Jump to content

Featured Replies

Posted

Planiram sa zenom za vikend da posetim České Budějovice,cula je da je ok za soping,planirali smo Bratislavu al nam je ovo prvo u Ceskoj blize,pa me zanima od nekoga ko je bio ili cuo kave su České Budějovice za soping i cene,hvala na odgovorima

Odlicno je,fino mesto,dobro je za spoing..malo su cene vise nego u Austiji,i Nemackoj.Skuplje je sve nego kod nas za nekih 20-30%..isplati se videti.

Zavisi sta te interesuje za kupovinu. Meni je blizi Znojmo pa ga uvek preporucujem sto se Ceske tice. Cim predjes granicu imas veliki trzni centar iz Freeport grupe, a odmah pored verovatno najveci kineski buvljak u centralnoj Evropi  lol:: Za svakog ponesto.

Freeport ili Excalibur City je vise dobar za porodicne posete i rucak..I ima dobar Hilfiger Shop..ostalo i nije nesto posebno.

• Author

sad sam gledao taj Outlet centar u Znojmo,imas li mozda link i od tog Kineskog centra ne mogu da nadjem na netu i kakve su cene kod tih kineza,jesu jeftiniji od Austrije

Freeport ili Excalibur City je vise dobar za porodicne posete i rucak..I ima dobar Hilfiger Shop..ostalo i nije nesto posebno.

Ne bih se bas slozio...Ima dobrih radnji sa kvalitetnim ceskim markama, posebno outdoor opreme/odece. Meni se pokazao boljim od Parndorfa, a za ponesto i od outleta u Budaors.

@Babaroga - ne znam sta konkretno zelis da pazaris, ali roba kod Kineza je prilicno loseg kvaliteta...A to poredjenje sa Austrijom...meni Austrija uopste ne deluje skupo u poredjenju sa okolnim zemljama, tako da zaista zavisi od robe koju ciljas.

• 2 months later...

@Pretender

Pozdrav,

Vidim da si spominjao da imaju dobar izbor outdooe opreme i odece. Zanimaju me satori i rancevi. Ako se secas, napisi mi koje su marke i cene.

Hvala