Jump to content

Featured Replies

Ako si placao karticom, novac ti je rezervisan, ali nije jos i skinut. Bice skinut za 3-4 dana. No, tebi je svakako taj novac nedostupan. To je vec posao koji obavlja banka i ne treba da brines o tome. Bez brige, sve je ok.

Ako si dobio e-invoice, to ti je samo racun i nista vise. Bitan ti je broj rezervacije, nesto tipa ABC56T.

Ako si placao karticom, novac ti je rezervisan, ali nije jos i skinut. Bice skinut za 3-4 dana. No, tebi je svakako taj novac nedostupan. To je vec posao koji obavlja banka i ne treba da brines o tome. Bez brige, sve je ok.

Ako si dobio e-invoice, to ti je samo racun i nista vise. Bitan ti je broj rezervacije, nesto tipa ABC56T.

Ako se dobije e-invoice na mail jel to znaci da je uplata prosla i da je rezervacija potvredjena?

haha ono sto kupujem u prodavnici ne kosta 17 120 dinara tako da tad ne razmisljam previse o racunu:D

ja sam rezervisao 2.6. rim za 590d a u nazovi akciji su bili 875 a drugog dana i vise

OOO putovat cemo skupa hehe. mene je izasloo dosta vise,al dobro.sad cekam da snize za povratak,najjeftinije sto daju je 28 eura

tesko je ubosti i povratak džabaka,ja idem ultra lou kost posetu-letim2.6. za rim ,obilazak grada popodne kao i celu noć ujutru idem nazad za budimpestu (ubo sam po 4,99e zatim voz do bg 15e). ako si za tu socijalnu varijantu nazad javni .ja inače idem sa drugarom ali on ostaje 3 dana do sledeceg leta

tesko je ubosti i povratak džabaka,ja idem ultra lou kost posetu-letim2.6. za rim ,obilazak grada popodne kao i celu noć ujutru idem nazad za budimpestu (ubo sam po 4,99e zatim voz do bg 15e). ako si za tu socijalnu varijantu nazad javni .ja inače idem sa drugarom ali on ostaje 3 dana do sledeceg leta

zvuciii zamarajuce.ja idem isto 2.6. al ostajem dosta dugo,a nisam gledala za budimpestu,bas cu vidit,iako nikad nisamm bila tamo pa je malo frka. sad ti meni recii na tesli za salter od Wizzaira? i kako ide dalje procedura,pogotovo me zanima kad prodem kontrolu i imam jos vremena do leta,sta onda?? tamo se sjedne i ceka?jel ima vise gateova?

da citiram neki post od ranije,,aerodrom bgd je toliko mali da ne moras da tražiš šalter ,on je čim udješ-pogledas okolo i vidiš ga,,.na šalterprvo staneš u red i pokažeš kartu i čekiraš je (što se plaća ako nisi čekirana preko interneta za dž) ,tu se dobija karta za ukrcavanje i na njoj piše koja kapija( gate).pratiš na displeju kada zovu na ukrcavanje ili odeš ranije pa se smaraš .to je bukvalno kao čekaonica u kojoj sem nedovoljno klupa nema ničeg posebno

da citiram neki post od ranije,,aerodrom bgd je toliko mali da ne moras da tražiš šalter ,on je čim udješ-pogledas okolo i vidiš ga,,.na šalterprvo staneš u red i pokažeš kartu i čekiraš je (što se plaća ako nisi čekirana preko interneta za dž) ,tu se dobija karta za ukrcavanje i na njoj piše koja kapija( gate).pratiš na displeju kada zovu na ukrcavanje ili odeš ranije pa se smaraš .to je bukvalno kao čekaonica u kojoj sem nedovoljno klupa nema ničeg posebno

Neznam jel znas da je 2.6. u Italiji festa di republica,ne radi se,i garant ce bit guzva..:) A na fiumicinu cu ici kud svi tu i ja..

ne znam,ali odgovara mi znači guzva do kasno u noć njer i ja ću da bazam celu noć do sledeceg poletanja ,klopa valjda nije problem praznikom

Ljudi, forum je super i saveti od velike pomoci! Procitala sam skoro sve jer mi je prvi put letim wizz air-om, i kupujem karte onilne. Rezervisala sam, treba da platim u roku od 24h u banci, ali mail kojim se, kako sam razumela, rezervacija potvrduje, mi jos nije stigao, a rezervisla sam oko 23h sinoc? kada on obicno stigne? vec mi je cudno malo  :?

Evo ja sam pre par nedelja radio to isto:znaci rezervises karte preko sajta wizz air (naravno stavis da placas bankovnom doznakom) ,i oni ti kazu da imas 24h da izvrsis uplatu.Potvrdjeno iz mog iskustva,a i ostalih ljudi, a i zene koja radi u Unicredit banci,nikad se ne ponisti rezervacija u roku od 24 h nego bar 3,4 dana.Odes onda u banku kazes da hoces da platis bankovnom doznakom,oni ti otvore racun kod njih ti uplatis pare (platis i mesecno odrzavanje 235 dinara ) i posle toga za dan-dva ti stize potvrda rezervacije na mejl od wizz air i racun.To je ceo proces:)

Hvala :) a taj mail nakon rezervacije za bankovnu doznaku u kom vremenskom periodu stize?

E-mail sa fakturom za bankovnu doznaku stize istog trenutka kada napravis rezervaciju. Moguce da si pogresila svoj e-mail pri rezervaciji. Idi na svoj profil (Wizzair nalog) i u opciji My booking treba da ti stoji ta rezervacija. Ukoliko je nema, onda je greska negde drugde i najbolje resenje je da ponovo rezervises, ako karta nije poskupela.

Da, znam, hvala na obavestenju... razumela sam da je potrebno odneti odstampan mail sa onom sifrom kad se ide da placa u Unicredit. Pa me cudi sto mi on ne stize, mislila sam da stize brzo po rezervaciji.

Znam, ljudi, hvala puno. I pretpostavila sam da mora automatski da stigne, to me je i zacudilo. Ima rezervacije na sajtu, u statusu je cekanja, ali mejla nema. Videcu vec, mejl je u redu, to mi je prvo palo na pamet

Jel jos neko dobija poruku da nije moguce placanje bankovnom doznakom? Daju mi samo opciju da platim karticom.

A na rezervaciji koju sam juce napravio za jedan let mi sad umesto iznosa u dinarima stoji iznos u evrima iako sam odabrao dinarsko placanje bankovnom doznakom.