Jump to content

Featured Replies

Posted

Verovali ili ne, dobio sam američku vizu na tri godine. Punim 27. godina u julu, na samom kraju sam sa studijama, nemam stalni posao, ni kučeta ni mačeta. Dobro, imam ribe, i to afričke:)  Doduše, imam puno preporuka i 11 EU viza....

dakle, sve je moguće! Treba verovati u sebe i u uspeh onoga što radimo. Rezulatati će doći sami....

Verovali ili ne, dobio sam američku vizu na tri godine. Punim 27. godina u julu, na samom kraju sam sa studijama, nemam stalni posao, ni kučeta ni mačeta. Dobro, imam ribe, i to afričke:)  Doduše, imam puno preporuka i 11 EU viza....

dakle, sve je moguće! Treba verovati u sebe i u uspeh onoga što radimo. Rezulatati će doći sami....

WOW!!!  Fenomenalno!  :spot::banana:

Kakve preporuke si imao? Od nekoga iz SAD? Nesto pout garantnog pisma?

• Author

WOW!!!  Fenomenalno!  :spot::banana:

Kakve preporuke si imao? Od nekoga iz SAD? Nesto pout garantnog pisma?

Dobio sam preporuke od američkih državljana koji žive u Beogradu. Njihovoj deci držim privatne časove. Isti su napisali i pozivno pismo koje je bilo bez ikakve overe (jer ista nije ni potrebna)

• 4 weeks later...
  • Author

Da li neko zna kakva je americka viza tipa B1/B2. Da li je turisticka or what?

:)

upravo sam tu vizu dobio. jedan lik mi je rekao da je to turistička/biznis viza sa kojom ne možeš (legalno) da radiš!

jel' ti imaš neka druga saznanja?