Jump to content

Featured Replies

Mozda je najbolje da sacekas da pozovu oni tebe.

Ako nekog kontaktiraju, neka napise kako su resili celu stvar.

Mozda je najbolje da sacekas da pozovu oni tebe.

Ako nekog kontaktiraju, neka napise kako su resili celu stvar.

sacekala bih ja, ali ne znam do kada..

moram da se reorganizujem hitno...

Evo ja sam pronašao alternativnu soluciju preko Alitalije.

Nadam se da wizz neće nešto odugovlačiti sa vraćanjem novaca, nadam se da im neće trebati duže od cca 3 nedjelje?

Ako me nazovu, javljam odmah.

alternativa za 100eur preko alitalie?

meni je 3 nedelje prevelik rizik.. trebalo bi da sam u Rimu 9. apirla!

trenutno mrzim wizz air!  :party:

trenutno mrzim wizz air!   :party:

Da, u nekim terminima imaju povratnu za 100 EUR.

To, ili da sacekas da ti se jave i ponude ti u istom terminu let iz Temisvara. Ako si iz BG kombi (Gea) ti je 20eur po pravcu.

Dakle i za povratak jos 20. Sve u svemu ako si se nadala da ces jeftino do Rima sa Wizzom, neces...Takvi su oni...Svako malo...

Nas je 5 trebalo da idemo pa bi novoj racunici i Gea-i trebali da platimo 200eur...

Ali nema Wizz problem sa tim da te ispali bar za svaki 3-4 let koji povoljno kupis. Zato nikad ne bukiraj smestaj koji nema free cancelation ako ides sa Wizzom jer uopste nije izvesno da ces otici onog dana kad si planirala. A vidimo da moze da se desi da ne odes ni istog meseca, godisnjeg doba...

To, ili da sacekas da ti se jave i ponude ti u istom terminu let iz Temisvara. Ako si iz BG kombi (Gea) ti je 20eur po pravcu.

Dakle i za povratak jos 20. Sve u svemu ako si se nadala da ces jeftino do Rima sa Wizzom, neces...Takvi su oni...Svako malo...

Nas je 5 trebalo da idemo pa bi novoj racunici i Gea-i trebali da platimo 200eur...

Ali nema Wizz problem sa tim da te ispali bar za svaki 3-4 let koji povoljno kupis. Zato nikad ne bukiraj smestaj koji nema free cancelation ako ides sa Wizzom jer uopste nije izvesno da ces otici onog dana kad si planirala. A vidimo da moze da se desi da ne odes ni istog meseca, godisnjeg doba...

a ja sam i Geu zvala da vidim da li za nas 6 mozemo da dobijemo popust! i ne daju!  :blob:

Realno, potrpacemo se u kola i otici do Temisvara, parkirati na aerodrumu (15eur 7 dana) i minimizirati troskove!

samo da wizz zovne..  curi mi vreme :)

Nema potrebe da quote-ujete poslednji post kad odgovarate na njega.

Totalno je nepregledno kad se cita preko mobilnog.

Hvala

Pazi se oko cene parkinga na Timisoari airport... http://www.aerotim.ro/index.php?pg=parcare〈=en

Ja sam sracunao da ako pristanem da letim iz Temisvara da ce da me dodje to dodatnih najmanje 45eur...

Isto bi se vratili 7 dana kasnije. Posto bi na parkingu trebao da budem oko 11 i da ga napustim oko 20h to mu dodje 177sati. Na ovom jeftinijem P2 parkingu racunica sa sedmodnevnom pretplatom+dodatnih 9 sati ispladne 176lei. S obzirom na kursne razlike kakve se primenjuju u istocnom bloku to ce doci najmanje 45eur a verovatno i nesto preko 50...

Predlazem ti da im posaljes mail (Timisoara Airport-u) da proveris cenu i dostupnost parking mesta na P2 kako bi bila sigurna...

Evo, mene su upravo pozvali iz Wizz-a.

Ponudili su mi tri pomenute opcije:

1) vraćanje punog iznosa u roku od 7 dana najkasnije

2) depozit od 120% plaćenog iznosa na Wizz account

3) let za Rim u tom terminu sa nekog aerodroma u okruženju (Temišvar, Sofija, Skopje ...)

Ja sam, naravno, izabrao prvu.

super!

a kad si kupio kartu?

kada je trebalo da letis?

pokusavam da utvrdim da li pozivaju po nekom vremenskom redosledu...

ja 9. februara za 9. april...

i jos uvek niko ne zove a ja ne mogu da ih dobijem...

smor  clap

Ne vjerujem da ima neko pravilo. Ja sam kupio u januaru za 20. april pa me ipak još nisu zvali.

