Jump to content

Featured Replies

Da, verovatno! To smo nedavno konstatovali, da kada se kupuje za vise osoba, cena karte poskupljuje, i to svima!

Ako ne koristis Wizz Exclusive, probaj ovako! Istovremeno, na 2 racunara, probaj da kupis po jednu kartu. Ja sam probao, isao do koraka gde se ukucavaju podaci, i cena je bila ista ;)

A odmah posle sam probao za drugi termin da rezervisem 2 karte (10.jul) i tu je ostala ista cena.Onda sam probao da rezervisem 3 karte,pa 4,5 i bila je normalna cena.A kad sam probao 6 karata e onda je poskupelo,sto znaci (bar ja tako mislim) da ima jos 5 karata po toj ceni za taj datum.

20% popusta danas za clanove Xclusive cluba.

Izgleda da su spustili clanarinu sa 39.99 na 29.99 eur. Bojkot se isplatio, ali ja i dalje bojkotujem  ;D

Bas to, uopste nije jeftinije, barem za letove koje sam ja pratio prethodnih dana. Nista novo...

A za taj Wizz Exclusive su nas zeznuli, posto smo kupili 2 komada pre koji dan. Ali, na 16 povratnih karata, isplatili su se vec  :hihi:

Pa, zeznuli tako sto smo mogli ustedeti jos 20 evra za 2 komada :) Ali, obzirom da smo ga "grupno" kupili, onda je i zanemarljivo.

moze mala pomoc? gde se nalazi check-in za wizzair na beogradskom i rimskom aerodromu??posto u dolasku stizem na terminal2 na fiumicinu,jel onda i nazad za bg ide s tog terminala?hvala

moze mala pomoc? gde se nalazi check-in za wizzair na beogradskom i rimskom aerodromu??posto u dolasku stizem na terminal2 na fiumicinu,jel onda i nazad za bg ide s tog terminala?hvala

Aerodrom Nikola Tesla je toliko mali da je totalno nebitno gde se nalazi check-in wizz air-a... ne mozes da omasis, ali ok... wizzair u Beogradu koristi Terminal 1 - stari, mali terminal (prvi deo zgrade i prvi ulaz kad dolazis iz pravca auto-puta). Dok u Rimu Wizzair koristi low-cost Terminal 2 (naravno i u odlasku). Obrati paznju samo da u Rimu (najneorganozovaniji aerodrom) moras dosta da pesacis od checki-in pulta do aviona.

da,vise me frka za rim,al dobro kad budem dolazila tamo iz bg usput cu vidit jel kuda se ide,tamo kad iz aviona udes u zgradu si zapravo na prvom katu?ajme meni.

Pozdrav za sve na forumu.Htio sam da pitam oko jedne greske koja mi se potkrala pri kupovini karte za let WIZZ-om.Kada sam popunjavao formular nisam obracao paznju pa sam i za sebe i za suprugu stavio oslovljavanje MR!Da li ce to biti problem?

Pozdrav svima,nesto sam cuo da je 19.05. rodjendan kompaniji Wizzair,ima neke sanse da nas obraduju nekim super cenama ili akcijama?  :blob:

pitanje,na fiumicinu kad se dolazi,ispred nema nekih oznaka terminala koji je koji,imaju samo oznake A B C D.. znam da onaj nadvoznjak za vlak je na T1 jelda?

Ima valjda neka zbrka, tipa, zvanicno su terminali 1, 2 i 3, a oznake su A, B i C ili nesto slicno, ako se ne varam. Svakako, jedan vrlo haotican aerodrom, ali, moze se covek snaci, ako dodje na vreme :)

Danas je na Wizzu rodjendanski popust,ali samo danas a baš mi je bilo čudno sa obzirom da im je rodjendan 19.maja...

da, podigli su cene i na letovima koje sam ja pratila... Temisvar-Valensija, Temisvar-Madrid, Budimpesta-Madrid, Budimpesta-Malaga, Beograd-Memmingen i Brisel Beograd...

Mada, nista novo...praksa podizanja pred snizenje je vec postala tradicionalna...

Jesu, dizali su i ih opet pred popust i to je vec klasika  :x Temisvar - Madrid pogotovo, nisu normalni koliko nabudze cene ka Spaniji... naravno zbog Rumuna kojih je tamo mali milion...sta bih dala da bude polazaka  iz Bg konacno

Neke cene su i spustili.Evo ja sam rezervisao Beograd-Rim pre desetak dana ,a juce sam gledao cene i bilo bi ukupno oko 2000 dinara jeftinije da sam juce rezervisao. Bas sam se iznervirao :D

Sto se tice letova iz Rumuniju za Spaniju koliko ja znam uvek su visoke cene .Cak i kad sam ja isao u decembru su bile po 45 eura u jednom pravcu Temisvar-Madrid. Naravno avion je krcat uvek :D .Kad sam se vracao iz Madrida u roku od dva ipo sata bilo je tri leta za Rumuniju :D

ja sam najvise pratio brisel-beograd, al izgleda da od direktnog leta kuci nema nista... 80e za let je previse. budimpesto, evo me! :)

Hi y'all!

Malko sam tupav pa mi treba pomoc.

Rezervisao sam dve karte za let iz Temisvara za Milano, na sajtu stoji kao da je karta rezervisana iako mi sa racuna novac nije skinut. Da li treba da se saceka neko vreme da bi legla uplata ili se sve placa na aerodromu? ...A da broj racuna sluzi samo kao garancija, ili tako nesto?

Na sajtu sam dobio broj potvrde, ispod toga pise:

Износ за уплату  0.00  RON

Доспели износ 628.00 RON

a nemam pojma kako im ie iznos dospeo ako novac sa racuna nije skinut.

Pomagajte :D