Jump to content

Featured Replies

Prebacice vremenom,nece ostati prazno,worry not ;)

Nego,jos ja nocas gledam,sto ne mogu normalno da citam forum,malo-malo pa "Maintenance mode:vraticemo se online za nekoliko minuta" itd.,kad ono... :)

Da, stari "korisni sajtovi" (trenutno su skriveni) će se izmigrirati gde već treba, ali to moramo sad ručno.

Noćas je Čivitli radio migraciju, nije spavao, klanj::  a jutros je seo na avion da putuje... negde. To je uzrok što je sinoć bilo zastoja.

Noćas je Čivitli radio migraciju, nije spavao, klanj::  a jutros je seo na avion da putuje... negde. To je uzrok što je sinoć bilo zastoja.

Eh, ovo me podseti na mog majstora za veš mašinu: "eto ti mašina, radi - probaj, a ja idem, žurim!" Mašina - kaput... :bang:  :cry22:   

Nije loše - tj. deluje sasvim pristojno i brži je, čini mi se, javlja mi se :weed:

Odličan responzivni dizajn, super radi na svim uređajima...

Edited by spavac

Nervozni, nisam skontao šta da označlimo narandžastom? Ikonice? sa strane pored naziva? Ma te zasivljene znače da si pročitao sve u tom delu foruma, ali pošto nisi prvi kome je to promaklo, skloniću tu "funkcionalnost". Sve to u narednim danima, sad moram na aerodrom :P

Na ovo sam mislio

da ne bude sajt toliko crno-bijel, vec malo i bojast :) kad ste vec ubacili ovu narandzastu boju

Pridruzujem se pohvalama. Svaka cast, chi, mukotrpan rad se isplatio! :D

Posto je ovo jos beta verzija, pretpostavljam da ovaj topic i sluzi da pucanstvo uputi zamerke kad primeti da nesto ne stima. :)

Osim recent topics liste (za koju imamo obecanje da cemo je uskoro dobiti :) ), jos nesto mi zapade za oko. Super je ideja za cirilicu, ali Рецент Топицс i Иф yоу дон'т ундерстанд 90% оф wхат'с wриттен он тхис форум, тхен yоу пробаблy неед то пост yоур qуестион ин тхис сецтион, анд wе'лл до оур бест то хелп definitivno ne zvuci kako treba. :D

Nije mi namera da zakeram, samo primecujem. :)

Edit: sad ovo sto sam napisao na cirilici vidim na latinici.  :huh: Samo ja ili i ostali?

Edited by Old School

Edit: sad ovo sto sam napisao na cirilici vidim na latinici.  :huh: Samo ja ili i ostali?

Imaš u gornjem desnom ćošku promjenu pisma

Edited by Matricar

Ne radi najbolje promena pisma, ас yоу мигхт хаве нотицед. Osim toga, i Ћ i L prevode sve, a ne samo korisnički interfejs; za originalni tekst, ne smete da stisnete ništa. ::crazy:

Kako vidim, recent topics lepo rade: na View new content sa leve strane dobijete filter tipa novog sadržaja. Za čist start, pokrenite Mark Community Read na dnu strane.

Što se tiče šarenila, poklonik sam minimalnog dizajna. Ja bih i ovo crveno i zeleno suzbio. :spot:

Edited by Duya

Super osvezenje i sve ok radi. No' jedno pitanje, imate li u planu ubacivanje neke tamnije teme kao opcione (mislim na forum) ... ova bela me "ubi u oci" :)

Edited by traveleasy

Što se promene pisma tiče, da, nije još u potpunosti kompletiran taj deo foruma. Chi će u narednom periodu raditi na bagovima i takvim greškama. Sve je rađeno u zadnji čas, pa.. :)
Inače i meni se sviđa kako je ispalo na kraju i drago mi je što se mnogima ovde sviđa. :)

• Author

Ispravka Tibora, nije rađeno u zadnji čas, nego je usled okolnosti moralo da ide onlajn pre nego što je u potpunosti završeno ;) Evo me onlajn, peglam najkritičnije bagove, vizuelne i male funkcionalne stvari će verovatno za desetak dana

Super osvezenje i sve ok radi. No' jedno pitanje, imate li u planu ubacivanje neke tamnije teme kao opcione (mislim na forum) ... ova bela me "ubi u oci" :)

i ja bi volio neku dark temu

Sajt izgleda divno, svaka čast! :spot: Meni se posebno sviđa pretraživanje, kad se pojave one velike slike, mnogo lepo izgleda.

I ne sećam se da li su se ovi smajliji i ranije pojavljivali ovako u editoru, čini mi se da nisu? ??? Ali ovako je puno bolje... I šta ovi tu rade??? ---> :3some:

Daklem ceo sajt izgleda veoma lepo samo kada se otvori neki thread na ovom forumu onda se to još nekako ne uklapa, možda zato što ima previše praznine? Ne znam možda fali neki avatar na levoj strani? Ili nekako da se izmene boje, da je svaki neparan post malo tamnije pozadine?

Našao sam i neke bagove pa Marko ako još nisi primetio, kad se još nisam loginovao onda je Reply dugme isključeno i piše "Please log in to reply". A kad pritisnem onda se ništa ne desi, zato što je dugme isključeno, a intuitivno bi bilo da me prebaci na stranu za login.

Drugo, ova strana ne radi: https://www.klubputnika.org/servis/destinacije

Pohvale za sve ostalo O0

Super u Numix theme fazonu!  clap.gif' alt=':clap:'>

p.s. Nisam mogao da se ulogujem sa starim profilom, pa sam napravio novi. A kako sam to i nameravao, jer kroz taj stari i nisam mnogo doprinosio vec tu i tamo postavljao početnička pitanja hehe, potrudiću se da sa novim i to promenim! Tako da molim Admine da mi obrišu profil: ŠommiBGD. Hvala lepo.

I da, dobro ste uradili, čisto i pregledno. 

PozZ!

• Author

Kwabena, upravo sam rešio problem koji su korisnici kao ti imali sa logovanjem. Molim te probaj da se loguješ sa starim profilom kako bi mi potvrdio da je zaista popravljeno.

Čabo, hvala na pohvalama i sugestijama, sakupiću u listu sve što su ljudi primetili da treba poboljšati, pa ću se naredne sedmice pozabaviti sa tim :)

Link koji si dao nije radio jer je meni u međuvremenu promenjen, ispravio sam i to.

Upravo sam pokušao, i dalje neće. Sigurno nisam pogrešio user i password, čak sam još jednom te informacije proverio u mejlu..

Vidim slike (prodilne valjda - naucih ovde da je avatar demodé) samo Matricara i Kwabene i samo na telefonu. ???