Jump to content

Featured Replies

Hvala mnogo na brzom odgovoru ;) imam broj potvrde,odmah sam za zapisala..sada ću da uradim to što ste mi Vi objasnili..Hvala do nebaaaa...

Oprostite..Opet ja..Da li trebam odmah sada da uradim ovo što ste mi rekli??Sada ili kada budem printala kartu... Pošto imam let 24-tog ovog mjeseca..Kada uđem na svoj profil piše mi da je ovaj moj rezervisan...A izvod iz banke pokazuje da novac skinut od strane wizzaira

Check-in može da se uradi najranije 7 dana pre leta, tako da sad ne biste ni mogli. Sačekajte do 17-18. 6. pa onda se čekirajte i odštampajte kartu.  :)

Hvala Vam,spasili ste me od muke..Ne znam ni sama kako sam pogriješila tu stavku..Ali sva sreća pa sam odmah zapisala broj potvrde..Ali sada sam vidjela,kada sam ušla na svoje rezervacije,piše mii tu taj kod...Pa se nadam da je sve uredu..I da kod treba biti tipa SE3RAE ?!

Nema na čemu, naravno.  :)  Jeste, kod se sastoji od brojeva i slova.

A inače, najbolje vam je da napravite svoj profil na njihovom sajtu, sa podacima koji su pravi (i koje ćete pamtiti) i onda lako možete pristupati svim vašim rezervacijama. Da znate za drugi put.  ;)

Napraviti ću profil..Ovo će mi biti velika škola..Putujem u Švedsku,i tako sam se radovala tom putovanju,i odjednom sam pomislila da ja neću moći da odem tako  :(:o I sada sam jako jako sretna što i na stranici wizz air-a mogu da isprintam kartu..To nisam znala..Napisala sam na papir,to što ste mi objasnili kako da obavim sve to..I napisati ću ovdje je li sve bilo uredu..  :-\ Poslije ovoga me je ipak strah

Da, verovatno! To smo nedavno konstatovali, da kada se kupuje za vise osoba, cena karte poskupljuje, i to svima!

Ako ne koristis Wizz Exclusive, probaj ovako! Istovremeno, na 2 racunara, probaj da kupis po jednu kartu. Ja sam probao, isao do koraka gde se ukucavaju podaci, i cena je bila ista ;)

A odmah posle sam probao za drugi termin da rezervisem 2 karte (10.jul) i tu je ostala ista cena.Onda sam probao da rezervisem 3 karte,pa 4,5 i bila je normalna cena.A kad sam probao 6 karata e onda je poskupelo,sto znaci (bar ja tako mislim) da ima jos 5 karata po toj ceni za taj datum.

Jel uspeo neko da kupi ovako karte, sa 2 racunara po 1 kartu, po istoj ceni? Jel moguce to?

i jos jedno nadam se glupo pitanje, kada bi nakon kupovine karte hteo da dodam i prtljag, to se placa karticom? jel uzimaju neku prozviju ili samo tih 25e?

krenuo sam sada da rezervisem let i u prvom prozoru imam opciju da izaberem placanje bankovnom doznakom, kada me prebaci u deo za popunjavanje podataka tu nema opcije za placanje bankovnom doznakom i cena je uvecana za placanje kasrticom, mogu da biram samo izmedju debitne i kreditne kartice ili nekih njigovih kartica.

Da nije problem u ovome:

"Ако желите да платите банковном дознаком, морате обавити резервацију најмање 14 дана пре поласка. "

upravo sam to uradio i sad je ok...

Jel ista cena ako sada bukiram prtljag ili ako naknadno se odlucim?

hvala pedjalon-e! :)

Rezervisao sam transferom, jel su striktni za ova 24h, ako jesu odoh trceci u banku posto sutra ne radi?!

a imam neki osecaj ako uplatim danas u banci da ce sutra biti akcija od 20%! :D

p.s. ako u medjuvremenu bude akcija, a moja rezervacija na cekanju, jel mogu ja da napravim novu rezervaciju?

p.s. da nema mene forum bio bio mrtav! :D

Da objavim da imam Wizz kreditnu karticu kojom se izbegava plaćanje naknade za rezervaciju.

Ako neko želi da mu pazarim karte neka se javi na pp. :party:

@pedjalon  klanj::

Da ne postojis,trebalo bi te  izmisliti !  lol::

@pedjalon  :spot:

Kористим и овде прилику да се захвалим Пеђи на данашњој брзојјјј куповини.