Jump to content

Featured Replies

pa zovi ponovo ambasadu...i kazi im sta i kako i lepo ih pitaj kada da dodjem da predam za vizu...navedesim kada zelis da budes .

znaci nemogu da verujem evo danas je 12 maj i jos nema odgovora iz ambasade  nono.....znaci vec ludim ali stvarno ludim sta im toliko treba

pa sto ih ne zivkas i dosadjujes im??? :blob:ako cekas od njih da te pozovu,tad ces i da odes za j... Belgiju

inace,kad si planirao da palis za Belgiju?

ma pazi ja sam planirao 2 maja da krenem ali ok nije frka sa gazdom sam sredio ako odem 2 maja posto sam uzeo odmor onda ima da iskoristim....a ako ne onda radim dok neodem...ma zvao sam ih bio 6 maja i pitao sta je bilo i sutra me vec zvali i rekli kao dokumenta su vam na obradi zvacemo vas...nisi ni ovako ni onako mozda im se digne pa kazu cao nema ako ih stalno zoves neznas kako da postupas prema njima jbg.....a znas ono cisto odlazim do kume da ih vidim znaci moja namera je vracati se u bg...ipak je ovo obecana zemlja.

Znaci tebi kasne 10 dana :bang:  ali ti tamo ides kod rodbine ili sl. i nisi student?  Pazi, mi smo studenti i idemo na kamp na kojem moramo da budemo u odredjeno vreme paaa nama ne mogu da kasne ......

:bang: 19 maj a ja jos cekam poziv znaci ovo je preslo svaku meru nemogu da verujem sta im toliko treba  :cry22:

Stvarno ne znam, jel si imao neka simnjiva dokumenta shtrumpf? Ne znam da li si samo ti u pitanju ili su generalno bezobrazni, ali mene pozivno pismo veze za odredjeni datum, neka njihova organizacija i ne bi trebalo da budu gent  ... mislim ako budu, a ja vec kupila avionsku kartu ne da vise necu pokusavati da udjem u Evropu vec cu postanem izraziti protivnik EU i da poslusam ljude sa foruma i transferisem se u Aziju .... ::arabia:

ma ok je sve sa papirima znaci sve sto su trazili dobili su posto sam zaposlen znaci od m1  m2  m3 obrasca do resenje za godisnji odmor ugovor o radu ma sve...ma ja jos nisam kartu kupio kupicu taj dan kada me pozovu odma prvo agencija pa onda pravac ambasada.

ja ne znam sto vas toliko cimaju. isao sam u belgiju u decembru na neki seminar i jos trazio vizu par dana duze nego sto je trajao seminar da bih iskoristio da odem malo i do amsterdama...

predao sva dokumenta koja su naveli u onom pismu sto ti posalju kad zakazes termin u ambasadi i, bukvalno, sat vremena kasnije su me zvali i rekli da dodjem sutradan po vizu... sve zavrsio za dva dana, a sad kad su, kao, uveli neke olaksice, sve je postalo komplikovanije :-\

Seminar? Predpostavljam da si student ...

Ja sam skontala da to uopste nema pravila, kako im dodje .... Kao prosle godine za rumunsku vizu, meni nisu trazili osiguranje, a mom drugu na isto pp se izvikali kako je dosao bez njega i to samo za 1 dan, plus meni dali vise dana, a njemu i smanjili koliko se secam ...

tako da cu ja da se uzdam u svoju srecu sa inostranstvom :stop:

ma zvali me danas i rekli da  nezavisi od njih vec iz lux zavisi zato sto su tamo papiri strasno a pozivno pismo imam znaci zaposlen sam neznam sta zezaju toliko.... sta im toliko treba ni sam neznam majkemi.

izgleda da se lomi na meni...ma samo neka mi izdaju vizu da mogu da odem....nije mi jasno zasto salju papire za lux kada to mogu sve ovde da provere :)heheheheh sto se mene tice neka me provere od dana kada sam rodjen pa do dana izdavanja nece nista naci jel nista i nemam iza sebe neka krivicna dela ni osudjivan ni privodjen nista:)

javili mi danas da ce moja viza biti gotova od sledece nedelje samo jos jednom treba da im odnesem potvrdu o godisnjem odmoru:)))))))))))) :mah:

ma daaaaaaaaaa.........samo sto sam pucao...i jos pitam jel treba mozda ponovo da donesem i placeno osiguranje kaze neee....ovo sto ste dali vraticemo vam i idete u agenciji gde ste uplatili i samo zamenite datum da kao ne bih ponovo pare bacao!!!!!wauuuuuuuu misle na mene hehehehehe!!!!!

Pa eto resenja ovog mozganja ... zato toliko i cekas, jeste da se vadi u belgijskoj ambasadi, ali tu vizu obradjuju luksemburski ... neki tamo ... sad mi vise nista nije nejasno :angel:

ni meni nije nista jasno samo znam da lux pripada belgiskoj ambasadi...... ali eti zakeraju dosta hehehehehehehe ::crazy:

• 2 weeks later...

Ambasada Belgije funkcionise besprekorno:za samo 3 dana dobijas vizu (naravno,ako si student);

Sto se tice saltera no.2 i tete sa naocarima:ne znam da li je slabija prema muskom polu,ali svoj posao obavlja profi :blob:

znaci:ni rec mi nije rekla pri predaji dok.!

eto ja sam bio kod tete sa naocarima  na slt 2. evo danas je 2 jun ja jos cekam nisam student zaposlen sam.

Ja sam danas bila da predam papire i moram da kazem da je teta sa naocarima sjajna, mislim da je htela da mi da i cokoladicu da je mogla :party: dok, ova druga deluje ozbiljno nadrkano, mada to je samo utisak ....

Elem, ako vam traze da obrazlozite razlog posete i detaljan plan puta .... Napisite zasto kako, sa cim, sa kim idete, motive, namere, razloge, podsvesne motive ... jer su mene zvali (neka belgijska, takodje fina teta) da me pitaju zasto bas na arheoloski kamp i kako to da idem avionom kad sam studentkinja i ko to placa, odakle mi pare .... ali nisu puno gnjavili pa clap