Jump to content

Featured Replies

Posted

Sa postovanjem i uvazavanjem vam se obracam ako biste mogli da odvojite par minuta i pomognete mi oko nekih pitanja.

Kao osoba koja nikad nije napustala Srbiju, malo je reci da se uzasno snalazim sa trazenjem i rezervisanjem najeftinije opcije. Pretraziovao sam forum i nisam uspeo da pronadjem odgovarajuce odgovore i odlucio da pitam ovde.

Interesuje me kako najeftinije otici do Ria? Putujem krajem Maja i ostajem cetiri nedelje kod devojke. Mada, ako sve bude po planu, planiram da ostanem tamo sa njom.

Gledao sam preko lufthanse, kayak, lastminute, momondo, najeftinija karta pocinje od 850 evra sa polaskom iz Budimpeste.

Kojom kompanijom i iz kog grada biste mi preporucili da putujem?

Bilo koji odgovor, bilo da je savet ili kritika, su dobrodosli.

Hvala vam unapred, na posvecenom vremenu i mogucim odgovorima.

To ti je manje- više realna cena. Imaš let iz Madrida, 818$ TAM-om. Proveri još letove iz Rima, Amsterdama, Pariza...

E nije ni ova loša: karta 766$, polazak iz Minhena 21. maja, povratak 12. juna. KLM je prevoznik.

Izvor: skyscanner.net

Edited by Behemot

Bude nekad nekih ludih kombinacija letova iz Evrope za Rio, npr Rim-Rio-Madrid, za nekih 200-300 evra. Ostatak deonice onda sam iskombinujes. Gledaj svakodnevno sajtove viajeropedia, exbir.de, holidaypirates. Mozes i da im lajkujes stranice na FBu, pa ti odmah stizu nove objave. Takve cene jako kratko traju i zato je vazno odmah kupiti kartu cim tako nesto uocis. Ako se uopste i pojavi tako nesto bas za period kad tebi treba.

Imaj u vidu da u junu u Brazilu pocinje Svetsko prvenstvo u fudbalu i da su zbog tog cene jos vise nego inace, tako da, manja je verovatnoca da se nadje nesto ekstremno povoljno. I generalno, tesko da mozes naci nesto ekstremno povoljno za kupovinu karte mesec dana pred let. 

Obzirom da planiras i da ostanes(ne znam kako si to zamislio), mozda da pogledas let u jednom smeru, najbolje cene za to su obicno kod Condora. Inace, u Brazilu mozes legalno boraviti do 90 dana, a potom u Federalnoj policiji traziti produzenje boravka na jos 90 dana. Dakle, ukupno oko 6 meseci, kad bi morao da napustis zemlju, sa mogucnoscu narednog povratka tek nakon 6 meseci. Sad, ako se budes ozenio, onda je vec druga prica...

Savetujem ti da nabavis neko pozivno pismo od nje, cisto ako te neko bude pitao na ulasku u zemlju gde ides i sta planiras da radis. To pismo moze ona sama da sastavi, vrlo jednostavno, da kaze da te poziva, da ces u periodu tom i tom boraviti na toj i toj adresi i da ce ona da snosi troskove tvog boravka. Ode u cartorio(nesto kao neki maticni ured) i overi to, skenira ti i posalje. Vrlo je jednostavna procedura oko svega.

Edited by Dragance

XyNq1Ss.png?1

Total price  EUR483,57

1 adult

Moze "jeftinije" uz veliko cimanje :P 

Beograd - Brisel low costom za 100eur, Brisel - Antwerpen 10eur direkt bus po pravcu.