Jump to content

Featured Replies

Da su poceli da brljaju, jesu. I dosad je bilo propusta, ali sitnijih, ali sad deluju kao da su u totalnom haosu. Nadam se da ce se stvari poboljsati uskoro...

Ne znam da li da se zabrinem zbog ove situacije za Wizzair-om...Je l' stvarno istina da ukidaju letove posle 24. Septembra ili je to pusteno u novinama bez neke vece provere?

Ja idem 1. i vracam se 15. s tim sto je u pitanju vezani let, ka Lisabonu, a u povratku iz Madrida easyjetom...nadam se da nece menjati vreme leta koje je vec uspostavljeno...

Maso, ne postoje vezani letovi sa niskobudzetnim mompanijama, to postoji samo kod oficijelnib kompanija, tako da sve je to rizik, i drugi let i uplacivanje hotela, e to je deo koni ne volim kod lowcostera, nikad ne smes da uxmes early booking hotela gde je sve unapred placeno sa nemogucnoscu menjanja termina, a cene mogu da budu bolje nego last minut. Jednom sam se opekla za takav vid letenja i nikad vise

Maso, ne postoje vezani letovi sa niskobudzetnim mompanijama, to postoji samo kod oficijelnib kompanija, tako da sve je to rizik, i drugi let i uplacivanje hotela, e to je deo koni ne volim kod lowcostera, nikad ne smes da uxmes early booking hotela gde je sve unapred placeno sa nemogucnoscu menjanja termina, a cene mogu da budu bolje nego last minut. Jednom sam se opekla za takav vid letenja i nikad vise

Mislila sam vezani let, u smislu da wizzom idem do Rima a easyjetom do Lisabona :)

Evo najnovijih vesti sa otkazanim letom za Rim. Tačno je otkazan je let za Rim plaćen u maju za 06.oktobar i to juče 24/07 e-mailom a danas su me kontaktirali na mobilni telefon i ponudili tri opcije. Da preusmerimo let sa istim ili sličnim datumima iz Budimpeše ili Temišvara do Rima, bez doplate. Da vrate 100% uplaćenih para na račun ili 120% na Wizz račun odakle bi plaćali buduće karte. Kako nisam mogao odmah da se odlučim obavestili su me da je jedini način da ih pozovem na onaj njihov skupi broj 0900.... i da tada napravimo izmenu.

Nisu bas sinhronizovani, ali, eto, ipak su odradili svoj deo posla. I nemoj mnogo da se nerviras, nekad otkazivanje leta moze i da se isplati :) Obzirom da imas dovoljno vremena do narednog leta, ne pogadja te mnogo i ostavlja ti dovoljno vremena i izbora, pa najbolje uzmi 120% i posle lovi jeftine karte za Rim iz BD ili Temisvara. Ili nadji nesto na promociji kod JATa ili Alitalije, a tih 120% kod Wizza iskoristi za neko naredno putovanje.

ja sa tako prosli put i uradila, uzela 120% i za tu jednu kartu vec jednom putovala, kupil jos jednu za septembar i imam taman za jos jedan let. ali, ne treba zavoraviti da wizz kredit po tom osnovu moze da se iskoristi u roku od godinu dana od termina otkazanog leta

danas su me kontaktirali na mobilni telefon i ponudili tri opcije. Da preusmerimo let sa istim ili sličnim datumima iz Budimpeše ili Temišvara do Rima, bez doplate. Da vrate 100% uplaćenih para na račun ili 120% na Wizz račun odakle bi plaćali buduće karte. Kako nisam mogao odmah da se odlučim obavestili su me da je jedini način da ih pozovem na onaj njihov skupi broj 0900.... i da tada napravimo izmenu.

Da li to znaci da iz Beograda placas put do Temisvara, a da je samo placena karta do Rima?

I da li si zvao na taj broj 0900? Ja sam zvala i kaze mi da je nepostojeci broj...

Hvala...

Broj telefona 0900-010-011 je prikriveni korisnički centar ove kompanije prema kome poziv košta manje. Jedan minut razgovora preko ovog telefonskog broja se tarifira 35,40 dinara sa uključenim PDV-om.

Poziv prema drugom broju 0900-220-227 o kome smo prošle nedelje pisali košta 59 dinara po minutu sa uključenim PDV-om. Ovaj broj je novi pošto je 30. juna izvršena renumeracija. On je zamenio prethodni broj telefona 0900-233-234, koji je od tog dana "nepostojeći servis".

http://www.aviokarta.net/vesti/1262-novi-jeftiniji-call-centar-wizz-aira-u-srbiji-0900010011/

Da, kada izaberem da li ću preusmeriti let iz Budimpešte ili Temišvara, do polaznog aerodroma sam snosim trošak prevoza. Kako nisam mogao da odlučim u trenutku poziva, za konačnu promenu opet moram da pozove skupi broj 0900.....  Oba odgovora dobio sam od operatera.

