Jump to content

Featured Replies

Posted

Uvek su mi gradovi lepse izgledali nocu nego danju. Fascinira me kontrast tame i svetlosti. Ocarava me atmosfera kao u filmu Blade runner. U ovom videu su uz Blade runner muziku iz filma nabacali gomilu slika gradova nocu:

Koji vam gradovi najlepse izgledaju nocu?

Meni su prva dva kandidata Hong Kong ako se posmatra nocu sa Victoria peak:

Hong_Kong_Night_Skyline_v2.jpg

I Seul sa pogledom na reku ili na Namsan tower, najbolje bi bilo oboje, ali takvu kvalitetnu sliku nisam nasao, pa evo samo reka:

Seoul-night-skyline-South-Korea.jpg

Evo moja dva kandidata (slike nisu savrsene, ali su moje  :P, no google)

S'pore

jbv5.jpg

Lhasa

xwly.jpg

Hong Kong je i meni nepriskosnoveni broj 1, umeo sam da provedem sate na Tsim Sha Tsuiju buljeći u grad. Jedini Jet-lag kojeg se rado sećam...

Evo još par favorita (nisam bio lično tako da su slike em savršene em sa gugla :)

Rio:

8Iui3lJ.jpg?1

Sijetl (možda ništa posebno ali po meni ima neku skladnost):

Hq9DVPo.jpg

Meka:

IP4leRm.jpg

Neprikosnoveni nr.1 za mene je New York.

Ali nemam nijednu nocnu fotku, a necu sa googla  :death:, jer sigurno neko ima neku slicicu u privatnoj kolekciji...

Postoji teorija da su lepi gradovi lepsi danju nego nocu. :)

Meni je Granada jedan od omiljenih "nocnih" gradova, mada je podjednako lep, verovatno i lepsi danju. Nemam sad pravu sliku, ali vecina vas zna kako Granada izgleda nocu. Ako ne znate, guglajte. :D

Postoji teorija da su lepi gradovi lepsi danju nego nocu.

Слажем се :)  Мени су градови најзанимљивији рано ујутру, најбоље у зору, док се још буде. У овом филму је то лепо приказано:

Necu biti previse originalan, ali od gradova koje sam do sada posetio Venecija ima zaista posebnu atmosferu nocu.

Prosto vam dodjete da kupite flasu vina, teturate se po onim ulicama, prelazite mostovima preko kanala i vicete "Bajrone, Bajrone!"

Grad zaista ima dusu  koju cak ni horde turista ne mogu da uniste.

• Author

Postoji teorija da su lepi gradovi lepsi danju nego nocu.

Слажем се :)  Мени су градови најзанимљивији рано ујутру, најбоље у зору, док се још буде. У овом филму је то лепо приказано:

Sa ovim se slazem, ako cemo bas da preciziramo tacno vreme, onda je zaista pred zoru idealno za posmatranje gradova koji jos spavaju, ali ce se uskoro probuditi. Zavisno od lokacije i godisnjeg doba to bi bio period verovatno 3-6 sati.

Novi Sad  :P Okej nije najlepši al imam fotke pa reko'...

Uuuuuh, pa mnogo je lepsi nego danju...  :P

Pa sad... Lasa bas i nije tvoja  ::artist:

:mah:

Sa mog telefona, htedoh reci  :-[

flowers::

Evo jos jedan video: lepa pesma (State We're In, Chemical Brothers), iz lepog filma (Lost In Translation) u lepom Gradu (Tokyo), pa jos nocu...  zvizhd