Jump to content

Featured Replies

pravila nema, ali, koliko mi iskustvo pokazuje, nesto cesto otkazuju Beograd Rim.

pa da je npr oluja ili magla svaki dan, svaki dan bi ih otkazivali, visa sila, imas oopciju da za 10e se osiguras od kasnjenja bez obzira na uzrok pa makar i svet goreo od meteora, kasnjenje u okviru sat vremena se ne racuna i otkazivanje do 2 dana unapred

pozdrav svima, elem mene zanima da li je moguce da neko ko je recimo clan wizz air, tj ima wizz air racun i club karticu ( ostvaruje popuste na karte) moze, npr da nekom drugom kupi  kartu?  ;D

Mene jos uvek nisu kontaktirali povodom otkazanog leta, a danas su ponovo poslali identican mejl kao prosle nedelje. Valjda ce se javiti uskoro.

Neka, optimisticna sam sto se ovog tice, sve konfirmacione mailove su mi poslali, cak su mi i odgovorili odmah sutradan na pitanja o transportu iako pise da je rok 30 dana :)

Zdravo svima,

Evo vec duze pratim ovaj forum, i zaista je odlican a to pre svega zahvljujuci ljudima koji ovde pisu. Sjajni ste. Naucih svasta od vas pa sam shodno naucenom malo i putovao. :)

E sad imam jedno pitanje.

Zašto na WIZZAIR-ovom sajtu ne postoje vise cene u onom delu koji se zove RED LETENJA, kao i ranije. Znam da se to dešavalo kad su uveli ovaj novi izgled  sajta, ali su brzo vratili to da imamo uvid u cene mesecima unapred.

Zašto te mogućnosti više nema? Zna li neko?

To sto nema informacija za neke letove je uobicajno za ovo doba godine. Sad kompanije zavrsavaju pripreme za letnji red letenja koji obicno pocinje zadnjeg dana marta....

Ali sta je sa ovim da ponovo nema cena na WIZZ-ovom sajtu? Od kada to traje?

Ma to znam, ja sam otisla na site aerodroma da vidim da li ima najava o polascima i odlascima Wizz letova,posto na njihovom site-u nema letova Temisvar-Forli! To sam danas videla, jer sam planirala da kupim karte ali ne znam od kada to traje. Stvarno ne znam o cemu se radi. I tacno zadnji let na Wizz site-u je krajem marta. Posle toga-nista!

Objavice ovih dana novi red letenja. Mislim da to sve kompanije rade istog dana. Kad procitas na nekom nasem poratlu ili novinama vest tipa Jat uvodi jos jedan let tokom letnje sezone za Tunis i sl... znaj da su ta pocele objave letnjeg reda letenja svih kompanija.

No, zasto jos uvek na Wizz-ovom sajtu nema cena u delu red letenja? Pa kako oni misle da ja isplaniram da putujem jeftino? :?

Koji bezobrazluk,najpre podigli cene pa onda kao fol spustili  :psuje: I sad prateći od pre par dana neke letove sa popustom su skuplji nego normalno... šta oni misle dokle sa takvim  :evil:promovisanjem

Da li je neko imao sličan problem ( ako je ovo problem)- 19.3. rezervišem karte i odaberem plaćenje bankovnom doznakom, juče izvršim uplatu u banci, iz banke mi daju potvrdu- nalog za plaćanje prema inostranstvu i kada sam isproveravala podatke sa maila (uputstva) i taj nalog iz banke, vidim greške- SWIFT BIC umesto BACXRSBG stoji BACXCSBG, a postoji i greška u broju racuna, umesto RS35170004000053444098 na nalogu je RS3517004000053444098 (fali mi jedna 0). Jedino mi je broj potvrde dobar :)

Zvala sam malopre banku, ali tamo kazu da neće biti problem i da će uplata leći. Šta vi mislite, da li je imao neko slčna iskustva? Hvala na odgovoru

Koji bezobrazluk,najpre podigli cene pa onda kao fol spustili  :psuje: I sad prateći od pre par dana neke letove sa popustom su skuplji nego normalno... šta oni misle dokle sa takvim  :evil:promovisanjem

To se zove prividno sniženje cena i po zakonu o trgovini ili zaštiti potrošača  je kažnjivo.

Mozda za proizvode koji imaju neku fixnu cenu ali cene karata se ionako menjaju na dnevnom nivou tako da ne postoji neka regularna cena.

Ovo je kod Wizza redovna praksa i ocigledno im se isplati cim je ne menjaju.