Jump to content

Featured Replies

Dosta vremena provodim u avionima i snimam prostor ispod sedista ispred sebe..tesko da ce tu stati moj naduvani (besplatni) ranac u Wizzu..pa sam tako otisao jednom da ga turim u onaj ram u zgradi aerodroma..ala su me posmatrali iz obezbedjenjaaaa.. :hihi:

Zna li neko da li je moguće da se provede noć na aerodromu u Ajndhovenu? Naime, let mi je u 9 ujutru pa ne bih da plaćam hostel.

E ljudi kad probam da se čekiram preko interneta za Wizz Air,kad ispunjavam svoje podatke imam tamo da upišem za vizu a niti imam vizu niti mi treba viza i ne mogu da završim čekiranje zbog toga.. Jel zna neko šta se dešava?

Edited by gargi821

Drugari, uradio sam online check-in za Wizz, i na karti nemam broj pasoša iako ga u nalogu imam zapamćen.

Izašlo mi je neko obaveštenje da više broj pasoša nije potreban za kartu, ali da je pasoš potreban na kontroli...

Htedoh da pitam da li je normalno da na karti ne postoji broj dokumenta, kada sam ranije putovao taj broj je postojao na karti. Wizz nešto menjao? 

Hvala unapred!

Edited by t@urus

Sad sam se još više ufrčio, ali kontam da nema razloga za paniku. U Wizz nalogu postoji moj broj pasoša u a check-in formularu nigde nije tražio broj isprave.

Kada sam prošli put leteo iz Temišvara imao sam broj pasoša i nacionalnost.

Sada mi to ne piše na karti. Samo piše Online Check-IN, mala kabinska torba, koji mi je broj karte i količina čekiranog prtljaga.

Edited by t@urus

Ja cu izgleda biti glup za letenje Wizzom sve dok ne obavim putovanje. I naravno, neka doza panike i nervoze ce uvek biti prisutna. Putujemo za manje od mesec dana..ono sto sam sad procitao ne znam da li me se tice..citiram: Одрасла особа која прати дете мора бити у истој резервацији у којој је дете. Ако је седиште детета у авиону резервисано одвојено од седишта одрасле особе која га прати, обе резервације морају садржати исто име и адресу клијента.

Sta ovaj tekst tacno znaci? S obzirom da nas dvoje putujemo sa detetom od 5 godina..Zar nije logicno da je dete na rezervaciji sa nama dvoma? I ako se vec tamo grabi za mesto kao u autobusu, normalno da ce dete biti pored nas..nista mi nije jasno..izvinjavam se..

Ja se izvinjavam što nisam listao 170 strana teme. Na foto forumu čiji sam član godinama, kada dođe neki novi član uglavnom ga ne šaljemo na google i da lista teme od 200 strana.

Video sam odgovor na prošloj temi ali se vezuje isključivo za put unatar šengena a moj let je Beograd-Paris Bove. Da li neko zna da li u tom slučaju mora da postoji broj pasoša na karti? Inače ostalo je sve normalno. Boarding card sa dva barkoda, količinom čekiranog prtljaga...

Isti taj call centar i broj koji su naveli da zovem zbog otkazivanja povratnog leta iz Brisela i za koji su napisali da je lokalna tarifa se naplaćuje 36 dinara po minutu. A ondaj redovan Call centar je 59 dinara. Čekaš, isključuju, izbacuju... Prošli put kad mi je let otkazan  slao sam mail njihovom servisu i direktno su mi ljudi iz Pešte uradili promenu leta.

Edited by t@urus

Tema pročišćena od nepotrebne kavge.

S jedne strane, istina je da je lepo prelistati forum pre postavljanja pitanja, a s druge, to učiniti u temi od 170 strana zaista nije lako ni vlasnicima crnog pojasa u google-fuu.

Stoga, molio bih dobru dušu s viškom slobodnog vremena da odgovori na Taurusovo pitanje, a još bolju dušu s još više slobodnog vremena (nisam!) da otvori temu "Wizzair - najčešće postavljena pitanja" koju ćemo onda prilepiti na vrh sekcije i držati je preglednom (najbolje, samo s jednom porukom koja će se naknadno editovati, i zaključanu). Mislim pre svega na pitanja o unosu broja vize, veličini/količini prtljaga... pet-šest plafon.

ja sam obecala jednom od moderatora da cu sastaviti listu sa pitanjima i odgovorima, i pocela sam to da radim, ali posle kad pomislim, sve lepo pise na wizz sajtu i to na srpskom jeziku, pitam se da li je uopste svrsishodno, jer ljudi i dalje ne citaju, i ko kaze da treba da listaju 200 strana, postoji valjda i na novom sajtu opcija search i nadje se lako

ja sam obecala jednom od moderatora da cu sastaviti listu sa pitanjima i odgovorima, i pocela sam to da radim, ali posle kad pomislim, sve lepo pise na wizz sajtu i to na srpskom jeziku, pitam se da li je uopste svrsishodno, jer ljudi i dalje ne citaju, i ko kaze da treba da listaju 200 strana, postoji valjda i na novom sajtu opcija search i nadje se lako

Ja bih jako cenio da to i dovršiš flowers:: . Ako budemo imali nešto takvo, onda možemo s malo većim opravdanjem pobrisati pitanja najgorih lenština. Nisam siguran piše li ovo za broj vize na Wizz sajtu, na primer. Nije svačiji google-fu baš visok, ali ne pročitati zalepljenu temu od 2 kB je baš blamčina.

