Jump to content

Featured Replies

Posted

imam desetak dana odmora,pa.... u obzir dolaze samo najjeftinije varijante... smestaj bnbair ili ... + avio karte ili.... otvorena za predloge....ima li zainteresovanih?

To je vreme uskršnjih praznika tako da ćeš teško naći smeštaj, a za jeftine avio karte je kasno. :cryy:

Hoces autostopom? Odakle kreces, koji grad? Probaj CS, aktivna je scena, ali naravno treba strpljenja kao za svaku metropolu...

• Author

smestaj ne bi trebalo da bude problem jer vecina ide u posetu roditeljima ili rodbini za praznike pa iznajmljuju stanove...jedino taj prevoz,hm...ako iskrsne nesto superpovoljno JAVITE!!!!

hvala

u sličnoj sam poziciji...isla bih negde...nije bitno gde...gledala sam aranzmane i volela bih da odem u  Instanbul...da li si zainetresovana

Drugari, ja bih u Barselonu u junu od 21.06.-11.07. Taj period sam izabrala jer sam pronašla low-cost let, za 195 eura sa prtljagom do 23 kg. Na sajtu sam pronašla dobar link jedne članice za bukiranje apartmana tamo. Može se iznajmiti stan na dobroj lokaciji, blizu obale a u gradskom jezgru, blizu zeleznice,... za nekih 175-200 eura nedeljno. Mislim da je 20 dana solidan period da se upoznaju neki običaji, degustira lokalna hrana, obiđu značajni objekti,... i iskupa.

Ima li zainteresovanih?  zvizhd

• 2 months later...

Drugari, ja bih u Barselonu u junu od 21.06.-11.07. Taj period sam izabrala jer sam pronašla low-cost let, za 195 eura sa prtljagom do 23 kg. Na sajtu sam pronašla dobar link jedne članice za bukiranje apartmana tamo. Može se iznajmiti stan na dobroj lokaciji, blizu obale a u gradskom jezgru, blizu zeleznice,... za nekih 175-200 eura nedeljno. Mislim da je 20 dana solidan period da se upoznaju neki običaji, degustira lokalna hrana, obiđu značajni objekti,... i iskupa.

Ima li zainteresovanih?  zvizhd

Hej,o kome smestaju govoris?Mozes li da mi poslaljes neki lin ili slicno