Jump to content

Featured Replies

Pstovanje svima,

potreban mi je savet u vezi sa putovanjem u Brisel Wizz airom, skoro je u novinama bilo da su neki nasi ljudi imali problem bas na tom aerodromu.

Naime ja bih poutovala ,sa dvoje dece, kod supruga koji je poslovno angazovan tamo do polovine sledece godine,ali kako ne znam tacan datum povratka( koji zavisi od njegovog odmora) uzela bih kartu u jednom pravcu,pa me interesuje da li to garantuje da cu imati problema prilikom izlaska sa aerodroma? I kakva su vasa iskustva u vezi sa letovima u jednom pravcu Wizz airom?

Hvala unapred.

pa me interesuje da li to garantuje da cu imati problema prilikom izlaska sa aerodroma?

To niko ne može sa sigurnošću da ti kaže, može se desiti i da imaš i da nemaš problema.

Što bi rekao ex selektor PetkoŠestko:

:LOLLL:

Evo i ja da izlozim svoj problem...

Naime problem je tehnicke prirode i tice se login podataka za wizz-ov sajt (da ne moram stalno da kucam ko sam i sta sam :) ).Al ne lezi vraze,kad smo dosli do kucanja broja mobilnog telefona tu ni makac..ne prihvata nikakve varijante tipa 62123456,062123456,+38162123456...kako ste vi to resili?

Da li je moguce da je cena karte iz Bg-a do Memingena toliko poskupela za 7 dana! Trenutna cena za dve osobe (bez prtljaga, cekiranje putem interneta) iznosi 200.7e!  :shockkk:  Da li postoji mogucnost da joj cena opadne ili da trazim drugi nacin prevoza???? Unapred hvala!!!

Davno sam popunjavala profil na wizzu, ali sam sad pogledala, i kod mene stoji (kao da su oni automatski opredelili kad sam ukucala Srbiju za zemlju) pozivni broj , tako da mi u polju stoji samo broj telefona tipa 64xxxxxxx

za fiksni nema nikakvog prefiksa tako da sam stavila tipa 38114xxxxx

Da li je moguce da je cena karte iz Bg-a do Memingena toliko poskupela za 7 dana! Trenutna cena za dve osobe (bez prtljaga, cekiranje putem interneta) iznosi 200.7e!  :shockkk:   Da li postoji mogucnost da joj cena opadne ili da trazim drugi nacin prevoza???? Unapred hvala!!!

sad gledam i izgleda da su sve cene skocile prilicno. ja sam svoju za memingen(novembar) uzeo u pravom trenutku kad su svi letovi bili na snizenju od 20% i jos na to doado popust od wizz exclusive i ispala me je citavih 732 RSD sa sve uracunatom naknadom za placanje karticom, doduse tad je naknada bila nesto jeftinija nego sad.

Velik broj polazaka moze da se nadje jeftinije kod jata. Na primer Rim sa torbom mnogo jeftiniji kod pojedinih termina.

Cao svima! Zaista forum prepun informacja!  :) a da li te karte mugu licno da se kupuju i preuzmu? negde procitah neku agenciju- predstavnistvo na aerodromu? kartice nemam a bankovne doznake mi zvuce komplikovano

Daniell, najjednostavnije ti je da nadjes bilo koga ko poseduje karticu i da ti kupi, ne mora da putuje i vlasnik kartice, a sto se tice bank transfera to i nije tako komolikovano, komplikovano je mozda za radnike banke ali ne i za tebe, jer ces preko mejla dobiti sve instrukcije za bank transfer. A karta kao karta ona ne postoji, zato i jeste lowcost. Ako te ne mrzi da putujes ne bi trebalo da ti bude problem da ucinis neki od ovih jednostavnih koraka.

Wizz air je izgleda promenio naknade za rezervaciju pa je sad najjeftinije platiti bankovnom doznakom (440 dinara ),maestro karticom (660 dinara ) , a master card i visa su 880 dinara. Koliko se ja secam ranije je sve ovo kostalo isto ?

Jos nesto gledam im sad na sajtu naknade za usluge i primecujem: naknada za cekiranje na aerodromu putem sajta wizzair.com 770 dinara ? Da li ovo znaci da cekiranje vise nije besplatno ?

Hvala Pedjo sto si me ispravio, zaboravila sam svoje iskustvo sa turkish airline :) ali sa wizz, jat easy nema problema

a, sto se tice zadnjeg posta. cekiranje za wizz u iznosu od 770 dinara odnosi se na one koji ne urade cekiranje online, nego dodju pre leta da to urade, inace je i dalje besplatno

Ok,nadam se da je tako jer me je zbunilo sto posle ovoga od 770 dinara ima "naknada za cekiranje na aerodromu na aerdromu 1650 dinara" :D

izgleda da je cekiranje preko interneta jos uvjek besplatno..:) dobro je barem to

Hitno mi treba pomoc :D

Uplacujem preko wizz sajta let Temisvar-Madrid i na kraju mi kaze da to sve kosta 784 RON ,i pita dal hocu uplatu da konvertujem u moju valutu ? Placam maestro karticom. E sad kad stavim da mi konvertuje ispadne 19 332 dinara ,a kad odem na bilo koji konvertor na netu izbaci mi da je 784 RON ne vise od 18 500 dinara ? U cemu je fora ?

Ne znam kako ide ta uplata bankovnom doznakom ? To kad se stavi ispadne jeftinija naknada za rezervaciju.

ovde se mnogo govorilo o bankovnoj doznaci, trenutno jeste najpovoljniji nacin, pogledaj malo prethodne postove oko procedure. U svakom slucaju treba da odes do Unicredit banke, poneses instrukcije za placanje koje si dobio preko mejla, i to je to

E pogledao sam ali ispada jako malo jeftinije nego da se plati Maestro karticom.Wizz uzima 440 dinara po letu po putniku za bankovnu doznaku ,a 660 din za Maestro karticu.Kad se na to doda otvaranje i zatvaranje racuna u Uni credit banci (to su mi rekli da moram da uradim) i provizija na uplatu od 0.3 % onda dobijem da ako placam Maestrom karte iznose 19 330 ,a baknovnom doznakom 19 150.

Nego postoji jos jedan problem kad hocu da potvrdim rezervaciju na wizz sajtu trazi mi neke  tri cifre sa Maestro kartice da se upise ,a na Maestro kartici tih cifara nema za razliku od Visa ili Master card. Ne mogu da potvrdim uplatu zbog toga.

Ti ne treba da otvaras racun u unicredit banci, jer je u pitanju doznaka a ne slanje sa racuna na racun. A sto se tice maestro kartice, verovatno nije za kupovinu na internetu ( ja imam jednu maestro postanske stedionice, ona ima ta tri kontrolna broja na poledjini kartice, ali mi nikad nije poslo za rukom da nesto platim sa tim, iako tvrde u banci da je validna za placanje preko neta)

^

моје искуство је да се, нажалост , мора отворити рачун у банци ако се иде на плаћање преко банкарске дознаке.

onda se izvinjavam za dezinformaciju, posto uvek placam karticom, ali ako se kupuje vise karata odjednom onda se signurno isplati doznaka

Evo sad sam zvao Uni Credit banku i kazu mi da mora da se otvori racun da bih platio bankovnom doznakom.E sad ,jel treba prvo na sajtu wizz air da izvrsim celu rezervaciju pa tek onda odem da uplatim tu bankovno doznaku ili prvo uplatim pa onda krenem da rezervisem let ?