Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo svima :)

Prosto ne mogu da verujem da nema ovakve teme. :?  Planiram uskoro da odem na vikend, gledala sam preko neta za smestaj po vikendicama jer su vile prekupe i cene su oko 1000din za noc. Znam da cemo da obilazimo jezero i zoo vrt, ali ima li jos nesto sto vredi videti? :)

Treba mi preporuka za neki restoran i kako se stize od Subotice do Palica posto nemamo auto

Taksi hoce i do 500 kinti, a ima i opcija da iznajmite bicikl pa da vozite od i do Palica a posle ga vratite u "stanicu". Ne znam cenu, mislim da se zove SuBike.

Sto se tice resotrana na Palicu, samo prosetajte uz obalu. U blizini Zoo vrta imate Jahting klub (pizza itd), i onda na desno odatle pa skroz preko muskog stranda i onda kozijom stazicom do Paprika carde :) Kod vodotornja ima par picerija (nisam sigurna da li Korleone radi jos uvek, davno sam bila).

Ako cete u centar Subotice, moja preporuka vam je Boss koji ima odlicnu hranu, kineski meni, nesto malo mexican food, domace, English breakfast... Jedna lepsa vecera za dvoje sa picem bude oko 1000-1500 din, mozda malo vise, sve zavisi sta uzmete. Moze da prodje i ispod hiljadarke.

Kad ste vec tamo otidjite u Staru piceriju (odmah pored Bossa) na pizza brot i pivce  ;) I molim vas setite se mene dok to budete radili  ;D Pizza brot je oko 200 kinti.

Mek vam je ispod gradske kuce, a u okolini ima jos restorana, kafica, nacice se nesto. Taxi po gradu je 200 din. Uglavnom manje.