Jump to content

Featured Replies

evo konacno mi je uspelo  ::arabia:

naravno, razliciti sluzbenici iz njihovog korisnickog servisa vam daju razlicite informacije. prvo su mi rekli da pod brojem vize ukucavam te x-eve, a drugi put mi je neka devojka rekla da tu ide broj pasosa, a kao zemlja izdavanja srbija. eto, nadam se da ce nekom ovo biti od koristi  ;)

pa stavi je obrnuto u kalup. butno je da uspes da je uguras u kalup odgovarajucih dimenzija. i s obzirom da je kao ranac, da se sabiti, samo je nemoj prepuniti

E hvala, to sam i ja mislila:-) nadam se da ce stati!

da li mislite da ce biti dovoljno ako u briselu damo samo adresu osobe kod koje bismo prespavali te jedne noci, ili mogu da prave problem? iako, naravno, imamo karte za let koji je 20ak sati kasnije.

zalutala, rezervisi hotel na booking.com, pa otkazi, odstampaj rezervaciju, ja sam tako uradio za svaki slucaj...

P.S. odgovorio sam ti na poruku :)

Imam jos jedno pitanje, izvinite ako davim  :-\ odstampala sam samo boarding pass, i to je to nista vise ne treba odstampati?

Imam jos jedno pitanje, izvinite ako davim   :-\ odstampala sam samo boarding pass, i to je to nista vise ne treba odstampati?

yes.gif

Pozdrav svima,

Imam jedan problem, odnosno, više nedoumicu: izabrao sam let i plaćanje bankovnom doznakom prošle srede, ali zbog nekih problema koji su mi iskrsli nisam mogao da odem do banke da uplatim. U profilu mi stoji da se još čeka na uplatu. Moje pitanje je da li mogu bez brige sada da uplatim iako je prošlo toliko vremena, ili da pravim novu rezervaciju, mada su cene značajno veće sada? Hvala unapred svima.  :)

Da vas pitam, opet ja  ;D cekirala sam prtljag uredno online i sad samo treba da odem na pasosku kontrolu sa boarding pass-om, i onda dalje na gejt? Ne treba da radim nesto pre toga? U pitanju je mala kabinska, vec sam pisala o tome:-) hvala

cekirala sam prtljag uredno online i sad samo treba da odem na pasosku kontrolu sa boarding pass-om, i onda dalje na gejt? Ne treba da radim nesto pre toga? U pitanju je mala kabinska, vec sam pisala o tome:-) hvala

Ne moze prtljag "online da se cekira" ;D

U svakom slucaju, sa odstampanom kartom ides na pasosku kontrolu, sto je ujedno (najcesce) i salter za check-in na aerodromu, pa odatle produzis do gejta, skener, ostala cuda i to, pa dalje do aviona.

Ne moze prtljag "online da se cekira" ;D

U svakom slucaju, sa odstampanom kartom ides na pasosku kontrolu, sto je ujedno (najcesce) i salter za check-in na aerodromu, pa odatle produzis do gejta, skener, ostala cuda i to, pa dalje do aviona.

koliko u praksi minimalno dana mogu da obavim rezervaciju ako placam banokvnom doznakom

znam samo da su delili te vaucere na njihovoj fejsbuk stranici, kao sto sam napisao na nekoj od prethodnih stranica

Cao svima,putujem za Basel 12. februara,kartu sam kupila online i odabrala malu kabinsku torbu. Sada me interesuje da li uz nju mogu poneti svoju licnu tasnu ili ce se i ona tretirati kao +1? Hvala  klanj::  ;D

Ne moze. Odnosno moze ako tasna pre kontrole stane u torbu. Na nekim aerodromima ne daju cak ni one foebice novcanike oko vrata, ako se vide. Ali vecina ih stavi ispod odece:-)