Jump to content

Featured Replies

Ne komentarisem mnogo, ali cesto pratim forum i nisam video do sada da neko hoce u isto vreme da ide u Etiopiju, na Sri Lanku, u Brazil, biciklom na Zakintos i kamperom po Evropi. :) Pozdrav

Shane, ispravka: Na Zakintosu sam bio vec, to nisam naveo da hocu.

A za sve ostalo sam zainteresovan, volim da imam dosta otvorenih opcija sa sto manje planiranja. Tako najbolje ispadne na kraju.

Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da idem svuda, nego sam rekao da hocu da idem. :)

i onda ti se jave ljudi ozbiljno zagrejani za neku od solucija i onda na kraju ispalis neke od njih, to bi na kraju bilo neminovno :)))

Pa nisam nikome potvrdio bre ljudi, raspitujem se samo za informacije jer sam zainteresovan za te opcije. :)

Nije sve tako kao sto zgleda. Shane, b'ate, pravis zaveru neku protiv mene. :)

Ne, nego zamisli da svako ko bi mozda nekad isao tamo ostavi bar jedan post? To i ne bi bilo korisno za tog nekog ko je otvorio temu. :)

Izvinjavam se Stefanu na offtopic-u.

• Author

Tresla se gora , rodio se mis...

Pa mislio sam ozbiljno ko je zainteresovan. Karta je oko 560e , 40ak dana , flydubai...Plan je  da posetim plemena koja zive oko reke Omo (malo googlajte i videcete sta ima tamo :) i ostale bezbedne delove...budzet postoji, nema luksuza

• 3 months later...
  • Author

Vratih se ja sa ovog puta :)

Preporucujem Etiopiju !!! Zemlja koja je ostavila najjaci utisak na mene do sada...  Plemena , Danakil Depresija , Vulkan , Crkve pod zemljom..... :))))

dphs.jpg