Jump to content

Featured Replies

Ako moze neko da mi kaze da li mora jedan od putnika da bude vlasnik kartice sa kojom se kupuju karte?

Koliko sam shvatila citajuci forum ne mora, ali da proverim za svaki slucaj , posto planiram sutra da kupim karte preko druga!!!!!????

jel ima neka slika te metalne kutije gde ubacuju prtljag na proveru...citam na njihovom sajtu kaze sve se racuna, tockici, rucke, dzepovi...

clap

izgleda da cu morati neki ranac da pazarim ( imam jedan brutalan ali bi bilo povuci potegni sa dimenzijama), a tesko da cu naci torbu neku prikladnu u santimetar  :102:

Meni svi koferi odstupaju za cca 5 cm od njihovih dimenzija i stali su u ovaj hepek. Malo sam pritiskala i morala da gazim ovu skalameriju i udje, problem je samo to izvaditi... ali opet nagazis i uspe! Smatram da je veci problem ako je prekomerena tezina. Tu teraju ili da se vade stvari (prepakuju) ili da se plati na licu mesta. Pre dve godine smo morali da se "oslobodimo" lopte kada smo leteli sa Ibice, a nije bilo sanse nigde drugo da je uguramo, sem u kesu, pa su nam to racunali kao rucni prtljag! I to detetu uzese; plac, kuknjava, ali- ne. Kategoricno nisu hteli da nas puste u avion, dok ne ostavismo odbojkasku na aerodromu!

carevi, uzmes detetu loptu, bas bih voleo da vidim tu ljudinu  klanj::

ja doduse nosim samo taj rucni koji kaze 55*40*20 no kako prvi put idem low-cost ne znam sta me ceka pa moram da spremim sve po propisima da me ne smaraju kad stignem na aerodrom...

da li je neko od vas nekad morao da plati dodatno zbog, recimo, 2 ili 3 cm vecih dimenzija kofera? da li je ovaj kalup bas koliko propisi kazu ili ima lufta nekoliko cm? postoje koferi koji za nekoliko cm prelaze wizz-ove dimenzije

Nema lufta koliko ja znam. Retko proveravaju dimenzije, ja sam leteo sa njima 5-6 puta za poslednjih par meseci i samo jednom su merili težinu, mislim u Ajndhovenu.

Dal je u toku neka promocija na wizzairu ?  Kad odaberem datum koji me zanima prikaze mi cenu koja je dosta niza od one koja je prvobitno prikazana,

Npr let za london 07. 07. 2013 je 5270, ali kad ga odaberem za kupovinu daje cenu 4390

Da li je Wizz pravilo obicno da...

kad je popust za clanove Wizz exc. kluba 20%  ....onda sledeceg dana bude isti popust 20% za sve ostale na

svim destinacijama gde Wizz leti!

Dobro dosli Altinjani.....

na pravom ste mestu. Ovde su mnogi znali i pre Varadija da ce njegov avion da vozi Bg-Pariz....

Procesljajte forum, naci cete svasta korisno...

Hvala,forum je odlican zaista msve pohvale,mi cemo se truditi da prenesemo nase savete,i pustolovine sa nasih putovanja. clap.gif' alt=':clap:'> pijjj

Pozdav svim putnicima :)

prvi put sa rezervisao let Wizz Aira, i pored svih upozorenja o low cost kompanijama. Pre neki dan sam dobio obavestenje da mi je let pomeren za sat vremena. Vec sam detaljno isplanirao ostale vidove prevoza od aerodroma i ovo kasnjenje bi me kostalo nesto malo novca i, najvaznije, prisustvovanja jednom fenomenalnom koncertu. Pored opcije da prihvatim novo vreme leta dobio sam i opciju da odbijem i u kontaktu sa nepostojecom korisnickom podrskom u Srbiji odaberem neku drugu opciju. Malo sam pretrazivao net i nasao odredjeni deo engleske verzije uslova letenja sa Wizzom i tamo pishe da mogu da biram ili da mi pomere let za neki drugi dan (ili do drugog najblizeg aerodroma) ili refundacija. Skroz su me oraspolozili i bio sam spreman da zovem medjunarodnu korisnicku podrsku u Velikoj Britaniji. Medjutim, onda sam nasao srpsku verziju gore pomenutog dokumenta i tamo naletim na deo da, iako su oni zeznuli vreme leta, ja treba da platim poprilicnu svotu novca da promenim let. Prema ovom, ispada da ja za njihovu gresku moram da placam isto koliko i za moju, sto je zaista neprihvatljivo.

Da li ste vi imali slicna iskustva i kako uopste ovakve probleme treba resavati? Bio bih zahvalan na bilo kakvom savetu pre nego sto uplatim Skype kredit i upustim se u verovatno neprijatno iskustvo sa agentom korisnicke podrske.

Pozdrav Colonia_boy-u.

Vidi, pošto je u pitanju pomeranje leta koji su oni inicirali, ti nemaš nikakve dodatne troškove u vezi sa tim letom. Ono što si pročitao tiče se promene leta koji TI iniciraš.

A na kakva upozorenja o low cost kompanijama misliš? Ako misliš na članke po lokalnim medijima koji su najčešće naručeni da blate ove kompanije, onda si pogrešan materijal za pripremu izabrao.

Postoje teme ovde na forumu, posebno u sekciji Jeftini letovi, pa se informiši malo više.

Nista ne placas ako je let pomeren na njihovu inicijativu. Mozes da dobijes povracaj novca koji ti prebace na wizz account ili da odaberes pomeranje leta ili alternativni let.

Edit: ups, elefteros ti vec rekao....

Hvala vam puno na odgovorima. Sad josh samo da pomerim godisnji odmor za koji dan pa cu kontaktirati Wizz.

Btw, procitao sam na neko drugom avio sajtu da se greske ovog tipa mogu ispraviti i na salteru na aerodromu Nikola Tesla. Da li je to tacno ili je bolje pozvati medjunarodnu korisnicku podrsku?

thanx

Imam jedno pitanje i hitno mi treba odgovor. Rezervisala sam povratnu kartu za london preko wizz-a, chekirala se, istampala i sada me zanima kako da na aerodromu pokazem da imam povratnu kartu? Treba mi neki dokument a ne znam kako to da odradim sada.. ako me razumete?

pa pokazes im to sto si odstampala, i odstampas rezervaciju, fakturu, sta god imas gde se vidi da si kupila  povratnu kartu i za koji datum.