Jump to content

Featured Replies

• Author

kao sto ste da li linkove za kineske poslove jer ima neko neki link vezan za poslove u Kanadi,Australiji,ili nekoj dalekoj zemlji tipa Barbados ili Brunei,ako ima nek ostavi,hvala mu.

sto se tice dosadasnjih komentara koji su bili pozitivni kao i ovi poslednji,samo cu reci hvala svima :)

• 2 weeks later...
  • Author

Da li neko ima link ili informaciju gde mogu da nadjem sezonske poslove ili summerjobs u inostranstvu za kandidate koji nisu studenti ako to uopste postoji?znaci rad preko leta u nekoj stranoj zemlji.  :kamp:

Da li neko ima link ili informaciju gde mogu da nadjem sezonske poslove ili summerjobs u inostranstvu za kandidate koji nisu studenti ako to uopste postoji?znaci rad preko leta u nekoj stranoj zemlji.  :kamp:

Au, bre, pa jes' video sta su ti ljudi sve ispisali na prethodne tri strane?! Malo guglaj, posalji neki mejl, pa ces videti sta ti odgovara, ne moze sve na gotovo  ::arabia:

• 2 years later...

Cao

Nije mi jasno zbog čega se mučiš da odeš u inostranstvo. Ako govoriš nemacki jezik u srbiji imaš mnogo mogučnosti za dobar posao i super zaradu. Meni je nemacki maternji jezik i zivim u srbiji jer mi se iskreno receno vise isplati da zivim ovde sa evropskom platom nego bilo gde preko sa istom.... :smile: