Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao ljudi,

trebalo bi da putujem za USA u februaru, ameri su mi rezervisali kartu. U potvrdi koju sam dobio pise:

First name and last name of each traveler must be entered into the reservation exactly as it appears on your Government issued Identification, be it your passport, or other acceptable forms of identification as may be required. The inclusion of a Middle initial is optional. If a name change is requested by phone within the same date as the booking was created,

a u rezervaciji mi pise KOVACEVIC kako su verovatno ameri uneli (poslao sam im obe verzije za svaki slucaj)

Jel imao neko nekad problema ove vrste?

Hmm, pa i nisi nam baš objasnio u čemu je problem (ne možemo da pogodimo šta ti piše u pasošu, niti koje su to "obe" verzije)..

Ako se radi samo o kvakama iznad č i ć to nema nikakve veze, "c" bez ičega je sasvim legitimno što se njih tiče.

• Author

moja greska, mislio sam da je KOVACEVIC dovoljno jasno... Da u pitanju su kvacice.

hvala na odgovoru, u medjuvremenu sam pronasao u arhivi mejlova neke druge rezervacije, jednu sa identicnog sajta za iste kompanije itd. i isto je bez kvacica, a nije bilo nikakvih problema, tako da ce nadam se i sad biti ok...