Jump to content

Featured Replies

Pozdrav, mozete li mi reci gde se moze aplicirati za vizu? U Becu ambasada ne radi, u Rimu su rekli da ne moze da se aplicira. Gradjani Srbije treba da apliciraju u Becu jer u Srbiji nema ambasade.Hvala

• 2 months later...

Imam trogodišnje iskustvo kao roštilj majstor i slobodno mogu reći bez lažne skromnosti da vrhunsku spremam sve specijalitete sa roštilja. To je možda i glavni deo nacionalne kuhinje.

Što se tiče ostalih komplikovanijih jela kao što su sarme, prebranac i ostalo to sam voljan da naučim, kao i osnove španskog jezika, pošto sam jako zainteresovan za odlazak u Kolumbiju. Ako ponuda još uvek važi, možemo da se dogovorimo. 

Yandel,
skoro nisam pročitao ovako nešto. Svaka čast. Razmišljam da pretučem Behemota, spakujem ga i da banemo u Medelin da plenimo. Nakrpiće se neka lova da se uloži. Deluje kao dobra priča za roman. AKo nemaš priču za roman u životu - onda listaš prazne stranice sa kojima na kraju neko uvek obriše dupe. Zapaamti to :)
Da li si našao neko rešenje? Baš me zanima kako se nastavlja priča odnosno tvoja aDventura

• 1 year later...
  • Author

pozdrav

ni restoran ni spa centar nego na kraju ispalo transport firma sto nakon godinu dana odlicno fukncionise..taxi i mini busevi..iznajmimo kola kolumbijcu za 65 000 pesosa po danu a bus za 90 000 i na 8 taksija i 2 busa odlicno se zivi..nevracam se u swedsku ni lud

pozdrav

9 hours ago, yandel said:

pozdrav

ni restoran ni spa centar nego na kraju ispalo transport firma sto nakon godinu dana odlicno fukncionise..taxi i mini busevi..iznajmimo kola kolumbijcu za 65 000 pesosa po danu a bus za 90 000 i na 8 taksija i 2 busa odlicno se zivi..nevracam se u swedsku ni lud

pozdrav

jao divno, postavite nam websajt od vaše firme, da znamo kada budemo svračali do COL

• Author

5 hours ago, StefanDylan said:

jao divno, postavite nam websajt od vaše firme, da znamo kada budemo svračali do COL

nema stranice jel to tako ne fukcionise ovde..kupis auto i iznajmis i placa ti po danu za auto i to je to..kola stoje parkirana kod vozaca dan i noc,on sipa benzin i ostalo,Svaka tri dana donese kuci isplatu svaki od vozaca i posle ti stavis pare u banku naravno ako zelis to da radis..vozaci kruze gradom i ljudi koji zele da se voze taksijem dignu ruku i on im stane,dok mini busevi imaju svoju svakodnevnu rutu

Edited by yandel

• 2 months later...
  • 4 months later...

Pozdrav,

Razmišljaš li da zaposliš nekog iz Srbije? Ako je odgovor potvrdan, javi, meni je dosta ove hladnoće za ceo život tako da bih da spojim lepo sa korisnim :smile:

• 4 years later...

Nadjoh na google-u ovu temu. 

Da li ima neko od "nasih" da je trenutno u Medellinu. Moj sin je tamo, pa trazim nekoga da ga malo poducava srpsko(/hrvatski).. Ja sam tamo samo 2-3 puta godisnje, pa je to malo za njega da nauci sprski. 

Ako neko moze, neka se javi. Hvala puno!!