Čudno mi je malo to da zovu, zašto ne pošalju mail?

Ne vjerujem da ima neko pravilo. Ja sam kupio u januaru za 20. april pa me ipak još nisu zvali.

Čudno mi je malo to da zovu, zašto ne pošalju mail?

Taj mejl može da se ne pročita nikad, da završi u junk folderu i ko zna šta još. Tek onda bi pukla bruka.

Da li mislite da je dovoljno 40min za transfer na Bergamu? Konkretno, po redu letenja stižem iz Temišvara u 7:15 a let je u 8:35. Budući da se visa check odnosno baggage drop zatvara 40 min pred let, znači od trenutka kada sletim(7:15) do 7:55 imam 40min lufta da prođem kontrolu i stignem na šalter pre nego što se zatvori.

Trebalo bi da bude ok. Mali rizik je ukoliko let bude kasnio, ali i to su minimalne šanse obzirom da je to prvi let toga dana i da nema baš puno prilike za kašnjenje.  :mah:

Pazi se oko cene parkinga na Timisoari airport... http://www.aerotim.ro/index.php?pg=parcare〈=en

Ja sam sracunao da ako pristanem da letim iz Temisvara da ce da me dodje to dodatnih najmanje 45eur...

Isto bi se vratili 7 dana kasnije. Posto bi na parkingu trebao da budem oko 11 i da ga napustim oko 20h to mu dodje 177sati. Na ovom jeftinijem P2 parkingu racunica sa sedmodnevnom pretplatom+dodatnih 9 sati ispladne 176lei. S obzirom na kursne razlike kakve se primenjuju u istocnom bloku to ce doci najmanje 45eur a verovatno i nesto preko 50...

Predlazem ti da im posaljes mail (Timisoara Airport-u) da proveris cenu i dostupnost parking mesta na P2 kako bi bila sigurna...

Ja sam jesenas koristio parking na temišvarskom aerodromu i svakome kome odgovara mogu preporučiti jer:

-aerodrom je jako mali pa je P1 na 10m od aerodromske zgrade, a P2 "čitavih 50-ak"

-ni ja niti moji drugovi nikada nismo imali nikakvu zamerku kada je bezbednost u pitanju

-u zgradi aerodroma je menjačnica pa se euri lako mogu promeniti u leje po najnormalnijem kursu (to je sada EU- ne zaboravi). Super je i to što primaju i kovanice evra, tako da možeš razmeniti tačno koliko ti treba

-troškovi se mogu podeliti ukoliko se uzme mesečna ili višemesečna pretplana karta i podele troškovi sa drugim forumašima (možeš pročitati moja iskustava na nekoj od tema za putovanje u Temišvar)

samo da javim da sam stupila u kontakt  sa wizzom

i meni su, kao i svima, ponudjene tri opcije (refundacija 100%, refundacija 120% na wizzov racun, poletanje sa nekog od aerodruma iz okruzenja)

konacno se sve slozilo...  clap.gif' alt=':clap:'>

ostaje jos da se snadjemo za prevoz do i iz temisvara kako ne bi platili gei 240eur!

Upravo su i mene zvali iz Wizza i odlučio sam se naravno za puni povrat novca. Novac će biti refundiran u Eurima, što je odlično, jer tako izbjegavam mogućnost bilo kakvih kursnih razlika (EUR/BAM kurs je fiksiran)  :)

Kažu da će biti za 7 dana, vidjećemo.

Pa imate mnogo taksista koji se bave transferima. Mi iz Novog Sada redovno idemo do Surčina s jednim, za 30€ po vožnji u jednom pravcu. Malo pogledajte oglase i zovite, za vas četvoro će se isplatiti. Ne znam cene, ali Beograd-Temišvar je oko 160 km, neka vam uzme i 70-80€ po pravcu (ajde, ipak je inostranstvo) isplati vam se više nego Geom.

Ne znam cene, ali Beograd-Temišvar je oko 160 km, neka vam uzme i 70-80€ po pravcu (ajde, ipak je inostranstvo) isplati vam se više nego Geom.

Sa Geom izadje 20x3=60eur po pravcu

Pozdrav drugari :) naleteh na ovu temu danas posto sam prvi put rezervisala let preko Wizzair-a, pa htedoh da vam postavim neka pitanja ako nije problem jer vidim da imate iskustva :)

Bukirala sam let iz Beograda do Malmea ukljucujuci prevoz od Malmea do Kopenhagena njihovim transfer busom. Zanima me da li je neko putovao ovim busovima i kako to funkcionise, jel oni cekaju cim sletim ili imaju neki fiksan timetable kome ja treba da se prilagodim?

Takodje vidim neke price o otkazivanjima letova, da li je to moguce da se dogodi? :(

Unapred hvala :)