Jump to content

Featured Replies

Ljudi napisao sam "pročitah sajt wizz air-a, sve stranice na forumu, koristih search ali nema odgovora na pitanje kako uplatiti novac na wizz račun (wizz account). Piše pozovite call centar. Zvao sam call centar i tamo mi se javila žena sa skromnim znanjem srpskog jezika, pričali i na engleskom ali ništa. Poslao mail wizz-u ali opet odgovor pročitajte na sajtu."

Dakle SVE sam procitao, ali nigde ne piše KAKO se uplaćuje novac na wizz account. Zato i tražim pomoć.

Dalibore hvala, ali to što si kopirao već znam i nije mi od pomoći.

na wizz sajtu imas obavestenje u vezi accounta, pogledaj ti to malo bolje

Tako je. I to sam pročitao. Piše:

3.4. Допуна WIZZ рачуна мора да се тражи преко позивног центра. Позивни центар обавља регистрацију путника, даје клијенту број банковног рачуна компаније Wizz Air на који уплата треба бити извршена и WIZZ ознаку путника. Налог за уплату мора да садржи WIZZ ознаку и име путника у пољу за уплату.

Ja pozovem call centar, a tamo žena koja mi objašnjava kako da karte platim bankovnom doznakom. Pričamo tako 6 min i na kraju mi kaže samo vi napravite rezervaciju i sve će biti na kraju objašnjeno. Ja tako uradim a ono ništa. na kraju rezervacije izlazi poruka da mi je saldo na računu 0€.

Mislio sam da na ovom forumu ima ljudi koji imaju račun pa da mi lepo objasne kako da dopunim svoj račun i da mi saldo bude više od 0€ i posle da plaćam bez provizije i usluge za rezervaciju. Ako neko može da mi pomogne i da konkretan odgovor biću mu zahvalan do neba.

pa moras da prvo dopunis racun i kad novac legne, onda da "trgujes sa tim"

Akcija 15% popusta za clanove ekskluziv kluba, danas 4. Septembra. Valjda ce sutra biti za nas koji nismo clanovi.  ;)

Kao sto sam napomenuo u mom prvom upisu kod kupovine karte ime sam upisao kao Andjelko. Posto sam procitao ovde da moze biti problem zvao sam danas call centar da ispravim u Andelko i gdin mi je rekao da nema potrebe da nista ispravljam jer tako treba. Na moje pitanje da li je siguran, odgovorio je da je apsolutno siguran i da je vidjao na desetine karata sa srpskim specificnim imenima i da niko nije imao problema. Mislite li i vi da nema problema i da mozemo tako da putujemo? Da li ako mi budu pravili problem na bilo kom aerodromu mogu da se poyovem na to da sam 07.09 zvao call centar i da su mi oni rekli da ne moram da menjam?

Video sam da moze da se promeni ime putnika i na sajtu u rezervacijama, ali ta promena kosta maltene koliko i karta ovako poskupela.

Nemoj puno da se opterecujes time, bice ok. Jedan moj drugar koji se zove Djordje, je bas tako upisao na karti, tj ja sam tako upisao kad sam kupovao :) I smaraci u Briselu su ga malo zadrzali na pultu, nesto proveravali i na kraju ga pustili. Ali, nista vise od toga ne moze da te zadesi, bez brige, ne moras menjati nista.

+1 za opustenost.

Ja promasila i ime i prezime i broj pasosa i datum isteka  ::crazy: ::crazy: ::crazy:

treba baki veca dioptrija  :spot:

Ovo je super za Tel Aviv, sada sam gledao, najniža cena je oko 113 evra bez prtljaga. Plus 26 voz, dođe mu 139, mnogo bolje nego 300 i kusur kod Jata. Moskva bi isto dobro došla.

"Од 1. августа Wizz Air лансира нову политику кабинског пртљага на рути Лондон-Катовице а како би охрабрио путнике да носе мањи пртљаг у авион и на тај начин олакшају и убрзају поступак укрцавања."

"Ако је ваш кабински пртљаг већи од димензија мале кабинске торбе али не прелази 55x40x20 цм, можете да га понесете у авион по ново уведеној накнади од 10,00 евра"

Ha-ha  :death: Kako oni samo vode racuna o putnicima i kako ce sad neuporedivo da se olaksa i ubrza postupak ukrcavanja :potty:

Možda im baš na toj ruti Poljaci prave šou, pa da im vrate :) Devojka koja je bila kod mene preko CS-a, inače Poljakinja, rekla mi je neki abnormalni podatak o višemilionskoj emigraciji u Englesku samo par meseci nakon što je Poljska ušla u EU. Ko zna, ali mi se ne sviđa ovo što rade...

Cao, imam jedno pitanje.Citala sam ovaj forom ali sam i dalje zbunjena sto se tice cekiranja i prtljaga.Ako ja prtljag platim putem interneta i cekiram se putem interneta,kada dodjem na aerodrom da predam prtljag sa istampanom kartom da li ce mi naplatiti cekiranje ili je dovoljno putem interneta sto sam odradila? Hvala vam na odgovoru!!!