Jump to content

Featured Replies

Mnogo vam hvala, drugari. Ovaj sajt zlata vredi! flowers::

Tacno sam imala neki bezvezan osecaj za £10 cash back incentive. Dobro je da nisam usla, samo bih se jos vise izbunjivala :D

Znaci, taj PDF posle web check in-a je i karta i boarding pass, zapravo sve sto mi je potrebno od tih papira na aerodromu, ako sam dobro shvatila?

Prilikom cekiranja ostampmas taj pdf i  to ti je u stvari karta a boarding pass dobijas na aerodromu!

Prilikom cekiranja ostampmas taj pdf i  to ti je u stvari karta a boarding pass dobijas na aerodromu!

Ne baš! To što otštampaš  prilikom internet chekiranja - to ti je boarding pass. Na po nekom aerodromu nisu upućeni, pa ti izdaju dodatni, njihov boarding pass...

Kapiram da je taj PDF najbitiniji papir (posle pasosa ;D). Na nekim aerodromima izdaju dodatno i boarding pass, na nekima je PDF dovoljan. Meni ste već ovim mnooogo pomogli. Ako neko eventualno zna kako je na Temišvarskom aerodromu... to bi mi bila vrlo korisna info :party:

P.S. Račun mi je bio 188 evra, a rezervisana sredstva na računu su mi 199 evra. Je l normalno da rezervišu 11 evra više, a da posle skinu tačan iznos računa? :?

Sta te zanima u vezi sa aerodromom? Odspavala sam tamo nekoliko sati... Fino je, cisto, malo, bio je i free wireless u blizini nekog lepog kafica kad se udje pa levo. Posto je bilo 3 ujutru konobarica je spavala dubokim snom iza sanka pa sam mogla i slobodno da se posluzim narandzama i cokoladicama koje su stajale na sanku, ali sam odustala :)

U Temisvaru im das taj papir koji si odstampala i pasos i to je to. Zapravo, to vazi za sve aerodrome, samo sto ti, npr, u Beogradu, kad im das sve to, oni jos odstampaju klasicnu boarding kartu. Ne znam zasto trose papir i stampac i sve, ali tako je. Mozda zato sto nemaju citac bar koda za ove wizzove web karte, nemam pojma.

U Beogradu ti papiri idu odmah u djubre kako mi je rekao covek na salteru.

Ali moraju da se pokazu.

klanj:: Sve ste mi objasnili!

A ovo? Račun mi je bio 188 evra, a rezervisana sredstva na računu su mi 199 evra. Je l normalno da rezervišu 11 evra više, a da posle skinu tačan iznos računa?

I još jedna sitnica, pošto planiram da uradim web check in i za odlazak i za povratak (povratak se uklapa u 7 dana), da li ću dobiti dva PDF-a?

Da, normalno je da uvek rezervisu malo vise, zato je i prilikom rezervacije potrebno da imas malo vise para na racunu od samog iznosa karte. Skinuce ti tacno onoliko koliko su te karte kostale, dakle 188 evra.

Da, dobices 2 pdf-a, jer su to 2 karte.

Boarding dobijas i u Fiumicinu. Ja sam opet jednom pogresio neko slovo u upisu, ispravio sam pdf file i niko me nije pitao nista niti su striktno gledali dok je kod redovnih linija bitno svako slovo. Sama karta ustvari sluzi za proveru podataka na karti sa vasim pasosem da jednostavno sa vasom kartom ne moze da udje neko drugi.

Ono sto je posebno za nas, u odnosu na gradjane EU, moras da odes na check-in desk iako nemas dodatni prtljag - zbog VISA check-a. Dodatno ti lupe pecat, na boarding pass i onda ides na gate.

Hej,

Kupio sam kartu samo sa rucnim prtljagom i 2 dana pred lete resio da mi treba jos ona dodatna 32kg. Nisam jos uvek uradio online check-in. Kako da doplatim za taj obican prtljag? U pitanju je wizz air.

Hej,

Kupio sam kartu samo sa rucnim prtljagom i 2 dana pred lete resio da mi treba jos ona dodatna 32kg. Nisam jos uvek uradio online check-in. Kako da doplatim za taj obican prtljag? U pitanju je wizz air.

Na wizz-ovom sajtu se uloguješ i kod stavke my bookings postoji opcija "Add services", tu možeš da dokupiš prtljag.

Pozdrav svima,

Nas dvoje odraslih i dvoje dece, putujemo sredinom Septembra na relaciji BEG-Eindhoven i nazad.

Zelim da proverim uz vasu pomoc, a radi sopstvenog mira u glavi, nesto u vezi prtljaga.

Mi smo kod rezervacije uneli samo jedan komad prtljaga (koji se predaje). Trudićemo se da bude do 32 kg. limita.

Ono sto me interesuje, da li mozemo poneti npr. dva komada RUČNOG prtljaga (do odg.dimenzija i do 10 kg svaki) besplatno, te da li sam ih trebao na neki način prijaviti u rezervaciji?

Hvala unapred!

Koliko ste kupili karata toliko komada rucnog prtljaga ( do 10 kg svaki ) mozete besplatno uneti u avion.

Hvala na brzom odgovoru.

I ne treba da ga najavim, samo se pojavim sa tim ručnim (u našem slučaju sa četiri komada)?

Možda je bezvezno pitanje, al prvi put prolazim ovu proceduru pa ne znam. Dakle, iz Temišvara letim. Kupila kartu, uradila web check in, dobila PDF sa dve strane (je l mi samo jedan primerak te dve strane treba?), nego... pošto je A4 format, je l smem to da savijem i stavim u pasoš? :-[

• 2 weeks later...

Samo da javim da su mi u Temišvaru uzeli jedan pdf, a jedan ostavili meni, a u Forliju mi uzeli oba a dali odštampani boarding pass. Dakle, obe varijatne su u igri, zavisi od aerodroma, kao što ste rekli. Čisto da se neko ne zbuni. Pozzz