Jump to content

Sta od ovoga bi probali/radili ovo PROLECE ? 13 members have voted

1. 1. Sta od ovoga bi probali/radili ovo PROLECE ?

• Padobranstvo
      5
    • Rafting
      6
    • Paragliding
      1
    • Neshto drugo. Shta?
      0
    • Spelologija
      1

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Izglasajte, da vidimo sta se vecini radi pa idemooooooo!!

:-D

Djole

P.S. Ja sam za da se skace iz ispravnog aviona sa ogromnom kesom spakovanom u ranac.

? ?S obzirom da me vec na par metara visine 'vata blaga panika, verujem da je skok sa padobranom prava stvar... naravno, prvo se moram sa nekim dogovoriti da me gurne u odsudnom trenutku, ako slucajno zastanem, jel... :)

? ?Ajmo spust gumenim chamcima od NS do Golupca. To odavno hocu da uradim, a verujem i da je izvodljivo. Mada, s obzirom da su dotichni chamci skupi, mozda je bolje spust odraditi shajkama... (od suvoga kedra, kao u pesmi). To je, kako cujem, prilicno jeftino...

? ?LP

Ok, super!

Drago  mi je da ima entuzijasta medju nama.  :-D

Evo, ja sam otvoren za sve, mada imam jeziv strah od visine. Kao i moderatora, morace neko da me baci iz aviona...

Za ove stvari sa camcima sam na ooruk, odma!

Jel neko razmisljao o pecinama?

Acketa :mrgreen:

• Author

Acketa, eto dodao sam i spelologiju(valjda je to to po pecinama). Dobra ideja

Ako vas zanjima splavarenje............ Njih organizuje Mateja ( bio je na sisanju)

Splavari se Limom . Ja sam bio jedne godine ( ne mogu da se setim kada) i bilo je extra!

Ovo nije reklamiranje ................. samo kazem! onako  ;)

Mada moze da nam sredi za cenu

Ja sam za sve navedeno... mada najvishe volim vodu...

a oduvek sam zelela da letim...

sto se tice guranja iz aviona, samo se javite ... evo ja cu vas gurnuti!!!  :evil:  :-D

Znachi mozhe sve, pa chak i u isto vreme... Otkachish se sa paraglajdera otvorish padobran i spustish se na splav koji pichi u pecinu... Choveche...

Moj cale je napravio chamac od buradi... Izdrzhace do Golubca sigurno, ajmo!

:-D

Stvarno mi se skace sa padobranom, ne bitno da li sa planine, aviona bilo cega, ko ima dobar predlog neka mi se javi da vidimo gde to ima, pa...

POLJECE SOKO!

Jovan

jel ima neko neki konkretan predlog?

Da isplaniramo nesto?

Uvek je sve moguce iskombinovati zajedno ali koliko znam cifre su katastrofalne?

Kako reshiti taj problem?

:?

poz  :-)

Letos je bila neka promo akcija. Ali to nije bilo pravo "slobodno" skakanje vec si skakao zakacen za instruktora. Obuka je trajala oko pola sata-sat vremena a instruktori su bili neki Holandjani. I to je sve kostalo oko 80e ako se ne varam. Ja sam, nazalost, morao da propustim sve to jer se poklopilo sa mojim putem preko okeana (kao i koncert Napalm Deatha, buhaaaaaa! :'( ) ali su bile neke kolege i kazu da je bilo fantasticno. E da, u cenu je bilo uracunato i  par slika tokom obuke i jedna u toku skoka. :) To je sve bilo pre skoro godinu dana i ako sad postoji slicna fora ne verujem da je tako jeftino. U svakom slucaju mogu da se raspitam ako je neko zainteresovan.

• 1 month later...

procitala sam nedavno na krstaricinom forumu (ako se ne varam) da ce ovakvo skakanje biti organizovano u NS ...e sad da li za 1.maj ako se dobro secam,ili....joj zaboravih....

Prema nekim ihformacijama koje imam za skaknje to je do 100 evrica sa otprilike 2 skoka.

Za devojke je mnooogoooo jeftinije, Marina racunamo na tebe :-D

Raspitacu se pa javljam

sta ja? nemam ja te pare?  :-D

a sto se tice guranja iz aviona nema problema... to cu da radim za dzabe...  :evil:

Mislim da ovaj spust od NS-a do Golupca uopste ne bi bila losha stvar...

Aj osmislimo to!