Piše za vizu na njihovom sajtu ali iskreno i njihov sajt je dosta nepregledan i nije od neke velike pomoći!

@Taurus: mislim da ti uopšte nije bitno šta ti piše na tom papiru,bitno je da si ti dobio da odštampaš taj papir i da ga poneseš sa sobom na aerodrom i to je to! U krajnjem slučaju ostavi mi mail u inboxu i poslaću ti screenshot moje karte ako hoćeš da uporediš!  kiklop

Edited by gargi821

Video sam odgovor na prošloj temi ali se vezuje isključivo za put unatar šengena a moj let je Beograd-Paris Bove. Da li neko zna da li u tom slučaju mora da postoji broj pasoša na karti? Inače ostalo je sve normalno. Boarding card sa dva barkoda, količinom čekiranog prtljaga...

не мора, мењао је нешто визер очигледно, летео сам крајем марта на истој линији и није ми тражен број пасоша ни остали подаци приликом чекирања (а раније је то био случај); ево проверио сам и бординг карту - поља националност и "id details" су празна тј. у другом је остао онај мали предефинисани текст "exp" везан за важење пасоша

срећан пут :)

не мора, мењао је нешто визер очигледно, летео сам крајем марта на истој линији и није ми тражен број пасоша ни остали подаци приликом чекирања (а раније је то био случај); ево проверио сам и бординг карту - поља националност и "id details" су празна тј. у другом је остао онај мали предефинисани текст "exp" везан за важење пасоша

срећан пут :)

Ni meni kad sam letela za Pariz prošle godine u oktobru nisu tražili nikakve podatke, samo jednim klikom- čekiranje... i to je to

2h7446d.jpg

Mađarska low cost kompanija Wizz Air nudi akciju kojom samo danas ostvarujete 20% popusta na sve letove i destinacije.

U cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i jedan komad ručne prtljage dimenzija 42x32x25cm cm. Veća prtljaga se dodatno naplačuje.

Iz Hrvatske Wizz Air povezuje Split sa Londonom (Luton)

Iz Slovenije Wizz Air povezuje Ljubljanu sa Londonom (Luton) i  Bruxellesom.

Iz Budimpešte Wizz Air-om se možete zaputiti prema sljedećim destinacijama: Baku,  Barcelona, Bari, Burgas, Bruxelles, Bukurešt, Catania, Cluj, Corfu, Dubai,  Dortmund, Eindhoven, Bologna, Frankfurt, Ženeva, Gothenburg, Heraklion, Kijev, Larnaca, London, Madrid, Malaga, Malmo, Milan, Napoli, Palma de Mallorca, Rhodos, Rim, Sofija, Stockholm, Tel Aviv, Thessaloniki, Targu-Mures, Turku, Varna, Varšava, Zakynthos.

Iz Beograda Wizz Air-om se možete zaputiti prema sljedećim destinacijama: Basel, Bruxelles, Corfu, Dortmund, Eindhoven, Gothenburg, London, Malmo, Memmingen, Oslo, Pariz, Rhodos, Stockholm.

Iz Tuzle Wizz Air-om se možete zaputiti prema sljedećim destinacijama: Basel, Gothenburg, Malmo.

Edited by poeme

Ma sve to lepo zvuci ali gledajuci juce neki let iz Bg do Londona u smeru bio 4500 ali danas na popustu 6500 a ako ukucam da idu dve osobe onda 8400 po osobi.Pa dokle vise sa takvim manifetlucima ....Moj savet je da ne nasednete na ovih "20%" vec razgledate pre nego se odlucite i kupite karte,ali u najpovoljnijem trenutku.... :) nije uvek slucaj...nekad bude realno sa popustom....

Edited by Duya

Za Baku je super povoljno 23. juna, ispod 35 evra cena karte u jednom pravcu 9.192 forinte Može biti interesantno za one koji bi u Tbilisi u putničku kuću u julu...

Samo danas, i samo za mesec dana, pa samo za 40 dana i jos samo za tri meseca...

Edited by Duya
Teme spojene

Duyo, predlog... Cekati da neko zavrsi, moze svakako da potraje, a opet je bezveze insistirati kad vec neko radi dobrovoljno...mozda ipak otvoriti temu, pa makar i sa samo dva pitanja i odgovora, a zatim dodavati svaki put kad se nesto pojavi (a ovo se cesto desava, pa ce tema imati svoj sadrzaj vec nakon mesec dana)...