Jump to content

Featured Replies

Jeste, hvala ti :) Samo mi jos reci kako ide placanje bankovnom doznakom? Vidim postoji i neko placanje karticom, ja imam otvoren devizni i tekuci racun u UniCredit banci, i pritom imam i karticu za bankomat, jer to ide preko te kartice nekako? Ja je koristim iskljucivo za podizanje novca, nikad nisam placao preko nje.

wizz posalje instrukciju na mail koji se unese kada se kupuje bankovnom doznakom. sve insturkcije koje su potrebne pisu tamo.

Imam jedno pitanjce :)

Da li mogu budilnik (poklon je) da stavim u rucni prtljag? Ili ipak mora u cekirani?

gde god se okrenem prica o budilniku. Mora da u njemu ima nesto cim se soledole raspituje na toliko tema bas za budilnik...

moze u rucni. nema razloga da ne moze osim da na budilniku nema noz ili neko secivo :D

ili secer u prahu...

::crazy: ::crazy: ::crazy:

Ne svercujem nista, ali sta ja znam,mozda je to po necijem misljenju oruzje za masovno unistenje ::crazy:

Bolje da pitam nego da me gledate na vestima ;D

Hvala :)

Ne svercujem nista, ali sta ja znam,mozda je to po necijem misljenju oruzje za masovno unistenje ::crazy:

Bolje da pitam nego da me gledate na vestima ;D

Hvala :)

[move]Breaking news terrorist from serbia smuggled alarm clock to airplane [/move]  :spot:

Pozdrav svima!Imam jednu nedoumicu...da li je isuvise kasno da se karta rezervise 4 dana pre leta?Pretpostavljam da je tada pkacanje putem visa kartice jedina mogucnost...Nisam neko ko ceka poslednji momenat da uradi nesto,vec sam ne nadano dobila poziv da otputujem u Italiju u nedelju...Unapred hvala na odgovoru!

Prvi put sam na ovom forumu te Vas molim za pomoć jako mi je hitno i ne znam šta da radim :(

Vidim da se već pominjalo plaćanje bankarskom doznakom, ali ne znam da li je neko imao ovakav slučaj...

Naime Bankarska službenica mi je pogrešno otkucala kod kod bankarske doznake i ja sam tek kasnije po plaćanju to primetio (naime kod je počinjao sa O9 a ona je otkucala 09, vidite i sami da je teško vidljivo da je trebalo da se prvo otkuca slovo O a ne broj 0)

Pošto sam to uvideo, interesuje me sledeće:

-pretpostavljam da moja rezervacija neće proći, te me interesuje šta se dešava sa mojim novcem (tj. da li je on već transferisam wizzairu pa ja moram da im pišem zahtev za povraćaj, ili je on ostao na mom računu?)

-da li da uradim novu doznaku i pre čekanja da protekne 5 dana da dobijem zvaničnu potvrdu da rezervacija nije prošla (problem mi je što karta svakim danom poskupljuje)

- da li je uopšte moguće da se bankarska doznaka plaća u dinarima sa mog dinarskog računa na devizni račun wizzaira(logičnije mi je da transfer mora da se vrši sa mog deviznog-vidim da su dilemu imale i same službenice koje se za malo nisu posvađale)

-da li mogu da storniram u banci moj nalog, naime juče sam uplatio....možda nije kasno ako sredstva nisu prošla....

Najiskrenije Vas molim za pomoć ili sugestiju šta bi ste vi uradili u ovom slučaju, valjda neću doći u situaciju da moram dvaputa da plaćam kartu  :(

Hvala puno unapred

ja mislim da ce ti proci.... I njima je u interesu da naplate kartu a O ili 0 mislim da ih nece mnogo potresti... Ako je sve ostalo u redu...iznos i ostatak koda.

Skoro je bio slican slucaj jedne devojke koja se javila na forumu. Mogu da ti storniraju tu uplatu i naprave novu sa ispravno napisanim kodom i trebalo bi da bude ok. Neces 2 puta platiti kartu, bez brige. Ako se to i desi, ponistis jednu uplatu i to je to. Mozda samo moze da se desi da potraje neko vreme povracaj novca, ali, ne bi trebalo.

zdravo svima..ako moze pomoc..juce sam rezervisala karte preko wizzaira i planirala danas da uplatim u banci..tek posle nadjem ovaj forum i shvatam da je to najbolje uraditi preko unicredit banke koja danas ne radi (ja sam htela preko intese ali vidim sa foruma da se to ceka 24h, kad rezevacija vec istekne)..dakle, mogu da uplatim tek u ponedeljak..tada ce,naravno,isteci 24h sto je rok za rezervaciju..da li da pravim u pon.novu rezervaciju ili da uplatim na ovu koja mi je juce napravljena a isteci ce 24h?? ali neko zna da neka unicredit banka radi subotom?

thnx,pozz

Uplati na ovu, bez brige, proći će. Jedino ako su danas jeftinije karte, pa da praviš novu...

hvala, pozvala sam ih i rekli su mi da je bitno da njima pare legnu 2 radna dana od rezervacije, tako da mogu da platim u pon..a karte su za moju destinaciju skuplje svakog dana za 10e..

zdravo svima..ako moze pomoc..juce sam rezervisala karte preko wizzaira i planirala danas da uplatim u banci..tek posle nadjem ovaj forum i shvatam da je to najbolje uraditi preko unicredit banke koja danas ne radi (ja sam htela preko intese ali vidim sa foruma da se to ceka 24h, kad rezevacija vec istekne)..dakle, mogu da uplatim tek u ponedeljak..tada ce,naravno,isteci 24h sto je rok za rezervaciju..da li da pravim u pon.novu rezervaciju ili da uplatim na ovu koja mi je juce napravljena a isteci ce 24h?? ali neko zna da neka unicredit banka radi subotom?

thnx,pozz

Nema nikakvih problema, mozes uplatiti u ponedeljak. Zvanicno mora da se uplati nakon 24 sata od rezervacije, a u praksi je ok ako uplatis u roku od 7-8 dana.

Zdravo ljudi,

da li neko ima Wizz Xclusive club karticu??  :mrgreen:

Manje je onih koji je nemaju. Nego, moglo bi da se ponovi ono iz aprila prosle godine...mislim, wizz excusive za 10evrica  :dance: :dance: :dance:

ako mislis koliko ljudi na istom letu mogu da idu odgovor je 10, a ako mislis koliko karata moze da se kupi u toku godinu dana trajanja clanarine odgovor je koliko god imas para tj. neograniceno.

Da, a samo da napomenem, da ti tudja wizz exclusive kartica ne moze biti od koristi, osim u slucaju kad osoba koja je vlasnik te kartice putuje istim letom kao i ti.

Zbunićete nekog sa tim "kartica". U pitanju je članstvo u Xclusive Klubu, da ne pomisli neko da je platna kartica u pitanju (Wizz Credit Card)...

platimo danas rezervaciju u evrima, u unicredit banci..zove devojka posle par sati i kaze nije proslo, ne moze da se plati u evrima???? doppisujemo se ceo dan sa bankom i wizzom, posto smo iz struke takve da se razumemo u to sta se moze a sta ne, i ubedise nas da ne mozemo to da uradimo??? nesto nisam primetaila da je ovde neko imao takav slucaj???? posle celog dana maltretiranja sa njima, devojka u banci uspe nesto da uradi sto ce mozda proci???!!! i drugo pitanje, da li ima sanse da karte za 6.april pojeftine, posto su sada u fazi da su svaki dan skuplje 10evra?!!