Jump to content

Featured Replies

Posted

Ja bih ove godine isla na Karneval u Veneciju, aranzmani su uglavnom za kraj februara.Glupo mi je da idem samo na jedan dan koji i nije ceo dan,u odnosu na to kada se stize i kada se krece nazad,pa bih radije isla sa bar jednim nocenjem, s tim da i ceo drugi dan moze da se provede u Veneciji, ako se ne ide na izlet u Veronu i Vicencu. Ima vrlo povoljnih aranzmana preko popusta, ali bi trebalo brzo rezervisati. Da li neko za? :) Naravno, u obzir dolazi i neka druga organizacija...:)

Sto se tice Beca, videla sam, takodje preko popusta, sjajan aranzman sa jednim ili dva nocenja i izletom u Bratislavu, i hotelom u najstrozem centru, pa bih iskoristila da za male pare obidjem grad u sopstvenom aranzmanu, jer sam sve iz programa vec videla prosli put. Ali mi se isto ne doplacuje 50% aranzmana za jednokrevetnu sobu, a i vise volim da putujem u drustvu, pa se nadam da bi jos neko tamo u ovom periodu...:) Pozdrav svima...:)

Ja u februaru idem kolima u tom pravcu, prijala bi mi dva saputnika da podelimo troškove. Ako je neko zainteresovan, možemo se dogovoriti. Pozdrav!