Jump to content

Featured Replies

Posted

Putujemo u sredu 26.03. za Temisvar i vracamo se 01.04.2014. Treba nam parking karta za Aerodromski parking, da li ima neko da je ponudi, proda, ustupi, ili je zainteresovan da podeli troskove iste pa da je preuzme po nasem povratku?<br /><br/>

Zdravo svima,

Ja sam zainteresovan za podelu troškova parkinga.

Putujem od 11.03-20.03.2014. pa bi možda bilo najbolje da se uzme mesečna (ona je oko 50 eur).

Kontakt:[email protected]

Pozdrav

Dogovor je pao!!!!!!!!!!!!

Dmilovano sutra kreće na put i kupuje dvomesečnu kartu za parking na aerodromu u Temišvaru. Ja ću je preuzeti kasnije tako da je slobodna  od 26. aprila do 26. maja.

Ako ste već isplanirali put, i imate potrebu za parkiranjem na aerodromu, javite se na pp. A biće nam drago da neko na osnovu ovoga tek isplanira svoje majsko putovanje preko Temišvara.

• Author

Sale najbolje sa du-ki da se iskordiniras ili da se cujemo sva trojica 02.aprila pa nadalje, ako si u beogradu mozemo sva trojica da se vidimo.

• Author

Dogovor je pao!!!!!!!!!!!!

Dmilovano sutra kreće na put i kupuje dvomesečnu kartu za parking na aerodromu u Temišvaru. Ja ću je preuzeti kasnije tako da je slobodna  od 26. aprila do 26. maja.

Ako ste već isplanirali put, i imate potrebu za parkiranjem na aerodromu, javite se na pp. A biće nam drago da neko na osnovu ovoga tek isplanira svoje majsko putovanje preko Temišvara.

Odgovorio je Sale.... Iskomuniciraj se s njim pa se cujemo za par dana.

• Author
clap.gif' alt=':clap:'> Sve je proslo ok. Parking broj 2 je osvetljen i neznatno udaljen od Parkinga 1 i aerodromske zgrade. Uzeli smo pretplatu za dva meseca u vrednosti od 270 lei tj. problizno 60 eur. Karta je prema dogovoru kod du-ki i otvorena je za koriscenje do 26.maja 2014. sa izuzecem u periodu od 11.04 do 26.04. kada je du-ki koristi, Ako ima jos zainteresovanih za koriscenje mogu da se jave ovde ili na pp.
  • 3 weeks later...

meni bi trebala karta od 26-29.4. :) let za valensiju (19h poletanje)

kada se vraćaš 26og? nadam se da nije valensija jer onda ne možemo da se uklopimo :/

Upravo sam se vratio sa puta i hteo bih sa vama da podelim odlicna iskustva na parkingu aerodroma u Temisvaru. Pre svega zahvalnost dmilovan-u sto je prihvatio predlog i kupio dvomesecnu pretplatnu kartu koju sam posle njega iskoristio ja a sada je koristi i forumas Jovan. I sa Jovanom je pao lak dogovor jos dok sam bio na putu. Dogovorili smo se i nasli na ovm pumpi pre granice gde sam mu predao kartu, tako da je on, prakticno istog dana, nastavio da je koristi.

Sistem odlicno funkcionise jer se karta ne vezuje za registarski broj nego za vreme za koje je kupljena, procedura je veoma jednostavna jer po sletanju umesto novca samo pokazes fiskalni isecak i dobijes magnetnu karticu kojom se otvara rampa. Parking je osvetljen i bezbedan. 

Kako se Jovan sa puta vraca 30. aprila karta je slobodna od tada do 25. maja, pa ako je neko zainteresovan....

Evo i ja se vratih sa puta pa da se nadovežem :) Dušan mi je predao karticu i fiskalni račun i "paket" je vraćen danas tako da ko ide u narednih 20ak dana neka se javi. Ja sam za ulazak i izlazak koristio samo karticu dok fiskalni račun nisam pokazivao mada nisam ni siguran da bih u 01h uspeo da nađem nekoga da mi podigne rampu  zvizhd

Guest
This topic is now closed to further replies.