Jump to content

Featured Replies

@NatashaNS

Uspela sam da se cekiram. Okrenula sam rodjaku u Holandiji i ona se cekirala, ne znam kako, ali uspela je iz prve (sutradan doduse). Ja sam posle samo usla u rezervacije i isprintala karte. Znaci bezobrazluk da ne moze biti veci. Sve nesto mislim da namerno prave gluposti da bi ti okrenuo ona preskupi broj. A kad su me izbacili posle 5 min doslo mi je da razbijem telefon  :bang:

I meni ima samo jedna strana. Mislim da sam i ja negde procitala da je od nedavno tako.

Ne razumem cemu tolika panika, moguce je da je sajt imao nekih tehnickih problema u trenutku kad si probala da se cekiras. Uz malo strpljenja, da si pokusala za dan-dva, obzirom da si imala vremena, verovatno bi i sama uspela da odradis sve.

Najvaznije je da je problem resen.

Da da, sada je samo jedna stranica. Tako je bilo kad sam putovala u septembru.

Nisam siguran u koju temu ovo treba da ide, nadam se da nije problem ovde :)

wizz: BG-Charleroi, dolazak u 15:50

ryan: Charleroi-Sevilla polazak u 16:55

ma li smisla da kupujem ili nema sanse da stignem na drugi let?  :?

To je jedina koliko toliko prihvaljiva kombinacija koju sam nasao...

Dragance, problem je u tome sto su uzasno bezobrazni. Ja iz Srbije nisam mogla da se cekiram, a rodjaka iz Holandije je mogla. To i nije toliki problem koliko su me iznervirali sa ovim telefonom. Naplacuju 60din minut da bi me drzali 5 min na cekanju i na kraju izbacili  :?

zna li neko šta da radim sa ovim wizz pacijentima,exkluziv mi ističe 20 jan ,jasno odbijem njihovu ponudu za produzenje ali pri rezervisanju oni uračunavaju i novo članstvo (19,99e) pisao sam žalbu ali sumnjam da iko odgovori

Da li je neko plaćao kartu Maestro karticom i kakva su iskustva i procedura? Vidim da je fee manji (660 din), ja imam Intezinu Maestro (dinarski tekući račun) a cena je u dinarima (let iz Beograda) pa rekoh da platim njom. Do sada sam plaćala Intezinom Internet Vizom i nije bilo problema. Hvala

Pitanje je bilo kakva je procedura, a ne koliko sta kosta, slazem se da je najbolje wizz karticom da se plati, ali Floria pita dal je bilo nekoh problema i kakva je procedura a odgovor je da je procedura za sve kartice ista i da nema problema a za nadoknadu ona i sama zna posto je naglasila da je manja i iznosi 660 din, moj savet joj je da plati wizz karticom i da si ti pedjalon u tome majstor

Nisam primetio na njihovom sajtu pa 'ajd da pitam ovde a moram shto pre da pokupim informacije jer mi sad druguarica javila da joj rezervishem let. :D Valjda se cena nece promeniti do ponedeljka...

Anyways, nikad nisam leteo Wizz-om. Pa da proverim da li imaju mozda osim naknade za transakciju ( ono Visa 880din ) josh neku taksu koja se ne vidi transparenttno. Tipa onoga shto ima Ryan 6e po osobi po letu...

E da i josh jedno pitanje. S obzirom da je cena u dinarima na wizzovom sajtu a da ja imamm devizni rachun i Visa karticu u Intesi, shta je najpametnije ada mi ne uzmu kontu na konverzijama? Chini mi se da je najbolje da cenu prerachunam u evre po njihvom kupovnom kursu, kupim evre u menjachnici i tako uplatim. Vrv bi radili duplu konverziju ako bih uplatio dinare na rachun...

mislim da ti je najbolje da odaberes sredstvo placanje evre , i njih i uplatis na racun, svakako zbog konverazije jer ti je devizni racun kao i kartica koja je vezana za njega. nemas nikakvih vise naknada sem tih 880 din po osobi i letu, znaci nije samo 880 nego 1760 za povratnu kartu po osobi. ali, pripazi oko restrikcija za prtljag, jer ako predjes limitiranu velicinu prtljaga onda moras naknadno da placas, i za veliki kabinski prtljag a ako prelazi i te dimenzije i 10 kg onda moras da platis cekirani prtljag koji ide u trup aviona

Hvala @milanvuk i @pedjalon. Koliko sam shvatila tu Wizz karticu ovde ima samo Pedjalon, pa transakcije idu preko njega, ako on zeli, naravno. Je l'?

Hvala na savetima, al' onaj njihov kurs je retardiran. Manje evra mi ispada kada prtvorim ove dinare po nizem kursu Bance Intese u evre, nego kad izaberem nachhin placanja u evrima. I to za 3 i kusur evra.  :x

Tkd izgleda da je ipak bolje placati u dinarima...

P.S. Hejt na wizz, Ryan FTW!!!  :)

Novajlija sam,i izvinjavam se ako postavim glupo pitanje...Imam dve karte za 25. januar za Memingen ali bih volela da promenim datum nedelju dana kasnije zbog problema na poslu. Da li uopšte postoji neka mogućnost za tako nešto i da li može bar neko drugi da putuje?

Mozes da promenis datum ili imena putnika na kartama...Ali, to ce te kostati vise nego dve nove karte. ;)

http://wizzair.com/sr-Cyrl-CS/useful_information/service_fees

Nadji ove takse koje se ticu tvog pitanja, sve lepo pise.

"Накнада за промену лета

путем сајта wizzair.com По лету, по путнику 3300 RSD

Накнада за промену лета

путем позивног центра По лету, по путнику 4950 RSD

...

...

Накнада за промену имена

путем сајта wizzair.com По лету, по путнику 4950 RSD

Накнада за промену имена

путем позивног центра По лету, по путнику 6600 RSD"

Videh i ja, ta sitna promena putem sajta za nas dvoje 6600, karte plaćene 10 000. Uf, razmisliću. Hvala  :)