Jump to content

Featured Replies

Sta da napisem prilikom cekiranja...uneo sam podatke i kliknuo da se cekiram i onda imam ponudjeno odstampaj kartu za ukrcavanje

odstampaj kartu za ukrcavanje u pdf-u                            Koji od ova dva da izaberem?

Ja nemam stampac kod kuce,ne znam jel ako kliknem na nesto od ovoga on mora da stampa odmah ili mi salje kao ranije na mejl pa ja posle istampam?

Sta da napisem prilikom cekiranja...uneo sam podatke i kliknuo da se cekiram i onda imam ponudjeno odstampaj kartu za ukrcavanje

odstampaj kartu za ukrcavanje u pdf-u                             Koji od ova dva da izaberem?

Ja nemam stampac kod kuce,ne znam jel ako kliknem na nesto od ovoga on mora da stampa odmah ili mi salje kao ranije na mejl pa ja posle istampam?

Idi na odštampaj kartu za ukrcavanje u pdf-u. Otvoriće ti se nov prozor sa učitanom kartom,koju možeš da sačuvaš na desktopu, pa zatim na usb i spremna je za štampanje... ;)

Hvala,uspeo sam :D Stalno bre menjaju nesto ovi iz wizz air :D

Jel jos nekom stajalo kad je krenuo da popunjava podatke za cekiranje vec popunjeno u podacima" zemlja izdavanja pasosa-Kosovo "? :D

Ne zezam stvarno,ja kliknuo da popunim podatke pri cekiranju,kad ono sva polja prazna osim "zemlja koja je izdala pasos -Kosovo " i drzavljanstvo- Kosovo " :D

Moram da im posaljem protestni mejl  :D

to je vec stvar za nase Ministarstvo inostranih poslova...a mogu i da zezaju "pa gde vam je viza" posto takozvana drzava kosovo (namerno pisem malim slovima) nije u belom sengenu...

Pa dobro nije problem jer sam promenio i stavio Srbija umesto Kosovo. Ali mi je nekako bezobrazno to sve...

Znaci ovi njihovi nacini placanja mi vec mesec dana idu na zivce.Treba 31 avgista da letim za Rome i nemam kreditnu ni platnu karticu jelte posto imam 18 godina i ne znam nikog ko ima i nmg jednostavno da uplatim na neki racun ili tako nesto. A ko ne ndajem kartu uskoro tako onda cu vozom Bar pa onda Bari pa Salerno posto tamo idem.Jako su zakoplikovali ne moze jednostavno i za 5 minuta to da se uradi.

Roditelji, komsije, rodjaci, drugovi....neko mora da ima karticu. A to da ne moze za 5min je istina jer moze i mnogo brze...

Ako se ne snadjes reci sta ti treba, kupicu ti ja karte

Znaci ovi njihovi nacini placanja mi vec mesec dana idu na zivce.Treba 31 avgista da letim za Rome i nemam kreditnu ni platnu karticu jelte posto imam 18 godina i ne znam nikog ko ima i nmg jednostavno da uplatim na neki racun ili tako nesto. A ko ne ndajem kartu uskoro tako onda cu vozom Bar pa onda Bari pa Salerno posto tamo idem.Jako su zakoplikovali ne moze jednostavno i za 5 minuta to da se uradi.

Imaju Erste banka i Sosiete ženeral obe pakete za studente i učenike u kojima su uključene platne kartice. Uz to manje više bilo ko ima tekući račun u banci, ima i platnu karticu vezanu za isti...

sad sam videlaali samo na ruti London Katovice (što bi rekli tako se poččinje....)

Evo posto sam zvao sve zive koje poznajem nasao sam druga koji ima visa electron karticu i sa kojom se po njihovim recim(na sajtu pise da primaju visa sve platne i kreditne i visa electron !) moze rez. karta ,uplatio sam kod druga na racun 150 evra i i otisli smo u banku da podignemo karticu i kada smo dosli kuci trocifreni broj koji traze (valda se zove vcv,ili cvc tako nesto) ne postoji na ovoj kartici .Ako neko zna o cemu se ovde radi nek mi pomogne molim vas  klanj:: mmuka mi je  komplikacija

kod viza kartica ovaj trocifren broj se nalazi na poledjini kartice, obicno u nastaku samog broja kartice ali odvojen skrozs u desnu stranu, ukoliko tvoja viza to nema onda nije namenjena placanju online....

