Jump to content

Featured Replies

Posted

Ako jen eko vec otvorio ovu temu neka me prebaci tamo,nikakav problem a ako nije e onda da obrazlozim.

Da li moze neko da mi kaze koja su to danas najtrazenija zanimanja i koja su to zanimanja u deficitu,i to u zemljama kao sto je Kanada,Australija i neke drzave Evrope.Cuo sam da od januara 2015 godine mnogi ce moci lakse da udju u Kanadu kao kfalifikovani radnici i radna snaga,jer Kanada sprema novi program pod kojim ce moci da se emigrira. ::artist:

Druze, naj-dobro-namernije...podrzavam odlazak, ako tako vidis definitivno resenje, ali ovo je putnicki forum i vise ces (i brze) sigurno saznati na nekom iseljenickom... ;)

Pozdrav.

Ako te zanima iseljenje u Kanadu, imas zvanicni sajt njihove vlade www.cic.gc.ca, pa tu prati eventualne promene, ako ih bude bilo.

Ja bih ti rado odgovorila na pitanja, da odgovore znam, ali ne znam. Najbolje je da se registrujes na neke od sajtova koji se time bave. Domacih iseljenickih sajtova nema puno, a i ako postavis pitanja na nekima od njih, cesto ces dobices polu-informacije, tu dolazi do izrazaja i nas mentalitet (popovanje, ismevanje, i sl), tako da su ti moja preporuka strani sajtovi, recimo ovi:

www.expatforum.com
www.expat-blog.com/forum

Inace, i ja podrzavam tvoju zelju za odlaskom.

Edited by Ena

Trazi pod Skill Shortages pa unesi zemlju koja te zanima .... imas oficijalne vladine sajtove ali isto i druge koje se bave slicnom tematikom pozz

• Author

Ako te zanima iseljenje u Kanadu, imas zvanicni sajt njihove vlade www.expat-blog.com/forum, pa tu prati eventualne promene, ako ih bude bilo.

Ja bih ti rado odgovorila na pitanja, da odgovore znam, ali ne znam. Najbolje je da se registrujes na neke od sajtova koji se time bave. Domacih iseljenickih sajtova nema puno, a i ako postavis pitanja na nekima od njih, cesto ces dobices polu-informacije, tu dolazi do izrazaja i nas mentalitet (popovanje, ismevanje, i sl), tako da su ti moja preporuka strani sajtovi, recimo ovi:

www.expatforum.com

www.expat-blog.com/forum

Inace, i ja podrzavam tvoju zelju za odlaskom.

Hvala najlepse Ena provericu,pozdrav  :spot:clap.gif' alt=':clap:'>

• Author

Trazi pod Skill Shortages pa unesi zemlju koja te zanima .... imas oficijalne vladine sajtove ali isto i druge koje se bave slicnom tematikom pozz

Hvala Bladeeyez provericu i pazljivo procitati. :mah: