaze sredstva su uplacena (vidim ih u online pregledu potrosnje kartice) Nok Airu ...

Ok, zovem NokAir, oni i dalje ista prica, ne vide niti booking niti uplatu, iako sam im dao i referencu placanja, datum transakcije, sve zivo. Kazu, zovite banku, jer su mozda sredstva samo rezervisana a ne i uplacena. Ja im kazem, ne, sredstva su Vam uplacena, a oni opet kazu da ne vide :) I tako macke i misa, na kraju kazu izvinjavamo se ali ne mozemo da Vam pomognemo, pozovite svoju banku i vidite kako da povratite novac. Pozovem, Intesa kaze, posto su im uplacene parice, da jedino oni mogu da mi odrade povrat sredstava :)

Kako dalje? :) Ja nisam pametan vise :)

• Author

Neozbiljan si :)

Nije mi (toliko) zao da propadne kesh jer i nije neka ogromna cifra, no je situacija ebo lud zbunjenog. :)

A da banka stupi sa njima u vezu - direktno? (pošalje podatke o transakciji). Možda će se ti azijski muzungusi tako uozbiljiti ?

Preko tvojih leđa se zezaju...video mnogo puta to zavlačenje - hebi ga, misle da smo svi ameri... 

kako si uopste uspeo da kupis karte preko nok-a?

ja pokusavam vec godinama  :) i ne uspeva mi...transakcija nikako nece da prodje...nema srbije na listi...pokusao sam i sa karticom banke iz inostranstva, i ni to mi nije proslo, jer je billing address bg...

kako si uopste uspeo da kupis karte preko nok-a?

ja pokusavam vec godinama  :) i ne uspeva mi...transakcija nikako nece da prodje...nema srbije na listi...pokusao sam i sa karticom banke iz inostranstva, i ni to mi nije proslo, jer je billing address bg...

Jesi li probao da stavis neku drugu zemlju umesto Srbije?

Ja sam par puta stavljao Irsku ili USA umesto UK na nekim krsh travel sajtovima gde nisu imali UK [i prolazilo je].

• Author

Nema Srbija ali ima "other countries" :) To sam i stavio.

Elem, saga se skoro pa zavrsila :) nasli su uplatu posle 7-10 dana. Kazu odradice refund, sto meni ne odgovara, tj ja bih zeleo karte :) Kada im to predlozih, kazu mozete vi ponovo bukirati .... u fazonu i onako cete dobiti refund za dve nedelje :) Ali problem je sto kada sam ja kupovao to bejase neki promo period sa tri puta manjim cenama karata :) Tako da se jos uvek ganjam sa njima da dobijem ono sto platih.

Nema Srbija ali ima "other countries" :) To sam i stavio.

Elem, saga se skoro pa zavrsila :) nasli su uplatu posle 7-10 dana. Kazu odradice refund, sto meni ne odgovara, tj ja bih zeleo karte :) Kada im to predlozih, kazu mozete vi ponovo bukirati .... u fazonu i onako cete dobiti refund za dve nedelje :) Ali problem je sto kada sam ja kupovao to bejase neki promo period sa tri puta manjim cenama karata :) Tako da se jos uvek ganjam sa njima da dobijem ono sto platih.

pa i stavim `others` al nece da prodje nikako...evo ponovo sam pokusao...sa bilo kojom karticom....i billing address u srbiji...

@Bam-Bam

Druze,ja sam se sa tom kompanijom par dana zajebavao i imao sam iste probleme kao ti. Bili su jeftini ali nikako nisam mogao da kupim kartu. Na kraju sam odustao od toga i kupio kartu sa Air Asia-om i nisam pogresio. Sve je proslo super a imaju letove svugde po Tajlandu a i van njega (ja sam kupovao kartu u lokalu tj samo u okviru Tajlanda).

@Bam-Bam

Druze,ja sam se sa tom kompanijom par dana zajebavao i imao sam iste probleme kao ti. Bili su jeftini ali nikako nisam mogao da kupim kartu. Na kraju sam odustao od toga i kupio kartu sa Air Asia-om i nisam pogresio. Sve je proslo super a imaju letove svugde po Tajlandu a i van njega (ja sam kupovao kartu u lokalu tj samo u okviru Tajlanda).

ma znam, i ja stalno koristim air asiju, nego je problem u tome sto mi samo nok air let odgovara sto se vremena tice, malo je kasnije u odnosu na air asijin za istu destinaciju, a treba da se prebacim sa suvarnabhumi aerodroma na don mueang, pa mi svaki minut znaci heheheh..

inace bih uvek odabrao air asiju, najbolja svetska aviokompanija, po meni..sa sve slatkim stjuardesama  ;)

• Author

Moja saga sa NokAirom se uspesno zavrsila :)

Nasli uplatu posle sedam dana, predlozili mi refund a ja im rekao da me refund ne zanima no karte, par trenutaka kasnije poslali su mi booking na mail, svi srecni  :banana: :banana:

• 1 year later...

I ja sam imao problema sa njima danas, takođe nije htela da prođe uplata sa raznim karticama na njihovom sajtu, a onda probah preko njihove aplikacije i prođe iz prve.

• 3 weeks later...

I ja sam imao problema sa njima danas, takođe nije htela da prođe uplata sa raznim karticama na njihovom sajtu, a onda probah preko njihove aplikacije i prođe iz prve.

jel mozes malo da pojasnis ovo, kako preko aplikacije?