Jump to content

Featured Replies

Mozda za proizvode koji imaju neku fixnu cenu ali cene karata se ionako menjaju na dnevnom nivou tako da ne postoji neka regularna cena.

Ovo je kod Wizza redovna praksa i ocigledno im se isplati cim je ne menjaju.

Nemaju fiksnu cenu, ali su izvršili oglašavanje snizenja za konkretan datuma.

E sad kad bi  se izvršila analiza svih cena od prethodnog dana i uporedila sa cenama od danas i ako se utvrdi da je kod svih letova ili većine izvršeno povećanje cene u odnosu na prethodni dan za oko 20%, takvo oglasavanje sniženja  cena je prividno.

Pratio sam cenu za stokholm i malme iz beograda za prvomajske praznike. i cena jeste snižena. jeste i malo povećana, ali je niža nego što je bila pre dva tri dana.

Da li je neko imao sličan problem ( ako je ovo problem)- 19.3. rezervišem karte i odaberem plaćenje bankovnom doznakom, juče izvršim uplatu u banci, iz banke mi daju potvrdu- nalog za plaćanje prema inostranstvu i kada sam isproveravala podatke sa maila (uputstva) i taj nalog iz banke, vidim greške- SWIFT BIC umesto BACXRSBG stoji BACXCSBG, a postoji i greška u broju racuna, umesto RS35170004000053444098 na nalogu je RS3517004000053444098 (fali mi jedna 0). Jedino mi je broj potvrde dobar :)

Zvala sam malopre banku, ali tamo kazu da neće biti problem i da će uplata leći. Šta vi mislite, da li je imao neko slčna iskustva? Hvala na odgovoru

Nece biti problem, jer, koliko zakljucujem, svift je od HVB banke, koja pripada Unicredit grupaciji. E sad, zasto su odabrali taj svift i racun iako si im ti dala drugi, ne znam. Mislio sam da je mozda moguce da ti naplate neke dodatne takse za transfer preko banke posrednika, ali, obzirom da je uplata u dinarima, verujem da to ne bi smelo da se desi. Tako da, mislim da je sve ok. Javi nam kako je proslo na kraju.

Da li je neko imao sličan problem ( ako je ovo problem)- 19.3. rezervišem karte i odaberem plaćenje bankovnom doznakom, juče izvršim uplatu u banci, iz banke mi daju potvrdu- nalog za plaćanje prema inostranstvu i kada sam isproveravala podatke sa maila (uputstva) i taj nalog iz banke, vidim greške- SWIFT BIC umesto BACXRSBG stoji BACXCSBG, a postoji i greška u broju racuna, umesto RS35170004000053444098 na nalogu je RS3517004000053444098 (fali mi jedna 0). Jedino mi je broj potvrde dobar :)

Zvala sam malopre banku, ali tamo kazu da neće biti problem i da će uplata leći. Šta vi mislite, da li je imao neko slčna iskustva? Hvala na odgovoru

Hvala svima, sve je na kraju ispalo ok, stigao mi je mail- potvrda o rezervaciji  clap.gif' alt=':clap:'> Bilo je ipak do banke tj. obrazac koji su popunjavali je bio sa tim drugačijim oznakama, mislim na swift i broj računa, ali sve je otišlo tam gde je trebalo! Sad još da sačekam par dana za čekiranje i nadam da više problema neće biti! Hvala još jednom!

Danas 20% popusta za sve na sve letove. Hm???

Sa ovakvom cenovnom politikom i politikom obracuna cene prtljaga( sad ima i posebna cena za let duzi od 1h i 30 min, kao i za letove duze od 2h i 40 min,.....) mislim da Jat i ostale nacionalne kompanije mogu da odahnu i da recunaju na veci broj putnika.

Wizz se definitivno pogubio.

Jesu li ikome legle pare na račun, povrat od Wizzovih otkazanih letova BG-RIM?

Meni ne još, iako je prošlo onih maksimalnih 7 dana, koliko je njihov službenik rekao da će trebati.

Meni danas ističe tih 7 dana.

Ja sam i sumnjao da će biti 7 dana dovoljno, pa sam ga odmah to telefonski i pitao, a on je rekao "dosadašnja praksa govori da povrat uvijek bude izvršen u roku od 7 dana, ne brinite."

Samo da znate da se rok racuna od sutradan od kad ste dobili obavestenje o povratu novca, i mozda racunaju samo radne dane, tako da obratite paznju i na to dok cekate novac.

A mislim da ce to svima isplatiti-vratiti, suvise bi bila losa reklama to za njih i onako vec imaju previse kikseva....

sto se otkazivanja tice, o da, vrlo je moguce i relano da se desi

ali, ne vredi ti da se brines oko toga dok se ne desi :)

Imam nekih nedoumica u vezi placanja, nadam se da mi neko moze pomoci.  :)

Naime, zelim da rezervisem povratni let Budimpesta-Kijev i da ga platim bankovnom doznakom u dinarima. Bila sam u Unicredit banci, i oni su mi rekli da to moze. E sad, na sajtu Wizzaira pise sledece:

Банковни трансфери према Украјини могу се извршити само са украјиниских банковних рачуна. Код банковних трансфера са банковних рачуна који нису украјински, износ средстава се враћа на банковни рачун пошиљаоца, а резервација се не потврђује. Ако немате украјински банковни рачун, онда можете платити само картицом.

Nisam sigurna da mi je bas jasno. Ima li neko iskustva sa putovanjima u/iz Ukrajine?

Zamoli nekoga od poznanika/prijatelja da kupi karticom umjesto tebe.

ako bas nikog nema da ti pomogne, otvori racun u nekoj od banaka gde mozes dobiti internet viza karticu i to je to.

Oni koji su uspeli da stupe u kontakt sa call centrom, koji ste broj i koliko puta zvali? Ja sam dva puta zvala onaj od 36 din/min, oba puta automat kaze da sam prva na cekanju i oba puta se posle oko 5 minuta prekine veza. Mislim da moram ja da zovem njih jer oni mene ocigledno nece (proslo je 11 dana otkako su poslali mejl o otkazivanju leta), ali mi je to malo skupa zanimacija pogotovo sto nista nisam uspela da resim.

Poslala sam im i dva mejla, jedan pre tri dana i drugi danas, ali na njih i ne ocekujem odgovor.

Prodjem kontrolu skroz sa vecim prtljagom od dozvoljenog...da li onda u avionu neko gleda da li stavljam ranac gore ili ako nemam placeni veliki kabinski moram pod noge? Dakle, da li se u avionu to kontrolise?

kako bude povoljnih karata budimpesta-bari? za 13.4.ima po 9000,a tamo 20.za 18000.mislite da ce se spustit?

U avionu niko ne gleda da li je kofer placen ili je onaj manji.

U principu sve ide gore dok ima mesta

Gde uopste naplacuju taj rusni koji se placa,ukoliko ne obelezis prilikom kupovine on line?

Meni je stigla mailom još jedna wizzova storno faktura, možda to znači da će konačno vratiti pare? Provjeriću stanje sutra.

Ovaj iznos je drugačiji, nešto manji od prošlog. Zbirno čine onaj stvarni iznos koji sam potrošio.

Meni su upravo refundirali novac i skratili su me za 34,05 eur  :psuje:

Naplatili su mi 148,54 EUR, a vratili 114,49 EUR.

Napravili su takav sistem da ti naplaćuju i da se žališ. Kada bi ih pozvao telefonom da podnesem prigovor, uzeli bi mi taman toliko para koliko su me sad zeznuli.