Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!!!

Zanima me da li je neko imao iskustva sa pronalazenjem dobrog hostela u Milanu. S obzirom na promenu letova i period u kome cu morati da budem tamo (3 noci sve ukupno) - ne znam kako da se odlucim za smestaj iz prostog razloga jer je sve preskupo,a kada procitam neke kritike na hostelbooker ili hostelworld kapiram da su hosteli generalno jako losi...Da li mozda probati sa CS varijantom jer je mnogo jeftinije a i kvalitetnije,o upoznavanju ljudi da ne govorim. Ako ipak neko ima iskustva sa hostelima i ima nesto da preporuci slobodno pisite...poz

• 2 weeks later...

С обзиром да имаш летове и да мораш на аердром најбоље да узмеш хостел близу железничке станице јер имаш аутобус који вози директно на аердром.Не могу да се сетим цене аутобуске карте чини ми се око 10 е нисам сигуран.Хостели ко хостели скупи су у Милану, али ево да препоручим хостел "House Central Station".Оцене су различите, али ја сам био баш задовољан.Са чистоћом није било проблема,  увек је било чисто, уредно, свако јутро се мењала постељима.То је моје искуство а спавао сам у том хостелу више пута.Ево линк, баци поглед:

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187849-d1626175-Reviews-Hostel_Central_Station-Milan_Lombardy.html

• Author

@ Easy rider

tnx na savetu ali ipak je ovo forum gde se generalno traze saveti vezano za to kako proci sto jeftinije. Cena od 28e za vece je meni licno previsoka :D

i meni bi znacila preporuka...

nazalost primetila sam da hosteli u Milanu istaknu cenu a onda doplata 3 evra dnevno po osobi za postenjinu, plus boravisna taska od xy evra, plus ovo-ono a sve obavezno, i od prikazane cene od npr 8 evra dobijem 15 evra

a to je Italija..tako da je i tako sve mnogo jeftino u odnosu na cene hotela))))

Italija moze da se nadjen jeftino, ali Milano je generalno skup, tako da ne treba da te cudi

BOLERO

Uvek sam za jeftina putovanja, ali ipak je to Milano.Sumnjam da ces naci jeftiniju cenu(gore-dole ne drasticno) a pristojan smestaj.Cene su otprilike takve.Generalan problem sa hostelima u Milanu je sto cesto menjaju cene, vidite povoljan hostel i bukirate ga, a posle par meseci opet odete u Milano i zelite isti hostel vidite da su cene izmenjene.Cena hostela u kojem sa bio sad je 28e a placao sam oko 20e pre nekoliko meseci.Moze im se, skup grad, izvlaci kes.Najjeftinija varijanta je spavanje na zeleznickoj stanici, ima mnogo Afrikanaca, zalozi se vatra i bude toplo, ima tu i Italijana inventaraca samo to je bas ekstremna jeftina varijanta i ne bi preporucio.Srecno.

• 2 months later...

Pre mesec dana sam bio u Milanu,isao da gledam Ligu Sampiona.Evo par saveta vezano i nevezano za temu.Odseo sam u delu Milana koji se zove Rovereto(odlicna linija metroa sa gradom).Hostel se zove Scream house,sve je bilo super i za 5 dana me je kostao 52 evra.Metro nisam placao uopste,moze lagano da se svercuje,niko te ne smara,jedino sam platio voz od aerodroma do Cadorne 11e kad sam dolazio,a kad sam krenuo kuci sverc i prilazi mi kondukter i trazi kartu i vidi da nema i kaze "opusteno,srecan put"  ;D Preko hostelworld-a uvek ima jeftinih hostela za milano