Jump to content

Featured Replies

Posted

Poklanjam ranac McKinley Grand Canyon 45.

Kupljen je 2008. u Intersportu i koriscen od tad pa do prosle godine u proseku jednom do dva puta godisnje, u prilicno solidnom stanju. Sasvim je dovoljno veliki da moze da posluzi za backpack putovanja od 2-3 nedelje. Ne mogu da nadjem neku oficijelnu detaljnu specifikaciju na netu, jer je stari model, ali izgleda ovako, samo plav. :)

canjon45.jpg

Jedini "kvar" je sto jedna polovina rajsferslusa na prednjoj strani ranca katkad zna da bude tvrdoglava pa nece da se zatvori. :) Treba biti uporan i strpljiv i jako polako vuci taj rajsferslus do vrha i zatvorice se OK. Samo ga posle otvarati na tom delu samo u krajnoj nuzdi, jer je sva verovatnoca da ce ponovo zapeti kad treba da se zatvori. :)

Osim te mane sa rajsferslusom (koji verovatno moze i da se popravi), ranac je savrseno ispravan i moze da posluzi sigurno bar jos onoliko koliko je mene sluzio. Ja ga poklanjam jer sam kupio novi, bolji i veci ranac, te mi ovaj sad samo skuplja prasinu. Mislim da ne bih uspeo da ga prodam za vise od recimo 1500 dinara, pa mi se ne isplati da se cimam i da ga kacim po onim online sajtovima za prodaju.

Bitna napomena: mogu da ga poklonim samo nekome koga licno poznajem ili nekome ko je izgradio odgovarajuci "online" kredibilitet na ovom forumu (tu cu biti subjektivan, jbg). Forum je dosta narastao, pa ne bih bas da dajem ranac bilo kome. Izvinjavam se, ali nadam se da me razumete.

Pa izvol'te.

Bravo za poklon ->imam Minto 30l sa kojim sam zadovoljan,tako da se ne javljam za poklon

fora kod rajfeslusa je da moze da pomogne malo stezanje kljestima tkz jezicka odnosno spojnice.

Inace - od 29.1 - d\o 2.2. u Intersportu je akcije 3 za 2

Pozdrav

-

Ako ranac već nije otišao, ja bih ga uzeo. I to za plemenitu namenu: moj ranac od 35 l mi je dovoljan za sve osim za odlaske u Putničku kuću, jer tamo moram da vučem tonu nekih gluposti koje inače ne bih.

Pritom se obavezujem da ranac poklonim dalje ako ga ne budem koristio, da ne stoji u plakaru.

Ako ranac već nije otišao, ja bih ga uzeo. I to za plemenitu namenu: moj ranac od 35 l mi je dovoljan za sve osim za odlaske u Putničku kuću, jer tamo moram da vučem tonu nekih gluposti koje inače ne bih.

Pritom se obavezujem da ranac poklonim dalje ako ga ne budem koristio, da ne stoji u plakaru.

Sevap je  flowers::  ranac sleduje  Lazaru

Super, taman sam tražio neki veći ranac, jer mi treba svakodnevno za posao. Ukoliko mi više ne bude trebao, prosleđujem ga!

Old School, hvala!  :pivoooo: