Jump to content

Featured Replies

Posted

Drugari,

Ne znam da li ste prije obratili paznju na ovaj sajt, mene svaki dan iznova fascinira pa ga odlucih podijeliti s vama.

www.holidaypirates.com

Imaju takođe I Facebook stranicu na kojoj svakodnevno objavljuju razne nevjerovatne ponude. Jedina zamjerka je sto su letovi vecinom iz Londona I Amsterdama, ali ni to ne bi trebalo predstavljati preporuku za nas putnike. Ponude su zaista fantasticne  ;D

Jesu fenomenalni... Neke ponude su potpuno neverovatne, kao npr nekoliko dana u pekingu u hotelu sa pet zvezdica i povratna karta iz (valjda) Amsterdama, ukupno 500 evra. :crazy:

• Author

Sorry, mislio sam gore napisati prepreku, ne preporuku  :o

Upravo to i jest nevjerovatna stvar njihovih ponuda...letovi inace ne kostaju ni blizu koliko kod njih kosta let+hotel+transfer  :king:

Pomenut je više puta taj portal.

Oni koji prate jeftine letove i ponude znaju za to.

Jeste da super je ,ali on je više okrenut zapadnoj klijenteli...letovi su sve iz Londona,Amsterd.,Frankf. etc...

Nešto se ne tangira oblast Balkana.

Imaju ponekad bas fantasticne ponude, ali su i jako poseceni, tako da kada se nesto tako povoljno objavi na njihovom sajtu znajte da ce nestati za kratko vreme jer se odmah stupa u akciju i kupuje.

Da li je iko od forumaša (i forumašica) uspeo da kupi nešto od njihove ponude?

Znam Španjolku koja tvrdi da jeste, ja nikada nisam ni pokušala jer su im recimo mogući periodi ostanka bili kratki. Bila je super ponuda prošle godine za Rio, Povratna karta je ako se ne varam koštala 375 evra, ali je bila fora da je tako povoljna cena bila moguća samo u slučaju da ostajete najviše nedelju dana. Ja ih često posećujem nadajući se nečem dobrom što ne zahteva ni englesku ni američku vizu, a ta se retko vidi.

Nedavno mi se javio Francuz, koga poznajem preko couch surfing-a i napisao između ostalog da je kupio onu hiperjeftinu kartu za Kankun, ta ponuda je baš dugo bila dostupna, ali su u pitanju bila samo tri ili četiri dana početkom septembra, u jednom pravcu, ali svejedno super jeftino.

Verujem da je moguće kupiti,  ali je činjenica da su i te ponude letova u stvari vezane za aranžmane, zato i vaše za određene datume samo.

Ima i kod Holiday Pirates caka. Recimo, neke cijene se samo odnosne ako se uzme aranžman za dvoje. Znaju izaći super ponude al sve treeba pažljivo ispitati kod matične avio kompanije ili hotela jer Holiday samo prenosi ponude i ne odgovara za njihov sadržaj tj realizaciju.

posto je 60% ponuda koju prenose sa sajta Arke...da li neko ima iskustva sa kupovinom na pomenutom? Ima malo malo pa Cancun giga povoljno...

• 1 month later...

holiday pirates su  imali neku jeftinu ponudu za dubai, i ja sam kupio 2 karte. i sve je bilo ok. platio sam cenu onoliku koliku su izreklamirali...