Jump to content

Featured Replies

ne, danas cak kostaju vise.. pritom gledam obe cene, i za clanove i ove koje vaze za sve.. za odredjeni let je juce karta kostala 2.000 manje nego danas, kad je KAO 20%..bas su sljam.. i to je kao "rodjendanski pokolon"..

POKLONIM VAM GA BAS.

Ali i veća cena za pojedine letove.

Meni je Beograd-Rodos-Beograd u periodu 10/24.08. isti koštao juče bez popusta, koliko i danas sa 20%  :roll:

Zato sto je akcija od 20% prvobitno vazila samo za 16. maj. Pa su onda objavili baner, da se produzava jos par dana.

Ali i veća cena za pojedine letove.

Meni je Beograd-Rodos-Beograd u periodu 10/24.08. isti koštao juče bez popusta, koliko i danas sa 20%  :roll:

Zato sto je akcija od 20% prvobitno vazila samo za 16. maj. Pa su onda objavili baner, da se produzava jos par dana.

Не баш. Јуче је важила само за чланове, данас за све.

Ја нисам члан, па ми је јуче са пуном ценом изашло исто, као данас са 20% попуста.

Dragi putnici, dajte svoje cenjeno misljenje :)

putujem wizzom do Briselskog charleroi aerodroma.

Planiram da nosim manji kofer koji tacno odgovara novim

dimenzijama za veci kabinski prtljag.

Preciznije, moj kofer je knap osim po dubini (tj. visini) mogao

bi da predje za cm, dva..

Da li vredi rizikovati ili da ga ipak prijavim kao cekirani prtljag  :?

Sta mislite? kakvi je osoblje wizza u Bgd na ovom letu ?

Mene bi vise brinulo osoblje na belgijskom aerodromu, pri povratku.... mozda da rizikujes pri odlasku, ali za povratak bi radije , da sam na tvom mestu, doplatila za prtljag, onaj veci kabinski, ako si mislila na to da ti se dimenzije uklapaju sa besplatnim kabinskim prtljagom,

Dimenzije mi se poklapaju sa ovim vecim kabinskim, koji sam svakako platila deset eura.

U povratku sam prijavila prtljag i necu ni razmisljati o tom koferu :)

samo se nadam da mi ovi "nasi" vizovci na arodromu nece praviti problem.

hvala na odgovoru :)

hahahaha, ok, hvala na odgovoru :)

uf.. vec su mi jednom pri povratku iz Rima odvaljivali tockice...

nezaboravan tretman shtrumpf

Dimenzije mi se poklapaju sa ovim vecim kabinskim, koji sam svakako platila deset eura.

U povratku sam prijavila prtljag i necu ni razmisljati o tom koferu :)

samo se nadam da mi ovi "nasi" vizovci na arodromu nece praviti problem.

hvala na odgovoru :)

ja putujem u sredu, isto nosim kofer koji odgovara dimenzijama veceg kabinskog i visina takodje moze preci za 1-2 cm, nadam se da nece praviti problem, svejedno sam ga platila :) Mada ja putujem za Stockholm a tamo uvek stavljaju u onaj kalup makar dva-tri kofera, nadam se da ce mi tockici ostati citavi  ;D

• 2 weeks later...

Moj 'mali' kofer je virio iz kalupa pošteno i u Bg-u i u Eindhoven-u, i sve je bilo ok. Samo im je bilo bitno da su preostale 2 dimenzije u redu.

Ma imam samo transfer na tom aerodromu, imam let za Tuluz nakon par sati, tako da mi je svejedno zapravo kuda cu izaci. Ali sad mi nije jasno kuda posle pasoske kontrole i kada pokupim prtljag, kako stizem na odlaske, tj da li prelazim sa jedne strane aerodroma na drugu ili?

Ako moze samo neko da mi odg. na ovo, vezano za aerodrom Basel-Mulhouse :)

Drugari, jel jos uvek aktuelno placanje bankovnom doznakom za Wizz air? Odnosno, da li je jos uvek manja naknada za takvo placanje u odnosu na klasicno placanje VISA-om?

Nema, nazalost. Bas sam prije 15ak dana kupovala karte preko Wizza, plus sam i clan, tako da nisam vidjela tu mogucnost. Sada automatski obracunava naknadu, zajedno sa cijenom karte. Npr: 66724233.png

Wizz se pretvara iz low-cost u high-cost kompaniju.

Šteta što nikad nisam letio s njima dok su bili još normalni.

Ipak, kod nas se u medijima sve više piše da bi mogli doći u Banjaluku, pa bih svakako letio gdje god da idu  :D

katastorofa sa wizzovim letom za geteborg u subotu-čekanje 5 sati a da su pri tom objavili otvoren gejt ,naravno svi smo ušli dalje (odakle nema nazad) i onda čekali . na kraju je taj jedini parkirani avion, samo pomeren do kapije i ukrcali smo se.sve te sate niko mu nije prilazio od radnika niti šta pregledao a objasnjenje u avionu je bilo, da je avion zbog udara groma morao da prodje proceduru pregleda. je liu moguće da se tu neko uspavao od kontrolora ili od posade itd?

Na koju foru na Wizz-ovom sajtu lepo piše da je promena imena po letu po putniku putem sajta 4.950din. Odem na promenu imena, promenim ime i hoće da mi naplate 9.900din. U obračunu piše usluge: 2 promene imena. Pomislila sam da je to 4.950 za ime i 4.950 za prezime. Pokušam da promenim samo ime (bez prezimena) i dalje piše 9.900.

Pokušala sam i opet da se ulogujem, i opet isto.  :?

:D