Jump to content

Featured Replies

Dobro pitanje. (Ovako se komentariše pitanje kada se ne zna odgovor).

Nismo probali jer nismo članovi.

Uloguj se ti kao član, prođi sve korake, izaberi wizz karticu, pa vidi...

Sto ne bi vazio popust?!?

Edit:

sad sam proverio i vazi.

Prvo se prikazu cene za clanove i kad to odaberes onda se dodaje provizija na karticu ili ne dodaje ako je u pitanju wizz kartica.

Nudi li Wizz Air one posebne popuste od po 20% i sada u junu ili to samo van sezone? Ne znam da li da kupujem karte ili da čekam. Bilo je 30. maja poslednji put, a pre toga sredinom aprila. U martu mislim da nije ni bilo popusta, ili ja nisam dobio mejl sa obaveštenjem. Inače bih leteo početkom avgusta pa možda imate neki savet...

Sto ne bi vazio popust?!?

Edit:

sad sam proverio i vazi.

Prvo se prikazu cene za clanove i kad to odaberes onda se dodaje provizija na karticu ili ne dodaje ako je u pitanju wizz kartica.

Super!

Ja sam vec kupio kartu za povratan let BEZ TORBI za check-in, ali sam skapirao da su mi torbe potrebne jel nikako necu moci da strpam stvari u 20*40*50(majka mi kaze). Zanima me kako da dokupim te torbe i cime da ih platim i kako se to radi, i da li cu morati da platim 1000 dinara za bank transfer.. Skroz sam zbunjen, molim vas pomagajte ?

Ja sam vec kupio kartu za povratan let BEZ TORBI za check-in, ali sam skapirao da su mi torbe potrebne jel nikako necu moci da strpam stvari u 20*40*50(majka mi kaze). Zanima me kako da dokupim te torbe i cime da ih platim i kako se to radi, i da li cu morati da platim 1000 dinara za bank transfer.. Skroz sam zbunjen, molim vas pomagajte ?

Ne mozes da platis chekirani prtljag bank transfer-om naknadno. Mozes ili platnom karticom (20/25e) ili direktno na aerodromu u kesu po ceni od 45e po letu. U slucaju da placas karticom uloguj se na svoj wizz profil, otvori tvoju rezervaciju, klikni na add service, odaberi sta zelis da dodas (prtljag) i plati karticom BEZ naknade od 8e za transakciju.

Hvala vam ljudi, skapirao sam. Mogu da platim samo karticom i ne doplacujem nikakvu proviziju.

i pazi, sve to mozes da uradis dok ne uradis checkin,  kad odstampas boardingpass posle nema dodavanja usluga

Drugari dva pitanja :D

Letim u cetvrtak sa Wizzair- om za Svedsku. Imam samo rezervisan hand baggage.

1. Dali u hand baggage gde se nalaze moje licne stvari mogu da stavim i laptop?

2. Dali putem bank transfera mogu da uplatim kartu za moju devojku koja zivi u Litvaniji na njeno ime? :D

Unapred puno hvala :D

1. Da li u hand baggage gde se nalaze moje licne stvari mogu da stavim i laptop?

mozes

2. Dali putem bank transfera mogu da uplatim kartu za moju devojku koja zivi u Litvaniji na njeno ime? :D

To je pitanje za banku. Mislim da je moguće, a ako si ti prvi na spisku putnika ne bi trebalo da imaš problema.

поздрав

Може ли једно објашњење око чекирања путем интернета.

На Wizz -овом сајту пише следеће:

Путници који нису из ЕУ/ЕЕА морају да оду до пулта за чекирање компаније Wizz Air ради провере докумената пре него што прођу кроз безбедносну контролу до места за полазак. Ако то не учине, путовање им може бити ускраћено.

А на доста места сам прочитао да провера докумената није потребна већ се иде са одштампаном картом за укрцавање директно у ред. Интересује ме пре свега Београд и Рим (фиумичино) јер на тој релацији и путујем.

