Jump to content

Featured Replies

Juce sam rezervisala i uplatila preko banke kartu za 23. januar za Stockholm, jos uvek mi nije stigla potvrda rezervacije a u banci su rekli da je uplata prosla, nego nije to problem vec cekiranje, izabrala sam cekiranje preko interneta i sada ne znam kad da se cekiram, do leta ima jos 14 dana. Da to uradim kad dobijem potvrdu ili sada? Help!

ne znam kako mislis da se cekiras ako ti nije stigla potvrda da je placeno? nema nikakve zurbe,cekiranje online je moguce do 3 sata pred let

ne znam kako mislis da se cekiras ako ti nije stigla potvrda da je placeno? nema nikakve zurbe,cekiranje online je moguce do 3 sata pred let

Pa prvi put iskreno rezervisem preko interneta i letim uopste pa zato pitam, hvala! Je l' uobicajeno da se ceka na potvrdu rezervacije par dana? I znaci kad se cekiram, to sto dobijem na mail odstampam i to je karta ustvari? :o

Da vas pitam, kad se cekiram i dobijem na mail to sto treba da odstampam, u koliko primeraka treba da odstampam, u pitanju je povratni let, povratak posle 4 dana?? Takodje, platila sam bankovnom doznakom, znam da treba sacekati par dana ali sam ipak malo uspanicena, upatila sam utorak... I poslednje, treba li platiti neke dodatne takse na aerodromu ili sam vec sve platila kad sam placala i kartu? Molim vas da mi odgovorite na sva pitanja, prvi put mi je, ne bih da nesto krene po zlu, jako mi je bitan let! Hvala unapred :party:

a nemam ni stampac, mogu li iskopirati taj mail na fles i odneti u fotokopirnicu da to odrade?

Sto si platila, to ti je. Nema vise...osim ako ne preteras sa prtljagom i krsis propise, spremi jos 40-50 evra. ;D

Naravno da mozes odstampati u kopirnici.

To za bankovnu doznaku...ne znam. :)

Sto si platila, to ti je. Nema vise...osim ako ne preteras sa prtljagom i krsis propise, spremi jos 40-50 evra. ;D

Naravno da mozes odstampati u kopirnici.

To za bankovnu doznaku...ne znam. :)

Ok ali mozes li mi reci u koliko se primeraka stampa karta? Povratan let je u pitanju :?

Stampas jedan primerak, jednu stranu , moras da se cekiras za oba leta

Pa da, to znam da treba da se cekiram i za povratak, i zato sam mislila da treba u dva primerka, jedan kad idem, jedan kad se vracam... Valjda :D hvala

Визер је данас увео накнаду за резервацију  за кориснике картица Визер Мађарска и Визар Румунија. Од сада корисници ове картице плаћају накндау 7 евра по лету и резервацији.

Визер је такође најавио да ће увести ову накнаду за кориснике картице Визер Пољска од 23 јануара.

Уколико има још неко ко жели купите карте без накнаде, пожурите. Могу Вам помоћи при куповини још само до наведеног датума, јер је после тога готово.

Више информација на [email protected]

Поздрав

Zashto mi wizzair trazi podatke o vizi a u pitanju je let za nemacku? o.O

Ne moze da se ostavi prazno. Ja napisao sengen.  ;D

Визер је данас увео накнаду за резервацију  за кориснике картица Визер Мађарска и Визар Румунија. Од сада корисници ове картице плаћају накндау 7 евра по лету и резервацији.

Визер је такође најавио да ће увести ову накнаду за кориснике картице Визер Пољска од 23 јануара.

E, dugo su i trajali sa tim :maddd: Provalili su da ih je Pedjalon ojadio svojom Wizz Hungary, pa brze-bolje uveli naknadu  ;D

Sad je bez naknade uz Wizz account i neki online voucher. Sta je sad to :?

Pozovem ovaj call centar 0900 220 227 sa mobilnog i pise da je nevazeci. Isto tako i za onaj 0900 010 011, znate li mozda neki broj na koji mogu da ih dobijem jer zovem sa mobilnog pa je mozda to problem... Fiksni mi nije u funkciji trenutno a jos uvek mi nisu potvrdili rezervaciju od pre tri dana :(

Udji na My bookings na Wizzovom sajtu, unesi prezime i conformation number i videces status kupovine, da li je jos uvek on hold ili je completed.

I bez panike, nekad im treba cela nedelja, bice to ok...

Smiri se, treba im vremena za to. I nema potrebe da ih zoves i bacas pare, sticice ti potvrda.

Prvi put mi je a jako mi je vazno pa zato nisam opustena, hvala u svakom slucaju :)

Udji na My bookings na Wizzovom sajtu, unesi prezime i conformation number i videces status kupovine, da li je jos uvek on hold ili je completed.

I bez panike, nekad im treba cela nedelja, bice to ok...

Radim to svakih tri minuta  ;D

A kada je pravo vreme za kupovinu karata? Po vasem iskustvu naravno. Prosle godine sam dobro prosao sa kartama za Malme koje sam kupio jedno 4 meseca ranije.

Sada bih da idem u Valensiju iz Temisvara ali mi odgovara najvise neka sredina februara.

Kada bih danas kupio karte za 3 odrasla i 1 dete sa wizz VIP accountom to bi me izaslo 300eur.

Kako je njima ista cena za dete i odraslog ispada da bi povratna bila 75eur.

Cini li vam se da je ovo dobra cena ili da moze da bude bolja ako budem cekao i do kada?

Pravo vreme za kupovinu karata je onda kad su najjeftinije :)

Tesko je jako precizirati kad je to tacno u svakom pojedinacnom slucaju i za svaku kompaniju. Onog trenutka kad vidis cenu koja ti je dovoljno jeftina i prihvatljiva, odmah je kupujes, to je neko pravilo. U tvom slucaju, rekao bih da je sad neko optimalno vreme za kupovinu, obzirom da ti je planirani datum leta relativno blizu i tesko je da mozes ocekivati neko veliko pojeftinjenje. I cena mi se cini kao korektna. Ako si spreman na neke egzibicije sa lowcostom i presedanja, teoretski, moguce je mozda naci i nesto povoljnije. Ali, pitanje je da li bi se svo to cimanje isplatilo, obzirom da i dete putuje sa vama.

Meni se cini da bi trebalo da kupis ove karte, eventualno, da mozda pricekas jos koji dan, na svoju odgovornost i da se nadas da ce mozda pasti cena. Ali, imaj u vidu da moze i da poskupi. A ako si vec i dosad pratio cene karata za te datume i sad su na nekom minimumu, kupuj odmah.

Pa da...Tako se i meni cini..Nece to sigurno biti bitno jeftinije ali moze da bude bitno skuplje budem li se dugo neckao...U svakom slucaju resicu to do sredine sledece nedelje jer sve jedno do tada moram da cekam potvrdu ostalih putnika...

Pogledaj cene za tu destinaciju za npr mesec dana pre i mesec dana posle planiranog puta.

Ako su najjeftinije karte za datume pre tvog puta sacekaj jos malo.

Ako su najjeftinije karte posle tvog datuma kupuj sad.