Jump to content

Featured Replies

Evo male greskice :)

PTT troškove za knjige i prišivače plaćate unapred, dodate na cenu. Šaljemo preporučenom poštom. Poštarina iznosi 60 dinara.

Vidim ovdje ispada normalno dok tamo na stranici malo odudara...

Edited by Nervozni

Ne javljate više na mail kad stigne poruka? Prvog dana su stizala obaveštenja, sad više ne.

Dobro je i pregledno! Svaka cast!
Meni sajt radi fino iz Kine ... e sad, nemam pojma kako je bilo pre par dana!  :spot:

Novi sajt je izvanredan!!! Pregledno, lepo, ...i naravno, bogato interesantnim i korisnim sadržajem! Čestitam. 

Evo par stvari koje sam primetio, mada se baš i ne tiču dizajna konkretno već su više vezane za sadržaj:)

Učini mi se na prethodnom sajtu da baš i nema nešto preterano često (recimo, na godišnjem nivou) dodavanja novih sadržaja na sajt (vesti, putopisa i fotopisa) a sad to ne mogu i da potvrdim jer čini mi se da nema (ili ne vidim) datuma kada je nešto postavljeno. Pogotovo fotopisi mi nedostaju, a par dobrih slika sa vesti za putničku kuću mnogo znači, pa eto, možda ovo utiče na nekog :D

Čitajući ovako forum često sam naletao na kvalitetne postove koji bi mogli biti prerađeni u lep putopis (a nisu) a bogami i na neke, verovatno stare, putopise na sajtu koji danas možda i ne bi bili objavljeni (makar dorađeni bez sh ch itd )

Hehe odoh ja previše u širinu al ajd kad sam krenuo da nastavim.

https://www.klubputnika.org/servis/odredista

Ovaj deo sajta je meni posebno drag jer mi je dao ideje za putovanje po Srbiji (i još treba da obiđem 90% stvari :spot: ) i mogli bi da se motivišu ljudi da šalju i update-ju informacije, da se poveća br. mesta itd, jer mnogo znači ta preglednost a i ne posećuju svi forum... I znam da bi bilo teško, al možda bi se nešto tako moglo odraditi i za region sada...

I vidim nove kategorije, super su, ovo i ovo bi možda trebalo prebaciti ovde, itd... Sve u svemu, super je novi sajt :spot: verujem da su neke od ovih stvari baš njega i čekale

Nisam siguran da su na naslovnoj strani sajta izdvojene sveže izmene u sekciji o vizama. A ako su izdvojene, onda su izdvojene tako da nisu očigledne. Kad sam ranije otvarao stranicu, uvek mi je pogled išao na tu sekciju, da vidim ima li promena, i voleo bih da to mogu ponovo :)

• 2 weeks later...

Како се моје поруке које сам куцао ћирилицом аутоматски прикажу као латиничне чим се освежи страница?

Edited by miloica

Poznat bag... ili feature, kako voliš. Ne klikći na "L" i "Ћ" dugmad, pa ćeš videti originalni tekst (samo ne znam kad se preslovljavanje aktivira). Sredićemo. Ja vidim tvoje poruke ćirilično.

• Author

Biće linkovano automatski, na to-do listi mi je, pa čim stigne na red :)

Komentara po svoj prilici neće biti ispod samih članaka, jer je malo tugaljivo kad ih nema

@amstel

Vratićemo friške izmene za vize.

@miloica

Ako je dugme osenčeno, znači da je transliteracija uključena. Po defaultu je isključena.

@behemot

Sad ću srediti, thx :)

Edited by chivitli

• 2 weeks later...

Dajte ljudi promenite prikaz aktualnog vremena. 

Umalo ne padoh u nesvest kada sam video da sam postovao ujutro u 08:25.

Meni je na ipadu i telefonu vec odavno tacno vreme, a na kompjuteru ne...

Ahah, evo videću da sredim danas, peglao sam neke druge stvari prethodnih dana, mrzelo me da popravljam vreme  flowers::

Tnx

Verovatno da. Sada ću videti po ovom postu, mada sudeći po vremenu tvog posta u redu je.

• 5 weeks later...

Marko, citao sam danas neke putopise, pa cesto format nije odgovarajuci tj neka slova/jedna rec/samo broj idu pored fotografije i to sve izgleda pomereno... Ako ima ludjih stvari za sredjivati, ova nije bas nesto velika smetnja... ;)

• Author

Verovatno ima starih tekstova sa "legacy" html-om koje bi trebalo pretabati da bi se lepo uklopili na novi sajt. Samo, ljudi vičnih html-u sa dovoljno slobodnog vremena nemamo :) Ako neko zna html i hoće da se cima da ih sredi (mada se slabo čitaju ti stari putopisi), nek se javi flowers::

Svakako napiši na kojim putopisima uočiš problem, mogu da sredim nekad kad imam vremena, na primer iz Gruzije :)