Jump to content

Featured Replies

@Aleksa @ Milan Vuk  :tt: :tt: Love you  boys, comacu  vasjajos do 1 juna akominesto ne bude jasno  :party:

@Bokimaratonac: zaista  putujes u Ge 1.juna ?? prvi put ili vec odlazio ??  :ang:

@Aleksa @ Milan Vuk  :tt: :tt: Love you  boys, comacu   vasjajos do 1 juna akominesto ne bude jasno   :party:

@Bokimaratonac: zaista  putujes u Ge 1.juna ?? prvi put ili vec odlazio ??  :ang:

Da,  putujem sa drugarom ,karte su kupljene. Prvi put u Geteborg ali sam bio u Stokholmu prošle godine.

treba mi pomoc kako da kupim kartu za wizz air preko neta , imam visa elektron karticu postanske stedionice i token .... dali je moguce ...koliko je to komplikovano nikad nista nisam placala preko neta ili mozda bolje da kupujem upljatnicom , ako neko ima primer kako se popunjava uplatnica , moze pp

hvala unapred

Jos nema odgovora...A iskreno, ne ocekujem ni da cu ga dobiti. :death:

d.stole, ja sam malopre zvao korisnički servis i rekli su mi da je bila greška u sistemu i odmah su ispravili i produžili članstvo.

Razgovor je dosta kratko trajao, 3 ili 4 minuta, tako da i nije veliki trošak.

Inače, na žalbu koju sam prethodno uputio preko sajta, naravno, nisu odgovorili.

imam pitanje u vezi velikog kabinskog prtljaga, putujem u Svedsku na nedelju dana i do tamo ima 2h i 15 minuta leta, pa me zanima koliko kosta u tom slucaju, da li 1100 po letu ili 2200? Hvala!

Ja platio 1100 pre neki dan do Skavste. (Zar razlika nije samo u čekiranom prtljagu?)

Tako sam i mislila ali bolje da proverim jer sam do sad putovala sa malim kabinskim :)

imam pitanje u vezi velikog kabinskog prtljaga, putujem u Svedsku na nedelju dana i do tamo ima 2h i 15 minuta leta, pa me zanima koliko kosta u tom slucaju, da li 1100 po letu ili 2200? Hvala!

Razlika u ceni u zavisnosti od dužine leta se odnosi samo na čekirani prtljag. Cena za veliki kabinski prtljag se razlikuje da li je let u sezoni ili ne. Szona im je negde od 5-6. juna do 20-21. septembra, nme znam baš tačne datume i tada je cena 1650 din.

ajd mala pomoc, drugari... jel neko usao "u semu" na koliko (tj koliko cesto i kada obicno u mesecu) daju 20% popusta..propustih ovo od pre neki dan, a bas mi treba..

i jos jedno preglupo pitanje, na koje nazalost mislim da znam odgovor, al ajd.. posto vec kupih neke karte uz svoje Wizz Discount Club clanstvo, pa mi sad treba jos jedna karta za isti let, za jos jednu osobu, dal ima sanse da se kupi uz wizz clanarinu, tj. po Wizz Discount Club ceni, posto ja kao clan letim tim istim letom, il je sad proso voz.. tj. dal je neko to radio/pokusavao.. mislim, ako me razumete :D

hvala unapred..

Do sada je svake godine bio rođendanski popust oko 18-19 maja, sa izuzetkom prošle kada su rođendan "slavili" 16. maja. 

Ne, popust za ostale putnike, se može dobiti samo onda kada i član kupuje kartu za sebe.

hvala na odgovoru :) tako i pomislih za popust ...bzvz..

jao jeste, maj i rodjendan...zaboravih na to.. bar jedna dobra vest :)

onda  se  Boki vidimo  u avionu   :happyyy:

ok.znak raspoznavanja crveni karanfil :)

uuffff bre  Boki  a gde najde taj najgori cvet  , grobljanski  ahahahhaa  :maddd:

Pozdrav svima.

Imam let beograd-krf 20.6, interesuje je me par stvari:

- kakva su iskustva sa kasnjenjem, otkazivanjem letova? Mnogo je nezgodno ako su vec unaprijed uplaceni hoteli. Koliko vidim uglavnom je se OK povodom toga.

- da li se moze nekako provuci SLR aparat mimo rucnog prtljaga, oko vrata i sl...

Zahvaljujem svima na pomoci

1. otkazivanje leta je nepredvidivo, niko ti ne moze reci oceli ga biti ili ne

2. po pravilima nikako ne mozes uneti dve torbice makar drzao naocare u drugoj, moras sve da stavis u jednu, moju devojku su cimali da ubaci novcanik koji je malo veci, a opet ja sam jednom preneo i kesetinu sa svim i svacim plus ranac, po pravilu ne smes u praksi , mozda.

aj neka mi neko  kaze koje osiguranje  je najjeftinije za putovanje u inostrastvo ( ja ostajem u Svedskoj 2mesecai 18 dana pa mi  je znacajno da ne platim previse) posto vidim da kazu da  to traze sem pozivnog pisma inovca  i kako proveravaju  kreditne kartice  na pasoskoj kontroli ?? 

Ja obicno kupujem u Wiener Stadtische-u. Sad sam provjerila, ispadne te 8000 RSD. Koliko bi inace trebalo da kosta to osiguranje?