Jump to content

Featured Replies

Ali nigde ne vidim opciju da sada bilo sta menjam. Jer, sada je status cekanja- oni cekaju da uplatim bank.doznakom (kako sam i izabrao) i pise da "nisu dostupne izmene".

Jedno pitanjce. Letim 31. avgusta za Rodos. ekirao se i odstampao boarding pass za odlazak. A kako uraditi za povratak. Jer ne moze se cekira 14 dana pre leta, a ja ostajesm tamo bas 14 dana, sto znaci da ne mogu to odraditi kuci. :102:

Hvala puno pedjalon :)   

Mene ionako nesto zezala konekcija, stalno nesto bagovalo, ko zna gde sam ja i sta gledao

Svakako, resio sam problem- nova rezervacija

ali puno hvala na pomoci...

Kada ste placali kartu u dinarima u Uni Credit banci (dakle, bank.doznaka), koliko dugo posle toga ste cekali da vam stigne mejl da je sve ok?

Evo, jutros stigao mejl od wizz-a, pise da su primili rezervaciju, poslali mejl sa podacima rezervacije, leta, i objasnjenjima. Kao, to je to, pozeleli srecan put. Na sajtu wizz-a, kad udjem u svoju rezervaciju (pomocu sifre potvrde i prezimena) pise da je status- potvrdjeno.

Da li ja sada treba jos nesto da uradim? Jer, neko mi je rekao da moram jos nesto sada da uradim i to je to, ali u mejlu pise da nije potrebno vise da ih kontaktiram, da je to to.

Nisam skontao ono za cekiranje, tj sam proces. Je l' je to uradjeno zapravo onda kada sam prijavljivao rezervaciju, ili to treba sad da uradim? Ili pre leta.. ?

Nisi ocigleno pogledao nijedan topik na ovom delu foruma. ..... Ali, ajde da ti kazem. To sto si dobio je da je tvoja karta potvrdjena, i ako si u procesu rezervacije odabrao cekiranje online onda to moras da uradis od 14 dana do 2 sata pre planiranog leta preko sajta. Kad dodje vreme, to od 14 dana, na sajtu kad se ulogujes imaces opciju za cekiranje. Ukoliko si odabrao povratni let a on ulazi u taj okvir od 14 dana, onda ces moci odjednom da uradis cekiranje za povratni let. Dakle, ako je povratni let dobijas mogucnost da odstampas dva lista - po jedan za svaki let, ili da ti bude u pdf formatu pa da ih snimis i odstampas kasnije.

Kad hekata pomenu 14 dana, moze li neko da odgovori i meni :-\

Jedno pitanjce. Letim 31. avgusta za Rodos. ekirao se i odstampao boarding pass za odlazak. A kako uraditi za povratak. Jer ne moze se cekira 14 dana pre leta, a ja ostajesm tamo bas 14 dana, sto znaci da ne mogu to odraditi kuci. :102:

Ma ja znao to za 14 dana pre, tako mi i rekli neki a i pisalo. Ali recenica u mejlu gde pise da nista vise nije potrebno i zele srecan put me zbunila.

Svakako, hvala.

supruga se sprema za prvo putovanje low costerima. Skontali smo vecinu stvari, ponajvise zahvaljujuci ljudima sa ovog sajta. Hvala.Imam jedno pitanje ,jer nisam uspeo da pronadjem odgovor.

kabinski prtljag, onaj sto smo doplatili, jel ima ogranicenje tezine ili vazi ono "moras sam da ga podignes "

hvala,  :spot:

Imam problem: u procesu sam cekiranja 4 avionske, kombinacija ryanaira i wizz aira. Tri karte sam uspjesno cekirao ali ispao je problem na letu Budapest -  Brussel Chareloi. Naime, tokom cekiranja nije mi nigdje trazilo pasoske podatke i ja sam ga cekirao bez pasosa iako jasno pise da se bez podataka ne moze cekirati.Nista nije stiglo na email ali je boarding pass dostupan online i gore umjesto broja pasosa samo pise EXP. Sta raditi? P.S. Nemam vise opciju chekiranja na accountu za taj let

Imam isti problem. Uopste mi nije ponudjeno da unesem svoje podatke, nego sam samo odradio check-in i dobio boarding pass na kome nema podataka o nacionalnosti i pasosu. Sad ne mogu ponovo da odradim check-in, niti bilo sta da promenim. Da li ce me pustiti sa ovakvim "krnjim" boarding pass-om?