Ja imam Visu Electron Raiffeisen banke koja mi je vezana za tekući račun, njom se ne može plaćati preko interneta. Trebao si pitati u banci da li možeš da je koristiš za internet kupovinu.

Evo ovako, da rešimo neke nedoumice vezano za čekiranje:

Upravo sam se čekirala online za let Budimpešta Milano. Podatke vezeane za pasoš nije bilo potrebno unositi, baš ništa, a to je zato što je let unutar Šengena. Evo, ovde vam copy/paste prezentujem ono štose meni pojavilo u prozorčetu kad sam krenula u proceduru čekiranja, tako da su, nadam se, sve nedoumice rešene-:

"Ми више не захтевамо информације из пасоша за путовање унутар Шенген зоне као део процеса чекирања путем интернета. Међутим, дужни сте да покажете вашу важећу путну исправу приликом уласка у авион.

Путници који путују са чекираним пртљагом морају да дођу до пулта за предају пртљага најкасније 40 минута пре заказаног времена поласка лета. На неким аеродромима, пултови за чекирање истовремено представљају и пултове за предају пртљага.

Путници који се чекирају путем интернета обавезни су да се појаве на вратима за укрцавање спремни за укрцавање најкасније 30 минута пре заказаног времена поласка лета.

Путници који нису из ЕУ/ЕЕА морају да оду до пулта за чекирање компаније Wizz Air ради провере докумената пре него што прођу кроз безбедносну контролу до места за полазак. Ако то не учине, путовање им може бити ускраћено.

Путници који су унапред резервисали помоћ морају доћи на аеродром 2 сата пре поласка и обратити се члану особља за чекирање одмах по доласку у зграду терминала.

Деца млађа од 14 година морају бити у пратњи и чекирана путем интернета од стране путника старијег од 16 година.

Обавезни сте да одштампате пропусницу за укрцавање са веб странице и да је покажете заједно са путним документима на пулту безбедносне контроле и на вратима за укрцавање на аеродрому.

На пулту безбедоносне контроле и на вратима за укрцавање се морају показати исти путни документи који су наведени приликом чекирања путем Интернета

Када се путник чекира, више није могуће променити име путника, датум и време лета, као ни руту.

Ако подаци наведени приликом чекирања путем интернета нису тачни, путовање може бити ускраћено."

by the way, za letove sa Malpense nije moguće čekiranje online nego samo na aerodromu, i ono je besplatno

nadam se da si sacuvala mejl koji si dobila od njih i probaj da rezervaciju potrazzis po kodu rezervacije koji si dobila od njih

hvala bogu da jesam, malopre sam pronasla, lako se moglo desiti da sam izbrisala mail, jer je rezervacija odavno, sta bih onda?

u tom slucaju bi morala da zoves njihov call centar i tako. za ubuduce, obavezno pre nego sto kupis kartu uloguj se sa svojim mejlom na wizz pa tek onda kupuj kartu. u tom slucaju uvek ce ti rezervacija biti pri ruci, a (na nesrecu vise puta se desilo meni) mozes da proveris da li je promenjen let i pre nego sto te oni obaveste

Moze li mi neko, molim vas, pomoci sa savetom? Kupila sam tj, rezervisala karte za supruga i mene za let koji je tek u avgustu. Medjutim tek sada vidim na rezervaciji kod muzevljevog imena jedno slovo koje je visak. Drragan umesto Dragan. Verovatno sam ja pogresila kada sam unosila nase podatke. Pa sada nisam sigurna da li ce mi zbog toga na aerodromu praviti problem.  :-[ Odabrala sam opciju cekiranja putem interneta, ali koliko mogu da primetim, tamo se naknadno unose drugi podaci...br. pasosa itd, ali ime ne moze da se promeni. Ne znam hoce li tu gresku uopste neko i primetiti i ako primete, hoce li mi praviti problem zbog toga? Molim vas pomozite!!!  :)