Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko možda zna kod koga se relativno lako može dobiti Šengenska viza? Pod "lako" ne mislim na papire, već na to da nema previše čekanja (zbog ljudi koji idu na letovanja), grozničavog cimanja oko zakazivanja za po mesec-dva unapred itd. Nešto sam ukratko čuo da navodno kod Holanđana ide dosta jednostavno, nekako zamišljam da možda probam i preko Portugalaca ili nekih Skandinavaca...

Ne znam za skandinavce,znam da za Portugal nema neke guzve,ali da traze sve i svasta besmisleno.ja sam isao za novu godinu sa prijateljima u portugal i oni su vadili njihove sengene,znam da su se namaltretirali,ali bas bezveze jer oni apsolutno ispunjavaju sve moguce kriterijume za vize.

Na kraju su ih drkali jer na memorandumu firme nije stajao PIB broj,pa su morali da se vracaju u kancelariju da bi otkucali sve isto samo sa pib brojem u uzglavlju. :potty:

Ja se standardno drzim italijana vec godinama i nemam nikakvih primedbi.

ako blagovremeno rezervises termin,cekanje ti se svodi na +/- 5 minuta od zakazanog termina,jedino za podizanje izgubis 20min,pola sata ako ima mnogo ljudi za podizanje,a desavalo mi se da ne cekam nista.

E ako nisi  na vreme rezervisao termin...to je onda sranje.