Jump to content

Featured Replies

Za taj novac mozes 3 puta da odes i da se vracas do Kube ... preskupo je to...

Ovo je jako teško izvodljivo. Trebalo bi izbegavati paušalne procene i ovakve tvrdnje bi trebalo argumentovati nekim linkom gde bi se videla, recimo, jeftinija avio karta ili hotelski smeštaj.

Ništa lično protiv tebe, nisi imao zle namere.

Koliko se ja razumem, 1200 evra je pristojna cena za ovaj aranžman. Avio karta Beograd- Havana, 10 noćenja, pristojno!

Edited by Behemot

Do Kube često može da se stigne za relativno malo novca, najjeftiniji letovi su uglavnom iz Frankfurta , ali se desi da bude nešto povoljno i preko slovenačkog sajta www.odklop.com koji često nudi i desetodnevne i dvonedeljnje aranžmane što sve zajedno može da košta i upola cene koju si naveo. moji prijatelji su pre dve godine leteli za Havanu za 224 evra povratna karta iz Frankfurta (a let su skontali baš preko ovog sajta), karte su uglasvom tako jeftine nedelju, dve pred put, ali ima i izuzetaka od tog pravila.

Edited by MajaNS

Ovo je jako teško izvodljivo. Trebalo bi izbegavati paušalne procene i ovakve tvrdnje bi trebalo argumentovati nekim linkom gde bi se videla, recimo, jeftinija avio karta ili hotelski smeštaj.

Ništa lično protiv tebe, nisi imao zle namere.

Koliko se ja razumem, 1200 evra je pristojna cena za ovaj aranžman. Avio karta Beograd- Havana, 10 noćenja, pristojno!

Na Kubu se prijatelju moj ne ide aranzmanom, jedino ukoliko ides sa porodicom. A karte su ti najvise 500e povratne, za Kubu ti treba 100e za 10 dana, moze i 50, sve je tamo jeftino, smestaj mozes naci za 4-5e, hrana je bagatela.

E sad ako nabasas na dobre karte, mozes otici i za 300e povratno, tako da, pre nego sto mi "odgovoris" kao sto jesi, malo se raspitaj... Kapiram da nemas ni ti zle namere, ali ne moras da me prozivas...

Ako nekom treba neki savet za Kubu, neka mi posalje poruku, da ne gusimo sajt...

Edited by milansr

Pa ovaj sajt i jeste da se gusi informacijama o putovanjima i destinacijama :pivoooo:
 Ja bih ti neka pitanja postavio, a to cu uciniti u temi za Kubu ;)

Verujem ja da je moguće, ali takođe kažem da bi trebalo ostaviti neki dokaz da porvrdi tu tvrdnju, da bi sajt dobio na kvalitetu. Malo konkretnije- tog i tog datuma je povratna karta toliko, smeštaj toliko i toliko u ovim aparmanima...

Ja sam našao kartu iz Madrida krajem maja za 800$ i iz Minhena za 880$, a iz ostalih gradova: London, Pariz, Cirih, Moskva su preko 1000$, pa sam zato sumnjičav.

Verujem ja da je moguće, ali takođe kažem da bi trebalo ostaviti neki dokaz da porvrdi tu tvrdnju, da bi sajt dobio na kvalitetu. Malo konkretnije- tog i tog datuma je povratna karta toliko, smeštaj toliko i toliko u ovim aparmanima...

Ja sam našao kartu iz Madrida krajem maja za 800$ i iz Minhena za 880$, a iz ostalih gradova: London, Pariz, Cirih, Moskva su preko 1000$, pa sam zato sumnjičav.

Jetairfly iz Brisela do Varadera (Kuba) od 400 -500 e povratna, ako non stop pratis mozes i za 300 da prodjes kao sto sam ja nasao kad sam isao, gledaj blize datume, npr, za pocetak maja i slicno, ja sam moju kupio 5 dana pre leta...