Jump to content

Featured Replies

Posted

Neki jeftini letovi do Cikaga u julskom periodu? Izvinjavam se ako sam duplirao na neciju istu ili slicnu temu.. :) Preko kog grada predlazete let

• Author

Nasao sam na tripsta.net Preko Budimpeste do Cikaga najjeftinije 26. Juna pa recimo do 28. Jula iznosi  €622.02 sto i nije skupo, zar ne? Ili postoji nesto jos jeftinije?

Moj Search

Takodje sam nasao i ovo : 589 €

Da li je moguce da moze biti toliko jeftino i kako ja sad tu kartu da kupim, kako funkcionise? :)

Pozdrav Fik4,

i mene zanima polazak krajem jula za isti grad, uspeo sam da nađem, iz Varšave doduše, preko Berlina za 49888 dinara, preko sajta " Matrix Airfare Search ", vidim da njega koriste mnogi iskusni putnici ovde, ali nisam još pogledao kako najjeftinije do Varšave. Evo ti link pa pogledaj,

http://matrix.itasoftware.com/view/flights?session=d739f951-34a2-4d8e-8fed-8043c6ffca5c

ako nadješ neku bolju varijantu nadam se da ćeš da objaviš...

• Author

Pozdrav,

Hvala ti puno, probacu da se raspitam. Ako nadjem nesto stavicu link naravno :)

• 1 month later...
  • Author

Pozdrav, resavao sam Vizu i kontaktirao rodbinu u Cikagu, ovih dana saljem one formulare i uskoro cu znati da li sam dobio vizu, da li neko moze na nadje nesto jeftino u terminu od 1. Jula do 22. ? Direktan let mi treba jer prvi put letim samostalno , ja sam najjeftinije nasao iz Dusseldorfa , povratna izadje oko 700e , ako neko nadjes nesto blize Bg-u i jeftinije a da je direkt, javite ! Pozdrav :)

Ne kapiram zasto ti treba direktan let iz nekog grada u Evropi, kada ces i do tamo da letis/da se vozis .... 

No dobro ... evo ti iz BG-a do Cikaga za 610eur, tj za 842$ za datume koje si gore napisao.  http://goo.gl/UBF4WA 

Beograd - Ankara (ne menjas avion, samo se ukrcaju dodatni putnici u Ankari dok ti sedis u avionu) - Ankara - Doha (pauza na Aerodromu 9 sati ... jeste puno, ali brzo prodje :P ... klopas, odmoris, kupis neke poklone ili sta vec ... pa cak i spavas par sati) - Doha - Chicago. 

U povratku isto samo ti je pauza u Dohi jos veca. 14 sati. 

U zavisnosti od klase aviokarte i dobre volje Qatar airwaysa, umeju da ponude i gratis smestaj i transfer od/do hotela, kad su takve dugacke pauze u pitanju, da li preko 9 ili 10 sati.