Jump to content

Featured Replies

Posted

Ako se sećate, u objavi smo pričali o promeni dizajna. Novi bi trebalo konačno da zaživi tokom vikenda. I dalje neće biti kompletiran, tako da očekujte neke promene i nakon pokretanja, neke stvari će biti dorađivane, dodavane, menjane, biće nekih bagova i sl, no ne možemo više da odlažemo. Samo vas molimo za malo razumevanja kad budete ugledali novi sajt/forum, verovatno će biti velika promena, tako da probajte da sačekate makar nekoliko sati, pre nego što presudite kako vam se čini :)

Izbrojite do 4862  :D

Nego, jel zato ovih dana kasljuca forum? Bas mi je bilo par puta cak i nemoguce da udjem pre nekoliko dana... Ili to ili su nas kinezi uzeli na zub  ::crazy:

Meni ne kasljuca :roll:, i jedva cekam promene.

Uzmi konkretne dane sa rezervom, ali recimo ovako - od petka do ponedeljka sam jedva uspevao da udjem na forum, iako mi je sve drugo normalno otvarao. Cak sam siguran da dan-dva uopste nisam ni mogao uci (pokusaji u razlicitim periodima dana). Utorak sam mogao uci, ali sa duzim otvaranjem stranica, dok juce i danas, radi normalno...

U Kini 100M radi sporije nego 5M u Srbiji... Zbudženo, blokirano, cenzurisano, ni sami ne znaju kako su sve to izveli... Pitali su supervizora, ali ni on nema odgovor  :o

čajna-internet-polis-stori:

120824022124-china-internet-police-story-top.jpg

On 4/10/2014 at 1:54 PM, ilegalac said:

U Kini 100M radi sporije nego 5M u Srbiji... Zbudženo, blokirano, cenzurisano, ni sami ne znaju kako su sve to izveli... Pitali su supervizora, ali ni on nema odgovor   :o

Vidi njega sto se pravi blesav! Ajde sto si pisao grafite po Kini "free Tibet", ali to sto si pisao po forumu isto, sad otezava pristup  ::crazy:

Povratak na temu: ja uvek podrzavam promene, kakve god bile...nisam dovoljno informaticki pismen i ne znam kako se to tacno zove, ali se jedino nadam da ce forum ostati "lagan"...naime, meni se forum uvek najbrze otvara (ako zanemarimo poslednje) od svih internet stranica...rekoh, ne razumem se, pa ne bih da lupetam da li je do servera, programskog jezika, simple machines-a...

• Author

Iiii, evo nas online sa novim dizajnom :)

I dalje puno toga nije završeno, molimo vas za malo strpljenja ako nešto ne radi kako treba ili nedostaje. Treba još da unifikujemo header sajta i foruma sa loginom, da omogućimo automatsko menjanje izmena na sajtu, popravimo prikaz forumskih tema na sajtu (to je malopre umrlo :bang: ), unapredimo algoritam za logo, i gomilu drugih sitnica.

Ipak, nadamo se da je sveukupni utisak pozitivan, izvolite se izjasniti flowers::

Forum je PRVA liga clap clap

Naslovnica takodjer, jednostavna, pregledna...jedino ono sto bih predlozio jeste sljedece: da se ove kategorije putoskop, servis za samostalne putnike, putopisi i geokultura, putnicka kuca, blogovi OZNACE ovom "narandzastom" bojom <_<

Sve najbolje

ps. preporuka za sve stare clanove foruma da prvo odu na Mark Community Read (donji lijevi dio foruma) - kako bi oznacili forum procitanim da vas ne baca kad otvorite neku temu na prvu stranicu ...

Edited by Nervozni

Bellissimo! :party:

Nedostaje mi samo "recent posts" i kad otvorim neku temu, baci me direktno na prvu stranu, ali pretpostavljam da je sve to works in progress.

A novi dizajn je très, très joli. clap

A sta je su ovi warning points? Ja to vidim samo kod sebe. Tako treba?

Edited by Tashi

On 4/14/2014 at 7:20 AM, Tashi said:

Bellissimo! :party:

Nedostaje mi samo "recent posts" i kad otvorim neku temu, baci me direktno na prvu stranu, ali pretpostavljam da je sve to works in progress.

A novi dizajn je très, très joli. clap

Koliko sam skontao, "View New Content" (gore desno) radi sličan posao kao "Show unread" od pre.

A sta je su ovi warning points? Ja to vidim samo kod sebe. Tako treba?

Ja vidim kod svih, kao moderator. Pretpostavljam da su to nekakvi "žuti kartoni" upućeni od strane moderacije. Saću da probam da ti uputim jedan... :) Jeste, radi. Samo nisam siguran da želimo to da koristimo.

Edited by Duya

Dobila prvi warning point! :cry22:

Koliko jos imam fore?

• Author

Recent posts nedostaje i meni, dodaću ga čim pre.

Isključio sam warning sistem.

Nervozni, nisam skontao šta da označlimo narandžastom? Ikonice? sa strane pored naziva? Ma te zasivljene znače da si pročitao sve u tom delu foruma, ali pošto nisi prvi kome je to promaklo, skloniću tu "funkcionalnost". Sve to u narednim danima, sad moram na aerodrom :P

Dok sam pisao odgovor, Duya me je preduhitrio, a nisam dobio ono upozorenje da neko već postovao u međuvremenu... Pretpostavljam da i to treba negde uključiti.

P.S. Što duže gledam sajt, sve mi se više sviđa... :)

Edited by panonski

Svidja mi se novi dizajn :banana: , sad sve deluje preglednije.

A mogu li da pitam zasto su podforumi Pisanje i Putovanja u zvuku i slici, prazni? Mislim da ima tema koje bi se tamo mogle prebaciti.

On 4/14/2014 at 9:07 AM, Ena said:

A mogu li da pitam zasto su podforumi Pisanje i Putovanja u zvuku i slici, prazni? Mislim da ima tema koje bi se tamo mogle prebaciti. 

Prebacice vremenom,nece ostati prazno,worry not ;)

Nego,jos ja nocas gledam,sto ne mogu normalno da citam forum,malo-malo pa "Maintenance mode:vraticemo se online za nekoliko minuta" itd.,kad ono... :)