Jump to content

Featured Replies

Znaci,uskoro pocinje novo (tehnicko-vizuelno-literalno) poglavlje u istoriji ovog sajta?

Fino :)

Verujem da svi cekaju to da vide.

Ok. Srećno! Bon courage!

Nego, čini mi se da imate sve više i vise urednika... Gresim?

Čisto iz radoznalosti, izvinjavam se, koliko vas je sad u timu, što administratora, što urednika i moderatora?

U ovom trenutku, urednika ima devet, kao što smo napisali u objavi, ali to će se verovatno menjati. Pokušavamo da okupimo tim koji bi pravio sadržaj za časopis i uopšte, redovno se cimao oko Kluba. U objavi smo objasnili kako funkcioniše naše uredništvo, koje su njegove odgovornosti i obaveze, i kako se postaje urednikom. Sve piše, sve je javno i otvoreno.

Administratori i moderatori odgovorni su isključivo za forum. Njihov spisak je takođe javan, i uvek je bio javan:

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?action=mlist;sort=ID_GROUP;start=0

Ok, ok, meni se nesto ucinilo da vas je vise. I nije, naravno, ni problem, nego puka radoznalost.  Primetila sam te nove zelene zvezdice... :)

A priznajem da sam jutros procitala objavu na brzaka, po dijagonali.  :-[

Звучи обећавајуће  :)

Књига о Африци ће ускоро или?

Apropo knjige o Africi bolje da ćutimo, probili smo sve rokove, a radimo na njoj kao da ne kažem crnci. :mrgreen:

Ako sve prođe kako treba, knjige će biti do jeseni, u najgorem slučaju do kraja godine. Hvala na interesovanju! :)

Klubputnika mi je već par godina odlična inspiracija za nova putovanja i pouzdani savetnik. Ako mislite da može i bolje, samo napred

... a i društvo na forumu je fino, relaksirajuće.

• Author

@Tashi

Pretpostavljam da bi valjalo razjasniti koje zvezdice su za šta :)

Imaju, faktički, dva aktivna administratora, koji smo takođe i urednici sajta. Administrator je tehnička funckija, to je osoba koja može da podešava forum i moderiše postove. Urednici, ova nova grupa sa zelenim zvezdicama, su ljudi koji pripadaju uredništvu Kluba, ali se ne bave uređivanjem postova forumu i sl, vide isto što i obični članovi, nemaju mogućnost da obrišu post na primer. I imamo moderatore, koji su članovi zajednice, ljudi sa razvijenim "osećajem" za forum, forumska pravila i kako funkcioniše, i koji pomažu u njegovom uređivanju. Može da se desi da je neko i moderator i urednik, ali na forumu može biti označen samo sa jednom grupom, limitirana je funkcionalnost.

Hvala vam svima na podršci :)

Hvala vama što postojite  flowers::.

Neka nam svima zajedno ova pesma Mike Antića bude vodilja:

Ž E Đ

Reka bi mogla da bude

okean, ako se zgrči,

toliko ima u sebi

ogromne, večite vode.

Al ako ikada zapne

i umori se dok trči,

umreće bez daljine,

umreće bez slobode.

Umreće u njoj vetar.

Umreće šume i žita.

Umreće bokori sunca

što se uz obale pletu.

Zato ne sme da stane

i zato večito hita,

sa usnama od vode,

najžednija na svetu.

@Tashi

Pretpostavljam da bi valjalo razjasniti koje zvezdice su za šta :)

Nije bilo od vitalnog značaja, ali hvala, svakako!  :)

Мој предлог је да поред уредника клуба који гласају, одлучују, и тако то, додате и другу категорију, нас који смо вољни с времена на време да нешто урадимо, помогнемо, ако имамо времена.

Да постоји неки списак, па кад нешто устреба, распише се позив, па ко може да одради, типа неко превођење, лакше је кад се подели на пасусе, или шта знам...

• 3 weeks later...

Posto nema neke teme za pohvale, sugestije, kritike i sl. evo ovde:

Pohvala za otvaranje dela foruma Nasi krajevi. :) Rec dana: ćakulati. :D

Inace, nas jezik se i зборува.