Хвала

Ako nemas prtljag za cekiranje ide se direktno sa pasosem i odstampanom bording kartom u avion.

e vidis Zare, trebalo bi da se ode za proveru dokumenata, bar sa wizzair. a isto tako, bas na fiumicinu, na putovanju sa easyjet, cisto reda radi odem do saltera za cekiranje, kad ono, pocese da prave probleme oko visa itd (mart 2012), tako da nije na odmet posetiti i taj salter

I mene su u Briselu vratili tj bilo je da umalo nisam napravio carisnki prekrsaj, teroristicki akt il sta znam... Znaci, non EU idu na Visa check valjda jos uvek...

Opet ja ;) Uspjela sam se čekirati i isprintati kartu..Kada sam ju kupovala onda sam u opciji u kojoj možemo birati koliko ćemo torbi ponijeti ja izabrala 1 komad(a može se valjda 3 komada ponijeti)..Je li se to odnosi na jedan kofer?? Ili se to odnosi samo na ručni prtljag??

e vidis Zare, trebalo bi da se ode za proveru dokumenata, bar sa wizzair. a isto tako, bas na fiumicinu, na putovanju sa easyjet, cisto reda radi odem do saltera za cekiranje, kad ono, pocese da prave probleme oko visa itd (mart 2012), tako da nije na odmet posetiti i taj salter

Leteo sam 7 puta sa wizz air u poslednje 2 godine i uvek sam direktno usao u avion sa bording passom,cak sam nekoliko puta i pitao da li mogu ako nemam cekirani prtljag da udjem u avion ,i rekli su da mogu. :? Sad mi nista nije jasno gde moram da idem pre ulaska u avion?

Zare, pogledaj sta ti pise na boarding pass, znas kako to ide, zavisi ko radi tad, kao i na granicama, nekad ti samo lupi pecat nekad te maltretira, ali, pravila postoje da bi se postovala. na boarding passu pise da NON EU resident moraju da se pojave na pultu za cekiranje bez obzira da li imaju cekirani prtljag ili ne, a ti radi kako hoces i jos nesto, vazno za sve one KOJI PUTUJU 23 I 24 JUNA sajt wizza NECE RADITI zbog redovnog odrzavanja, dakle svi oni koji putuju u tom periodu morali bi da do tada odstampaju boarding pass

У Београду на шалтеру wizz air -а кажу да није потребно ићи на провјеру докумената а у Риму је можда боље отићи, него се ставити у незгодан положај да те малтретирају. И на стараници fiumicinа пише да се NON EU resident морају појавити на пулту за чекирање без обзира да ли имају  boarding pass.

Na nasem aerodromu sam bas pitao neku tamo seficu njihovu i bas mi je rekla da ne treba nista nego pravo u avion.U Temisvaru sam isto pitao kaze ne treba nista :D

Znaci kad  budem bio na Fiumicinu da stanem u onaj red gde ljudi cekaju da cekiraju prtljag i da im dam bording pass i pasos?

Zare, radi kako god hoćeš, nemoj me slušati, ja samo kažem šta se meni desilo, kao i to da, ne sećam se tačno, u temišvaru ili budimpešti kad sam se pojavila sa ručnim prtljagom na pultu za čekiranje i pružila boarding pass oni su ga zamenili za onaj klasičan. a ti radi kako misliš da treba. Možda ja preterujem (kao što se plašim da nosim kofer sa točkiima koji premašuje 1,5 cm od dozvoljenog) i previše "cvikam", ali uvek ispoštujem sve što je po propisima.

Zare, radi kako god hoćeš, nemoj me slušati, ja samo kažem šta se meni desilo, kao i to da, ne sećam se tačno, u temišvaru ili budimpešti kad sam se pojavila sa ručnim prtljagom na pultu za čekiranje i pružila boarding pass oni su ga zamenili za onaj klasičan. a ti radi kako misliš da treba. Možda ja preterujem (kao što se plašim da nosim kofer sa točkiima koji premašuje 1,5 cm od dozvoljenog) i previše "cvikam", ali uvek ispoštujem sve što je po propisima.

Ехх и ја се плашим свега, шта ћу кад сам сељаче које се није баш напутовало по свету. Поготово не у сопственој. :cry22: режији