Imam problem: u procesu sam cekiranja 4 avionske, kombinacija ryanaira i wizz aira. Tri karte sam uspjesno cekirao ali ispao je problem na letu Budapest -  Brussel Chareloi. Naime, tokom cekiranja nije mi nigdje trazilo pasoske podatke i ja sam ga cekirao bez pasosa iako jasno pise da se bez podataka ne moze cekirati.Nista nije stiglo na email ali je boarding pass dostupan online i gore umjesto broja pasosa samo pise EXP. Sta raditi? P.S. Nemam vise opciju chekiranja na accountu za taj let

Imam isti problem. Uopste mi nije ponudjeno da unesem svoje podatke, nego sam samo odradio check-in i dobio boarding pass na kome nema podataka o nacionalnosti i pasosu. Sad ne mogu ponovo da odradim check-in, niti bilo sta da promenim. Da li ce me pustiti sa ovakvim "krnjim" boarding pass-om?

To je normalno za intra-sengen letove, jer pasos na tim letovima nije neophodan. (U teoriji nama jeste ali samo kao forma identifikacije, a ne putna isprava; EU drzavljani mogu da lete sa EU licnom kartom - u praksi, ja sam leteo sa nasom licnom kartom /latinicnom verzijom/, vise puta. Imao sam pasos u dzepu za slucaj da mi eksperiment ne uspe.)

Inace, nisam neko vreme leteo Wizzom, ali ako sistem nije trazio unosenje podataka, ne vidim kako onda mogu to da zahtevaju od putnika. Uostalom, ako je nekome potreban advance notice, to moze da odrazi sluzbenik na checkin desku.

izvinte, zna li neko kad je bila poslednja 20% off akcija kod Wizz-a, drugim recima kad ce opet? tnx

Posle dužeg vremena danas je akcija -20% za članove kluba  clap.gif' alt=':clap:'>

Nisu skuplje, ali su samo malo jeftinije. Tako je uvek kad je popust u pitanju. Taj dan dignu cene i daju 20% popusta, marketinski trik.

Поскупеле су - на теми јефтини летови сам навео пар примера који су били актуелни до пре 2 дана, више по тим ценама ни са попустом нема

Извињавам се ако питам већ постављено питање. Како је повезан овај нови аеродром у Дубаију где почиње да лети виз са међународним аеродромом у Дубаију? Хвала.

Zasto na sajtu prilikom cekiranja traze broj vize, u pitanju je Nemacka?

Zato što putnici mogu biti iz zemalja kojima je potrebna viza za ulazak u Nemačku. Ako imaš srpski pasos (biometrijski) u predviđeno mesto upiši šest nula 000000.

O tome je pisano mnooogo puta na ovom forumu.

moze li mi reci da li ovo ima neke veze sa popustom ili?

kada sam gledala letove za Pariz, 28. avgusta tacnije videla sam povratnu za 50 eura od 22.oktobra do 30.oktobra. Taman sam prikupila sredstva danas i uplatila na karticu, medjutim kada sam usla na sajt da rezervisem let cena je drasticno skocila i sad je najpovoljnije let od 120 eura za iste datume... u cemu je caka? da li je moguce da ocekujem neki popust kasnije ili ce samo biti jos skuplje? kada Wizz air daje akcije i popuste inace?

bas me je ovo 'potreslo' finansijski sam taman uklopila sve jer treba da idem na koncert i prakticno mi je najvaznije samo naci sto jeftiniji prevoz a to je bio wizz air, ali eto za nedelju dana cena se tako drasticno promenila tako da sad ne znam ni da li cu ici..  :?

i da li neko zna da li se planiraju nove destinacije u okviru letova wizzair-om iz Bg?

Cena moze u toku dana da se drasticno promeni a  o nedelju dana da ne govorim. Sa wizzom se nikad ne zna sto se tice cena, ali pravilo je da kad ti odgovara cena karte odmah se kupuje, nema cekanja ( a posle ne gledas uopste da se ne bi nervirao u sluicaju da cene idu jos nanize) . Za Krf su recimo drasticno varirale, od 50 euira do 250 eura i juce, kad je bio let povratna je bila 200. Tako da, pravila nema