Jump to content

Featured Replies

Zna karta i da pojeftini par nedelja/dana pred polazak, a opet, zna i dosta da poskupi, tako da se nikad ne zna. Ali verujem da su veće šanse da poskupi, tako da, kad vidiš da je najniža od dosadašnjih i tebi prihvatljiva, kupuj.

Inače, evo ponoviću, može i mali kofer kao MALI ručni prtljag na Wizz-u (ako je malo viši zbog točkića, nije problem), a ne samo ranac, kako oni kažu.

A vidim da Ryanair i dalje ima samo one velike kalupe, što je kul, mada nisu ni ovi mali na Wizz-u baš toliko mali.

Nego, meni više leti sa Ircima nego Mađarima (a i muka mi je one rozo-ljubičaste kombinacije, ružna je), radije bih njima pare davala ako već moram da biram, pa bi bilo divno kad bi uveli letove do Bg-a, pogotovo na relaciji Holandija-Bg. Mada, meni je ovoga puta na oba leta do i od Eindhoven-a bio srpski pilot i osoblje aviona, što me je prijatno iznenadilo. :)

A i Ryanair ima dosta prihvatljivije cene sve do par dana pred let. Bar je tako bilo pre nekoliko meseci kad sam proveravala njihove letove.

Ubih se tražeći koliki je beše minimum za uplatu na Wizz account, pa ako ima neka dobra duša...  ;D

Kada se kupe karte na Wizzairu, da li se moze u poslednjem trenutku promeniti ime putnika? Recimo, drugarica me ispali pa da uleti neka druga umesto nje?

Može bilo kad do 3 sata pre polaska:

б) Промена имена путника

Име путника се може променити преко позивног центра најкасније 3 сата пре заказаног времена поласка. Мораћете да платите накнаду за промену имена . Накнада за промену имена се наплаћује по промењеном имену, по сегменту.

После чекирања путем интернета, још увек је могуће променити резервацију (осим промене лета и промене имена) или купити додатне услуге. Имајте на уму да у случају додавања WIZZ Xpress, WIZZ XXLong или WIZZ Reserved Seat на резервацију, морате:

-поново да одштампате свој купон за улазак у авион

или

-да се пријавите на шалтер за чекирање на аеродрому како бисте добили налепницу која потврђује те промене и која се лепи на постојећи купон за улазак у авион.

Визер је данас увео накнаду за резервацију  за кориснике картица Визер Мађарска и Визар Румунија. Од сада корисници ове картице плаћају накндау 7 евра по лету и резервацији.

Визер је такође најавио да ће увести ову накнаду за кориснике картице Визер Пољска од 23 јануара.

E, dugo su i trajali sa tim :maddd: Provalili su da ih je Pedjalon ojadio svojom Wizz Hungary, pa brze-bolje uveli naknadu  ;D

aaa lose vesti!  nema vise karata za 0.99 EUR :cryy:

Dobro je pa sam iskoristio cari mocnog pedjalon-a na vreme i sinoc dosao iz rima za 1 EUR.  :)

Jel ta promena imena skupa?

Da. 3300din po letu, po coveku. Znaci, ako je u pitanju povratna karta za drugaricu, 6600din te dodje promena.

Bolje joj kupi novu kartu, verovatno ce te izaci jeftinije. :D

stigla su mi dva ista mejla o potvrdi rezervacije, jedan kad je potvrdjena, drugi kad sam se cekirao, sad to sto mi je stiglo posle cekiranja, to se stampa? I kako da se cekiram i iz drugog pravca?  :o

i posto je povratan let, da li stampam karte na posebna dva papira?

Treba da imaš jednu stranu na kojoj piše ime i prezime, kad je let, odakle-dokle, imaš neke njihove tekstiće o izmeni politike prtljaga, i jedan bar kod. To se štampa, ta jedna strana. A za povratni let ti treba drugi papir.

A čekiranje iz drugog pravca zavisi od toga kada se vraćaš. Ranije je bilo da možeš da se čekiraš do nedelju dana pred put, ali mislim da su ljudi spomenuli ovde da sad može 2 nedelje pre. Ako se vraćaš u naredne 2 nedelje, trebalo bi da imaš tamo opciju da se čekiraš i za nazad, mislim da ne mora da se čeka da prvo otputuješ, pa onda čekiranje za povratak, ali to neka neko potvrdi ovde ako je tačno.

cekirala sam ja par puta pre nego sto sam i otputovala jer mi je boravak bio kraci od sedam dana. to nije problem, jednostavno odes na online cekiranje i videces da su obe opcije otvorene ukoliko putujes i vracas se u okviru tih 14 dana

E lepo sam se ja informisala o svemu u vezi wizz-a,stvarno se nadju korisne informacije

ovde!

Imam jedan problem koji sam probala resiti preko call centra ali se niko ne javlja,samo

debelo naplacuju pa ako neko,slucajno,zna odgovor jer bi da rezervisem kartu ali se bojim da

ne bude nekih problema.

Ja sam madjarski (i srpski) drzavljanin gde i zivim ali trenutno se nalazim u srbiji i prilikom prelaska granice u Srbiju sam koristila madjarsku licnu kartu.Sada bih htela da otputujem u

Nemacku za koju mi je takodje dovoljna samo licna karta.Kartu bih rezervisala preko neta ali sam citala da prilikom cekiranja treba da se upise broj pasosa,i tu nastaje pitanje jel to izvodljivo da se tu upise broj licne karte kao vazece putne isprave?Nadam se da neko moze da pomogne a do tad cu jos par puta probati da telefoniram(bacam pare)!

Ne treba da bacaš pare. Ti si državljanin zemlje članice EU i upišeš broj validnog dokumenta :lične karte. Kod "prelaska" granice, graničnoj policiji policiji pokažeš ličnu kartu isto kao kad prelaziš granicu kopnom.

Do sad mi otislo jedno 300-400 din. i to za dzabe,al vise nece. Hvala puno na odgovoru!

Da li wizz karte mogu da se placaju intesa maestro karticom?Vidim da na sajtu ima ta opcija placanja maestrom za 660 din ali me zanima da li je neko imao iskustva sa tim?

Koja je bila najniza cena Wizz Temisvar-Madrid koju ste platili u poslednjih godinu dana?

nemam stampac kuci a kad prekopiram na usb ovo sto treba da se istampa, nema nijednog bar koda  :o da li su bar kodovi ipak tu iako se ne vide, mislim tu su kad se odstampa?

Prelistah skoro celih 160str. Neke stvari mi i dalje nisu jasne.

Kupih kartu za Memmingen gde putujem 25.01. Od prtljaga nosim jednu torbu koja ide na cekiranje i planiram da ponesem  mali ruksak sa sobom kao rucni, besplatni prtljag. To mi je sve jasno. Medjutim, ne razumem kakav je to veliki kabinski prtljag i da li je on besplatan? Znam kolike su mu dimenzije i sve ali mi nije jasno da li mogu njega da ponesem sa sobom u avion umesto tog ranca ili se on dodatno placa? I dali i taj ranac ima dozvoljenu kilazu jer na sajtu nisam nista o tome nasla?

Ovo mi je prvi let, sama letim i jedva cekam da vam prnesem utiske kad sletim...ako  :happyyy:

Postoje dve vrste kabinskog prtljaga.

mali 42x32x25cm koji je besplatan i

veliki 56x45x25cm koji se plaća 10€ po letu

Kilaža nije ograničena ni za jedan, pa biraj šta ti odgovara.  ;)