Jump to content

Featured Replies

Posted

Ako je neko za skijanje nak nam se pridruzi ... pogledajte u sekciji "AKCIJE I OKUPLJANJA"

Pozdrav svima...

:wink: Djole - http://skijanje.atspace.com

P.S. Krenuli ili ne sa nama toplo vam preporucujem Bansko ... Za skijanje i bordovanje. Pogledajte i galeriju na sajtu.

Posle zasedanja iza zatvorenih vrata, na najvišem nivou, gde se raspravljalo o tome šta je reklamiranje i šta je agencija i šta je upšte život i ko smo i odakle dolazimo i... hm. Ukratko, rešili smo da otvorimo ogranak koji bi sadržao zanimljive linkove, i da ovaj post preselimo upravo tu tj. ovde :)

Uprava :)

• Author

Mi nismo Agencija, vec dva drugarta (Djole i Meha) border i skijash, koji su organizovali za svoje drushtvo skijanje.

Posto su se svi nashi izjasnili, ostalo je josh par soba za tu AKCIJU, I pozivamo ljude-akcijashe da furaju na skijanje sa nama.

S' tim u vidu , smatram da onaj moj post u Akcijama je bio pravilno postavljen.

Hvala .

Dovidjenja.

Djole.

Đole , nemoj da se nađe? uvređenim. Pogledao sam va? sajt, i zapravo izgleda dosta potpuno ?to se tiče informacija o mestu.Međutim, izgleda kao turistička ponuda. Mo?da i kao reklama. Slike soba, priča o mestu, sve je apsolutno ok, ali očigledno je da različito shvatamo reč akcija.

Ako sam dobro razumeo, ono ?to se smatra akcijom na ovom sajtu, je ne?to nastalo kao proizvod dogovora vi?e članova, gde ljudi aktivno učestvuju. Delanje svakog pojedinca. Takođe uglavnom se radi o neobaveznim i lowbudget varijantama (?to opet nije pravilo). Akcija je ne?to ?to se razvija spontano. Sla?em se sa moderatorom... Ovo je vi?e kao, hm, ekskurzija.

Na stranu ovo ?to sam rekao, ponuda je lepa, i hvala za to!

Uzdravlje!

Acketa :mrgreen:

• Author

Ok  :-D

U pravu set. Razumem.

Ok. Onda, cim se vratim(posto palim vec sutra) svraticu na forum pa da napravimo neku AKCIJU - tu koju ste spomenuli. Sve da bude dogovor i da se obaveze oko organizovanja svedu na svakog po malo. Gotivim ja to  :lol:

Vi do tada smislite shta cete. A ja cu isto.

Ciaos, i uzivajte.

Djole