Hitno! Da li neko moze da mi pomogne, pokusavam da se cekiram preko neta na wizz-u ali mi stalno trazi vizu iako lepo naglasim da sam iz Srbije. Putujem u Minhen... Da li se to jos nekom desavalo? Let je za par sati, a ne mogu da dobijem call centar...

Imaš negde na ovoj temi rešenje problema, samo nisi pročitao. Treba da upišeš sve nule (ne znam tačno koliko) i staviš zemlju izdavanja onu u koju putuješ.

Hvala. Malo sam se uspanicila pa nisam stigla da pregledam 136 strana o ovoj temi... Sad je sve ok... Hvala puno!

otkako su uveli tu novost,ni cijene ne spustaju nista.one za kraj augusta se ne mjanjaju vec tjednima :-\

Ne kapiram, iz Skopja lete po ceni od 9 evra a kod nas nema ništa ispod 23. Jel to do aerodromskih taksi ili što im je standard tanji? (mada su se kod njih isključivo usmerili ka albanskim gastosima)

Što se tiče aerodromskih taksi, u Beogradu one iznose 15.3 evra za T1 (odatle Wizz poleće) i 19.8 evra za T2. U Skoplju taksa iznosi 17.5 evra.

Makedonska vlada je dala Wizzu subvenciju od 3.5 miliona evra kako bi ovi uveli 6 dodatnih letova. Od Srbije ne dobijaju subvencije.

Pretpostavljam da je to razlog nižih cena karata iz Skoplja.

Ljudi pomagajte!

Citao sam 10ak stranica ovog foruma, ali ova je tema jako siroka pa bi vas odma pitao nesto u vezi OTKAZIVANJE REZERVACIJE/LETA... (izvinjavam se ako je vec neko postavio pitanje tj dao odgovor)  :cry22:

Uglavnom:

Ja i jos dvojica drugara smo kupili zajedno kartu kod wizz-a (u oktobru idemo u london). E sad, postoji opasnost da ce jedan od nas morati ostati kuci  zbog svojih privatnih obaveza. JEL POSTOJI MOGUCNOST OTKAZIVANJA TE REZERVACIJE SAMO OD STRANE TOG MOG PRIJATELJA? ZNACI, ja i drug idemo ali ovaj treci mozda nece, pa jel bi mogao on to otkazati? na toj rezervaciji tj karti su nasa 3 imena, pa ne znam kakva je procedura....

Ako ne moze tj ako wizz ne vraca novac (a mislim da ne vraca ako sam dobro shvatio), JEL CE BITI PROBLEM KOD UKRCAVANJA AKO CEMO SAMO JA I DRUG ICI A OVAJ TRECI NECE BITI SNAMA (TJ NECE UOPSTE ICI)? Frka mi je zbog toga sto cemo imati taj papir na kome je ta nasa sifra i tamo ce pisati 3 imena a bice nas na aeodromu SAMO DVOJICA.  :?

Hvala unapred!

(ako je vec bila ta tema, molim vas recite mi otprilike pod kojim rednim projem da je trazim na forumu...vidim da mnogi bacaju hejtove na one koje postavljaju non stop ista pitanja, ali ja stvarno nisam nasao ovakvo pitanje.  :102: )

Novac vam nece vratiti, to sigurno, a nemoj da panicis, nece biti nikakvih problema za vas dvojicu da putujete :) Ako se drugar pojavi, pojavi, ako ne, nikom nista.

... JEL CE BITI PROBLEM KOD UKRCAVANJA AKO CEMO SAMO JA I DRUG ICI A OVAJ TRECI NECE BITI SNAMA (TJ NECE UOPSTE ICI)? Frka mi je zbog toga sto cemo imati taj papir na kome je ta nasa sifra i tamo ce pisati 3 imena a bice nas na aeodromu SAMO DVOJICA.  :?

Nemaš razloga za brigu. Kad se budete čekirali svako će dobiti svoj boarding pass, na njemu nigde nisu navedena imena osoba koje putuju na istoj rezervaciji.

Koatic, ne zaboravi da se cekiraš online (jeftinije je) a sto se tiče otkazivanja nemaš problema,  a što se tiče povrata novca on je moguć ukoliko je karta po letu skuplja od 60 eura jer toliko oni zadržavaju.

vidim da mnogi bacaju hejtove na one koje postavljaju non stop ista pitanja

:LOLLL:  Baš me nasmeja, mada si u pravu.

Novac vam nece vratiti, to sigurno, a nemoj da panicis, nece biti nikakvih problema za vas dvojicu da putujete :) Ako se drugar pojavi, pojavi, ako ne, nikom nista.

Hvala drugar!  :stop:

Da jos dodam nesto u vezi wizzair. Naime, do skoro nisi mogao, ako uzmes povratnu kartu, da stavis dodatni prtljag na povratni let a da ides sa rucnim u odlasku, nego se morao zvati wizzov "besplatni" servis, meni je to uspelo pre neki dan, kad sam htela da probam da dodam uslugu i moze. Nekom ova informacija moze znaciti (meni jeste)