Jump to content

Featured Replies

• Author

Koja je planina na prvoj slici? I zbog cega se to digla prasina?

Neka u zapadnoj Srbiji. Digla se jer Englez hvali, a teza je da Srbi ne vrednuju svoje, pa sad kad Englez pise se busaju u grudi.

• 2 weeks later...

Prizor sa prve slike je selo Raca a planina iza je Tara.Slikano je sa puta Bajina Basta-Tara.

Odatle sam pa znam.:-)

Pa nego šta nego da će da hvala, Srbija je jedna od najinteresantnijih zemalja u regionu, bez zezanja. Geografija, klopa, a moram priznati i da nije loš žur s vremena na vreme!

Tri najbitnija faktora u životu: pojest', popit', palamudit' su zastupljena ovde naširoko, tako da bismo mogli da se složimo sa ovim člankom.

Mada nije ni Engleska loša (da promovišem i ja malo njegovu zemlju, usluga za uslugu, hehhe), ima i tamo dosta zezancija i palamuđenja!  ;)

Prva fotka je dobra, vidim je i pomislim "voleo bih da odem tamo". Ali ove ostale su totalni krš. Ako neko već piše članak o turističkim potencijalima neke zemlje, sa ciljem da je predstavi kao privlačnu, morao bi se pre svega potruditi oko fotki.

Kad smo već kod toga, i tekst je prilično bljutav, neoriginalan, generički jezik pisanja o "skrivenim draguljima".

Koja je planina na prvoj slici?

Da s' ti meni živ i zdrav, meni ovo liči na Taru.

Znao sam da mi je poznato odnekle. :)

Da s' ti meni živ i zdrav, meni ovo liči na Taru.

Znao sam da mi je poznato odnekle. :)

Tek sad vidim da me je fox preduhitrio. Što ti je rodna gruda :).